Rontja az internetezés az alvás minőségét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Egyebkent a csako biztos sok penzt kapott ezert a korszakalkoto tanulmanyert.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
Ha lefexem 3-kor és 9kor kelek fel, akkor feleannyira sem vagyok fáradt, mint amikor lefexem 1kor és 7kor már "riadó" (pedig ua. 6óra).....Biztos, már mindenki tudja miért van, de én még nem <#oooo>#oooo><#vigyor>#vigyor>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyébként nem csak a hosszával meg a minõségével van gond, hanem a rendszerességével is.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Hát, ez eleve egy hülyeség!!!!!! Nem tudom, miféle alváskutató ez a Walzl, mindenesetre a hülyeségeivel jól belekontárkodott az eredeti kutatási eredménybe. Nem tudom, honnan szedte a cikkíró ezeket a kommenteket, inkább az eredeti cikket kellett volna rendesen átadni.
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
az elejen ezt kijelenti, aztan meg vegig azt taglalja, hogy a tv es a szamitogep miatt keveset alszanak az emberek. akkor megiscsak szamit az alvas hossza is?
osszessegeben azt allapitotta meg a kedves tudos, hogy aki keveset alszik az reggel faradt...
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
A monitor kb egy 386-os gephez passzol 😄
Es a bill is.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
hunterrel volt fõleg gyakran 😛
persze, mert alvás helyett gépezel, és akkor nem alszol 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!