47
-
Metamorfo16 #47 Milyen sok az ellenvélemény, de senki sem tudja megjósolni mire lehet jó egy ilyen találmány.... Irónia képpen mikor a Tuberkulózis egyik vélt gyógyszere nem vált be, kicsit változtattak rajta, és így lett a Coca Cola, szóval... 
Amúgy mondom, ha összekombinálják egy addigra fejlett exo-skeletonnal, akkor az izomerő kérdése is megoldva...
Az csak a mi szűklátókörűségünket példázza, hogy nem vagyunk képesek felfogni, ami Ma még hasztalannak tűnik, hasznos lehet Holnap!!!!! Ezt tartsátok szemelőtt :) :) :) -
És a pókösztönnel mi lesz?:) -
M0rph3u5 #45 kitaláltam, kinek lehet jó egy ilyen ruha:P a betörőknek:D -
spydee #44 mire ezt kifejlesztik úgy hogy az egyszeri melós NE csússzon ki a saját kesztyűjéből(mert a cipőjének csak a talp elülsőrésze tapad, mert ha az egész akkor a segge lóg ki)addigra feltalálják a lebegő járművet, és egyszerűen odalebeg a kis foteljével/repülőszönyegével azt' lemossa azzablakot. ekkora ökörséget rég olvastam!!(Pók barátunknak mint ahogy lentebb írták is, nem a ruhája tapad, ha nem a végtagjai, bőre...ráadásul az izomzata és csontozata mutálódott kissé a plussz erő és rugalmasság irányába!) -
Ő sem az ablakon tapad, hanem az illesztésekben kapaszkodik/fesziti be a kezét/lábát. -
M0rph3u5 #42 aki meg tudja csinálni, annak nem kell ilyen ruha, de azért ez nem egy olyan egyszerű, h leugrok a sarki boltba... -
M0rph3u5 #41 hát finoman szólva, a kibaszott spammelős anyádat azt!!!! amúgy poén ez a ruha, de komoly dolgokra biztos nem tudnám használni... -
Epikurosz #40 A rádióban hallottam a hírt, hogy Moszkovában nem engedték felmászni a felhőkarcolóra azt a pasast, aki egy teniszcipőben szokott ilyeneket csinálni.
Most akkor hogy is van ez?
Nem is kell ilyen öltözék? -
xizor #39 És valszeg hozzánkbasznák ezt a ruhát és nem kiképzett emberek viselnék nem?:) -
Adenoma #38 nem kötekedni akarok, de ezt már jópár hónappal ezelőtt olvastam -
nobses #37 hát ha lesz ilyen és elterjedne, annyi biztos hogy nem árt a tizedik emeleten lakóknak is berácsozni az erkélyt meg az ablakokat
bár ha csigával is szedik le a betörők a cuccokat ellesznek egy idejig:D vagy kiszedik egy gyerek csúcskonfigját aztán elszállnak egy összehajtható sárkányrepülővel amíg a kissrác kimegy wc-re 10 percre xD.
Nah bocs a hülyeségért, de én túl sok értelmét nem látom:). Esetleg elefántokra könnyebb lesz vele felmászni, vagy egy hasonló méretű nőreXD.
"Egy hasonló tapadással bíró öltözéknek számos érdekes alkalmazása lenne, az űrkutatástól a hadászaton át, egészen a felhőkarcolók ablakainak tisztításáig."
már bocs, de ki az a marha aki egy ilyennel csak úgy felmerne egy felhőkarcolóra mászni ablakot pucolni?
a másik meg hogy na nem erég "fitt" hozzá az első pár méternél lezsibbad úgy hogy nem bír mozdulni se:). Ha meg a felhőkarcoló közepén megakad az Isten létrája sem lesz elég hogy leszedjék, majd belülről az üvegen át beveszik vhogy XD ... mondjuk érdekes látvány lenne egy rakás elvetemült ember a felhőkarcolókon mászna egyre fentebb és takarítaná az ablakokat. De ha a két kezével meg a lábaival kapaszkodik meg az ember, mit gondolt a cikkíró hogyan takarítja az üveget?a nyelvével? XD kicsit úgy lassan halad a dolog.
-
Epikurosz #36 Tévedés ne essék, én hiszek a nanókban, mint Mancika a manókban, vagy Zorán a kvadrofóniában, de még nem láttam egyet sem saját szememmel. -
Hát mondjuk lehet belőle csinálni nyakláncot,vagy karkötőt. 
Természetesen csak ipari felhasználásra szoktak rendelni általában,én meg csak érdekesség képpen írtam le ,hogy lehet venni. -
szivar #34 Ojan embereknek jójez, akik aszonggyák hogy ijjen nincs, maj ha a bótba vehetnek belüle, akkó ehiszik hogy van, de addig nincs.
Amúgy meg egypár dologra jó lehet, de ez a nanocső dolog olyan, mint a kvantumfizika. Van aki elfogadja annak ami. Van aki meg kikiáltja a szent grálnak, és mindenfélke fasszságot belemagyaráz, mert hogy így meg úgy. -
Epikurosz #33 ésmire jó egy ilyen? Az iPod mellé villogni, vagy nászajándéknak? -
Lehet venni is ha akarsz,itt ezen az oldalon 375$-tól egészen 2000$-ig lehet rendelni grammját külömböző minőségben.
http://www.cnanotech.com/pages/store/6-0_online_store.html -
Metamorfo16 #31 Hát ez azért elég érdekes... Gyakorlatilag én a ruha idegrendszerrel való összekombinálását látnám a legjobb megoldásnak az irányításhoz, de az még necces..
