Legálisan letölthető Lost, 24, Helyszínelők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"...az egyetlen mûködõ alternatíva az illegális letöltések használata marad az átlag felhasználók számára,..."
Vagy megvárhatják hogy az ertéelklubb két évvel késõbb, gagyi szinkronnal elkezdje vetíteni.
Nekem a Letty a csunya lany kene nem tudjatok honan lehetne letolteni ?
Nálunk. Attól még van, ahol nem 😊

"Magyarországon sajnos ez csak egy figyelemfelkeltõ hír, hiszen az iTunes itthoni mutációjáról még semmi hír."

ha bejön, megint megsarcolják a sok kis emeltdíjasesemest küldözgetõ csicskát :]
(akik addigra talán felnõnek, de a kölkeik majd pótolják a hiányzó közönséget)

Legálisan én megveszem és felteszem a polcra dvd-n,csak jelenjen meg olyan sorozat,ami érdekel annyira😊
jaj szegény angolok, nehogy belehaljanak abba az elképesztõen sok 1,9 fontba... Jaj milesz velük hha pofátlanul elkérnek tõlük ennyi pénzt, hogy fogják kigazdálgodni a 860.000ft-nyi (igen jól látjátok, ennyit keresnek ott...) havi jövedelmükbõl...

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

De mér írja, hogy illegális letöltés? Hányszor el lett már mondva, hogy nálunk a letöltés nem bûncselekmény. Még ha az ASVA azt is állítja...
Sanyix
640*480 höhö

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Walker Texas Ranger nincs valahol...? Ráugranék ROTFL

Requiem88
tippelek: németül 😄

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

A Cobra 11 is letölthetõ teljesen ingyen (legálisan!) innen. <#nyes>