Hogyan készült?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
vagy sok torrentre feltoltam már 😊
tvrip.try.hu
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
az a baj, hogy a magyar discoveryn tényleg sokat ismételnek, és nem csak ezt a mûsort, hanem mást is..
15:30 Hogyan készült? (ism. sor., 28. rész)
20:00 Hogyan készült? (ism. sor., 59. rész)
20:30 Hogyan készült? (ism. sor., 29. rész)
jah és ebbõla mûsorból derült ki, hogy a gyros sütõk nem saját maguk húzgálják nyársra a húst, hanem azt úgy veszik 😄
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
@csgery: ja nagyon jó nézni a monoton de mégis érdekel gépeket. olyan szédítõ ahogyan dolgoznak.
MIndenesetre nagyon jou sorozat, szeretem nézni az automtizált gépeket😄
Viszont csak nekem tûnt fel h a fõcímben a legelején amikor a betük jelennek meg, hiányzik néhány? Pontosabban csak annyi jelenik meg, h HOW I MAD. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
gamertag: kenobita
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ReaL MaDRid x siempre