Hogyan készült?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martinez01
ez az egyik kedvenc mûsorom a discoveryn

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

csgery
Sztem ezt nem kellett volna...😊
tûlünk tölthetõ majd' az egész 😊
vagy sok torrentre feltoltam már 😊
tvrip.try.hu
Mirtil
mindenki geciként kezdte.. valaki az is maradt.. és elfolyt..

csgery
Te kis geci...
tommyg
úgy hogy apád és anyád gyereket várt és te jöttél

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

zsolesz92
pont tegnap volt a bowlingos 😄

bigfoot
volt már olyan rész ahol a mûanyag kupakok voltak??

Mirtil
ja, meg amúgy köszi a linket!

Mirtil
"hogyan készül a gyerek" rész <#eljen>
az a baj, hogy a magyar discoveryn tényleg sokat ismételnek, és nem csak ezt a mûsort, hanem mást is..

15:00 Hogyan készült? (ism. sor., 58. rész)
15:30 Hogyan készült? (ism. sor., 28. rész)

20:00 Hogyan készült? (ism. sor., 59. rész)
20:30 Hogyan készült? (ism. sor., 29. rész)

Nohab
Azt a részt másik csatorna szokta vetíteni.
Super Saiyan
olyan rész miért nincs hogy "hogyan készül a gyerek?" ?? =(

>:C

shaba23
asszem én csak 1-2 részt láttam, pl hogy hogyan készül a kis alumínium ceruzafaragó😊 az ember nem is gondolná, hogy mennyi böhöm gép kell egy olyan kis szar legyártásához O_o

jah és ebbõla mûsorból derült ki, hogy a gyros sütõk nem saját maguk húzgálják nyársra a húst, hanem azt úgy veszik 😄
csgery
Hogyan lehet ezeket megcsinálni...:biztos nem két nap. Télleg elkápráztat. Váci Tungsramban is a gépek ahogy dolgoznak, megáll az eszem. Ha belegondolunk, szinte minden olyan eszközt, amit használunk, nekik kösönhetjük, õk állítják elõ😊 (RISZPEKT)
Lullaby
mindig megy amikor eszek 😄 de szeressük ^^

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

ennyih 😄
trogerzsiger
Én is szeretem nézni 😊 csak hát a zenéje, szar, idegesítõ, de attól még jó

Randelz
Na ez egy nagyon jó ismeretterjesztõ sorozat. amikor csak lehet megnézem.
@csgery: ja nagyon jó nézni a monoton de mégis érdekel gépeket. olyan szédítõ ahogyan dolgoznak.

csgery
Neekem is nagyon teccik, anno letorrenteztem az összes részt, és millió volt, amit még nem láttam, mert a Discovery sajna sokat ismétel:S
MIndenesetre nagyon jou sorozat, szeretem nézni az automtizált gépeket😄
CaviaR
Kedvenc sorozatom, ma is néztem. 😊
Viszont csak nekem tûnt fel h a fõcímben a legelején amikor a betük jelennek meg, hiányzik néhány? Pontosabban csak annyi jelenik meg, h HOW I MAD. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

cenobite
Én is szeretem. Amikor tehetem nézem. Valahogy mindig is érdekelt, hogy hogyan lesz a "semmibõl" valami. Szeretem nézni ahogy elkészülnek a dolgok. 😊

gamertag: kenobita

[Walaki]D`Lair
Én leszedtem a létezõ összes részt netrõl 😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

akyyy
én is nézem, pont aakkor van mikor a többin a szutyok fókusz meg aktiv és társaki. csak sajons sokat már láttam közülük😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

jo kis sorozat de sztem a zeneje kurva idegesito foleg ugy 10x-re 😄
dienesoft
Nálam Discoveryn a favorit a Doktor Dzsí boncol <#idiota>

hunbasser
régebben minden nap ott tobzódtam 3-kor a tv elõtt,hogy nézhessen a How it's made-et 😊 mostanában már annyira nem izgat,mert a részek 90%-át már láttam,és sokat ismételnek

ReaL MaDRid x siempre

jó kis program, megnézem ha látom 😊

adios
A zenéje nincs meg,viszont tényleg nagyon jó kis mûsor.Valamelyik nap voltam bowlingozni haverokkal,s erre másnak épp azt mutatták be hogy mi történik a bábúkkal miután eltaláltuk õket.Nagyon érdekes volt.

Desiderata
erre gondolsz? szoktam nézni a mûsort
Mirtil
Az egyik legjobb mûsor a discovery-n. bemutatják, mi hogyan készül a gyárban.
Valakinek esetleg nincs meg a zenéje? a discovery oldalán lévõ fórumban nem találtam meg, de hátha itt vki tud segíteni..