Amúgy meg az emberi erőn nem kell fennakadni, ma már léteznek exo-skeletonok izomerőnövelés céljából ugye, és azért tudjuk milyen gyorsan fejlődik a tudomány............ ;) -
oneman #30 szerintem keressétek meg a faluját, és nyírjátok le :) -
Nem unod még ,hogy minden topicba beíírod ezt? Meny a pi.á-ba!Na a pókember ruhához hozzátenném hogy lehet hogy tudna az ember vele mászni ,de nem valami gyorsan ,úgyhogy pókccsiga lenne belőle
-
axaard #28 Muszály teleoffolni??? Imerem, és regelve vagyok. Jó? SŐt, ha nem lennék regelve, biztos, hogy a linkből reg elött kiszedném az id-d, mert ez k* nagy pofátlanság
ON: Nemsemmi lenne. Pl. Meglenne a legújjabb módja, hogyan blicceljek egy repülőgépen :-D -
STurmGewehr #27 írják má le hogyan lehet neoncsőből lézerkardot csinálni -
RealPhoenixx #26 "Magára a Casimir-erőre - amit 1948-ban fedeztek fel és elsőként 1997-ben mértek - jó példa a sima függőleges felülethez mindössze egyetlen ujjával hozzátapadó gekkó.
" -mekkora baromsag
Nah igen, mindenki hogy ra volt izgulva az egyik cikkre, amely a levitaciorol szolt, mintha valami tudomanyos dolog lenne.
A sok lukepek meg elbol bedolt neki, annak a dolognak, amely tele volt suletlensegekkel, az idezetet meg csak azert vagtam be, mert ott is a gekkokat hoztak fel egyik peldakent, etc.
Amugy pedig ez a nanocsoves tema ilyen jellegu felhasznalasanak potencialja mar joideje volt.
*lehet hogy nem itt, hanem valami tudomanyos musorban* /kb 1,5 eve/
-
KERI 15 #25 Sziasztok!
Ha valaki szeretit az online stratégiai játékokat aminek még grafikus felülete is van akkor reggeljen itt: http://www.travian.hu/?uc=hu1_16506
Nekem tetszik! Sztem megéri -
STurmGewehr #24 jah és ne felejtsünk el gyártani octopus karokat -
Dexxter #23 Azt igazán leírhatták volna, hogy a gekkó hogy "vállik el a felülettől". Engem érdekelne. Én nem tom' elképzelni, hogy ezt, hogy lehet. -
nem tom, egyébként az ötlet nekem tetszik! :)
poén lenne, legalább az alap ötletett
hozzá szólva pedig, mi a fenének kell pókhálót kilőni, majd kidobsz ilyen kampós kötelet azt szevasz... vagy egy ostort... -
Sepu #21 és pókhálót hogyan fognak tudni kilőni az emberek? ha már pókemberezünk, mert ha lemosta az összes ablakot a felhokarcolóról, akkor elég átlóni a másik felhokarcolora a hálot, áthintázik, és folytathassa a pucolást, nem kell liftezni
-
neoG #20 ááá.énis ezt akartam írni 
Aki korán kel azé a cipő
-
Akkor ez jobb mint az a tépőzáras ruha amivel a tépőzáras falra lehet rámászni és nem esel le
-
STurmGewehr #18 akkor nemsokára zöldmanókat homokembereket meg venomokat fognak gyártani
-
Sztem jobb, hogy ruhára próbálják rátenni ezeket a szőröket, mint hogy az emberek kezeire 
Jobb ha elkezdek gyúrni az ujjamra asszem. :-) -
orkaman #16 azért néha nem árt egy kis olajjal lekenni az ablakot, sose tudni ki mászkál(t).... -
M0RN1NGST4R #15 Ez szén nanocsöves dolog olyan jó, hogy ezzel akár teflon boritásra is lehet majd mászni?
-
Remetix #14 Igen. -
qwas #13 Ha mindezt az agyrémet meg is sikerül csinálni egy átlag ember kb 2-3 percig lenne képes magát megtartani a falon. Ennyit bír az átlag emberi izomzat. Most nem a falmászókról beszélek akik képesek órákat függeszkedni egy ujjbegynyi helyen. -
Radi #12 Yamakasi -
Ajnasz #11 És akkor az én ujjaim olyan erősek is lesznek, amivel meg tudom majd magam tartani a falon? -
bvalek2 #10 Állítottak már elő VALAHA nanocsövet? -
UnnameD #9 Hehe, nemsokára jön a hír, hogy x-meneket sikerült előállítani, mindössze csak 1000 röntgennel kell besugározni az embert, de csak az esetek 1%-ban jár sikerrel a dolog. -
jeti00 #8 ha nem a képregényhősöket nézegetnék napi 24 órában talán vlmi értelmesebbet is kitalálhatnának! (most nem a hegymászóknak akarok rosszat :) )