11
  • Deryck
    szerintem house beszólásai egyr jobbak. kit érdekelnek a történetek? a lényeg h midnenkit lealázzon XD
  • heszky
    nyáron láttam párat . szerintem jók a beszólásai a dokinak . csak az a gond semmilyen betegséget nem lehet belőle ismerni és ezért sokszor kínai amit "motyognak"
  • Molnibalage
    Emlékeim szerint 09.25.
  • Su0my
    Én osem szerettem a szökést, de akárhogy is a jó öreg kicsit fanyar humorral megáldott Dokinkat nehéz lesz szvsz még csak megközelítenie is!

• Osikaaa
    Mikor kezdodik a 4ik evad az USA ban??
  • Petys
    hát a 2. évad 24 részes tehát ha most adják le a 16-at akkor mér ezen kívül van 8 rész...
    Sztem ha vki megnézi a 2. évadot végig, az a 24. rész után tuti nem tudja majd kivárni a 3. évad első részét! Szerintem rohadt jól meg lett oldva a történet!
    Én már a 4. évadot várom inkább a Fox-on...
  • kernerster
    Segíthetnétek...
    Mennyi van még vissza a második évadból? Mert ha eddig tényleg csak a felét adták le akkor jó hosszúra sikerült...
  • mefiblog
    Polemius: Nem, csak szimplán nem értenek hozzá; a második évad második fele lesz most. :)
  • Polemius
    Mondjuk nem semmi pofátlanság, ahogyan pár perce szembehazudta a nézőket a TV2.

Aszondja az egyik 'stárbemondó': este House új résszel
    Mire a másik 'sztárbemondó': nem egyszeűen új rész, hanem új évad első része!

Most akkor vagy én nem vagyok képben és leadták mégis az évadot végig, vagy nem is fogják a kimaradt részeket? Netán tényleg simán a pofánkba hazudtak?
  • axaard
    :-D Nekem az lesz. De inkább majd angolul nézem meg :-D
  • mefiblog
    Már akinek új. :]