Átültethetõ a válóságba a pókember-ruha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy mondom, ha összekombinálják egy addigra fejlett exo-skeletonnal, akkor az izomerõ kérdése is megoldva...
Az csak a mi szûklátókörûségünket példázza, hogy nem vagyunk képesek felfogni, ami Ma még hasztalannak tûnik, hasznos lehet Holnap!!!!! Ezt tartsátok szemelõtt 😊 😊 😊
Most akkor hogy is van ez?
Nem is kell ilyen öltözék?
Kara kánként folytatom tanításom.
Nah bocs a hülyeségért, de én túl sok értelmét nem látom😊. Esetleg elefántokra könnyebb lesz vele felmászni, vagy egy hasonló méretû nõreXD.
"Egy hasonló tapadással bíró öltözéknek számos érdekes alkalmazása lenne, az ûrkutatástól a hadászaton át, egészen a felhõkarcolók ablakainak tisztításáig."
már bocs, de ki az a marha aki egy ilyennel csak úgy felmerne egy felhõkarcolóra mászni ablakot pucolni?<#shakehead>#shakehead>a másik meg hogy na nem erég "fitt" hozzá az elsõ pár méternél lezsibbad úgy hogy nem bír mozdulni se😊. Ha meg a felhõkarcoló közepén megakad az Isten létrája sem lesz elég hogy leszedjék, majd belülrõl az üvegen át beveszik vhogy XD ... mondjuk érdekes látvány lenne egy rakás elvetemült ember a felhõkarcolókon mászna egyre fentebb és takarítaná az ablakokat. De ha a két kezével meg a lábaival kapaszkodik meg az ember, mit gondolt a cikkíró hogyan takarítja az üveget?a nyelvével? XD kicsit úgy lassan halad a dolog.
Természetesen csak ipari felhasználásra szoktak rendelni általában,én meg csak érdekesség képpen írtam le ,hogy lehet venni.
Amúgy meg egypár dologra jó lehet, de ez a nanocsõ dolog olyan, mint a kvantumfizika. Van aki elfogadja annak ami. Van aki meg kikiáltja a szent grálnak, és mindenfélke fasszságot belemagyaráz, mert hogy így meg úgy.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
http://www.cnanotech.com/pages/store/6-0_online_store.html
Amúgy meg az emberi erõn nem kell fennakadni, ma már léteznek exo-skeletonok izomerõnövelés céljából ugye, és azért tudjuk milyen gyorsan fejlõdik a tudomány............ 😉
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ON: Nemsemmi lenne. Pl. Meglenne a legújjabb módja, hogyan blicceljek egy repülõgépen :-D
Mafia 2 fan oldalam: http://mafia2hq.extra.hu
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
" -mekkora baromsag
Nah igen, mindenki hogy ra volt izgulva az egyik cikkre, amely a levitaciorol szolt, mintha valami tudomanyos dolog lenne.
A sok lukepek meg elbol bedolt neki, annak a dolognak, amely tele volt suletlensegekkel, az idezetet meg csak azert vagtam be, mert ott is a gekkokat hoztak fel egyik peldakent, etc.
Amugy pedig ez a nanocsoves tema ilyen jellegu felhasznalasanak potencialja mar joideje volt.
*lehet hogy nem itt, hanem valami tudomanyos musorban* /kb 1,5 eve/
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
Ha valaki szeretit az online stratégiai játékokat aminek még grafikus felülete is van akkor reggeljen itt: http://www.travian.hu/?uc=hu1_16506
Nekem tetszik! Sztem megéri
poén lenne, legalább az alap ötletett
hozzá szólva pedig, mi a fenének kell pókhálót kilõni, majd kidobsz ilyen kampós kötelet azt szevasz... vagy egy ostort...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Aki korán kel azé a cipõ<#eljen>#eljen>
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
Jobb ha elkezdek gyúrni az ujjamra asszem. :-)
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
királyul nézne ki, ahogy a szél fújja a felhõkarcoló oldalára tapadt kesztyûket, miközben viselõjük már pár emelettel lejjebb jár megadva magát a gravitációnak.
"Átültethetõ a válóságba a pókember-ruha"
- egyrészt nem a ruha teszi az embert, mármint a pókembert. Nem a ruhától tud falat mászni...
- ha nagyon szõrözõs akarnék lenni, akkor meg azt is leírhatnám (ahogy meg is teszem), hogy ez a ruha "létezik", hiszen a filmeknél is kellett egy (ill. jó pár) pókember ruha.. 😄
- az, hogy egy tudományos kísérletet egy képregényhõs streccsruhájához hasonlítsanak blõd dolog... sztem...
- jah, és nem válóság, hanem valóság.. de ez biztos, csak elgépelés..
üdv.:
eM
amúgy érdekes dolog lehet ez a ruha 😊