11
-
Deryck #11 szerintem house beszólásai egyr jobbak. kit érdekelnek a történetek? a lényeg h midnenkit lealázzon XD -
heszky #10 nyáron láttam párat . szerintem jók a beszólásai a dokinak . csak az a gond semmilyen betegséget nem lehet belőle ismerni és ezért sokszor kínai amit "motyognak" -
#9 Emlékeim szerint 09.25. -
Su0my #8 Én osem szerettem a szökést, de akárhogy is a jó öreg kicsit fanyar humorral megáldott Dokinkat nehéz lesz szvsz még csak megközelítenie is!
-
Osikaaa #7 Mikor kezdodik a 4ik evad az USA ban?? -
Petys #6 hát a 2. évad 24 részes tehát ha most adják le a 16-at akkor mér ezen kívül van 8 rész...
Sztem ha vki megnézi a 2. évadot végig, az a 24. rész után tuti nem tudja majd kivárni a 3. évad első részét! Szerintem rohadt jól meg lett oldva a történet!
Én már a 4. évadot várom inkább a Fox-on... -
kernerster #5 Segíthetnétek...
Mennyi van még vissza a második évadból? Mert ha eddig tényleg csak a felét adták le akkor jó hosszúra sikerült... -
mefiblog #4 Polemius: Nem, csak szimplán nem értenek hozzá; a második évad második fele lesz most. :) -
Polemius #3 Mondjuk nem semmi pofátlanság, ahogyan pár perce szembehazudta a nézőket a TV2.
Aszondja az egyik 'stárbemondó': este House új résszel
Mire a másik 'sztárbemondó': nem egyszeűen új rész, hanem új évad első része!
Most akkor vagy én nem vagyok képben és leadták mégis az évadot végig, vagy nem is fogják a kimaradt részeket? Netán tényleg simán a pofánkba hazudtak? -
axaard #2 :-D Nekem az lesz. De inkább majd angolul nézem meg :-D -
mefiblog #1 Már akinek új. :]