Magyar Gárda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
closed

mivel úgyis politika,és flém lenne!!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tigeroo
csináld most...inkább menjenek "indexelni" akiket érdekel a téma
SHADOWEYES7
élvezzétek ki,mert hamarosan zárom!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tigeroo
ugytudom hogy rendszerváltást akarnak. bal és jobboldalrol is szeretnének takaritani
gameplusz
Jogos, egyetértek, csak a politizálás, meg a kommentvadász topic nyitás...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

tigeroo
most ha ráérnek akkor azt csinálnak amit akarnak 😄 valaki forumozik, valaki meg gárdistának áll...
vegicsek
Látom nem én vagyok az egyetlen sg kocka, aki nyitás után egybõl itt van<#hehe>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

vegicsek
Itt politika flém lesz, szóval klósz

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

viccesek

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

pár napja gondolkoztam, hogy nyitok neki topikot, de mivel gondolom fõleg politikai témájú lesz, nem akartam én nyitni...
Gerbill
A keresõben néztem, nem találtam, vissza is kerestem de ott sem volt ilyen téma. Kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye errõl, vagy más mostanában alakult félmilitáns szervezetekrõl.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.