Rontja az internetezés az alvás minőségét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whehehehe, ebben van vmi...😄<#taps><#nyes>

fsgh
Én pl hajnal 2-ig netezem és alszom déután 1-ig😄DDD így nekem ez nem okoz problémát😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Szinten zenesz😄
Egyebkent a csako biztos sok penzt kapott ezert a korszakalkoto tanulmanyert.
Alvás közben romlik az internetezés minõsége.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Én pl azt figyeltem meg, hogy amikor suliba járok, és olyan 6:30körül kelek fel, akkor pl ha bealszok olyan este 10kor, akkor sokkal álmosabb vagyok másnap, mintha hajnali 1-2 óra körül feküdnék le... De tényleg.. Na ezt magyarázzák meg.. 😄
Én most itt.Mentes, 2 deci. <#eljen><#kacsint>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

inkább igyatok!

Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...

Ezt különben én sem értem 😊
Ha lefexem 3-kor és 9kor kelek fel, akkor feleannyira sem vagyok fáradt, mint amikor lefexem 1kor és 7kor már "riadó" (pedig ua. 6óra).....Biztos, már mindenki tudja miért van, de én még nem <#oooo><#vigyor>

Sanyix
Nekem nem lenne alvásproblémám ha ebben a "kurva" országban nem kéne mindenért hajnalban kelni. Nincs is gondom szünetnapokon, amikor délig alhatok 😊 viszont reggel fél 7-es keléstõl mindig szarul vagyok, rosszul érzem magam, kómás vagyok, tökmindegy mikor fexem le.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Én néhe wow után beszélek álmomban,de csak játék után!!!! 😄
9 óránál többet alszok ugyanolyan kész vagyok mintha csak 6-ot vagy 7-et aludtam volna.

Egyébként nem csak a hosszával meg a minõségével van gond, hanem a rendszerességével is.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Mike
nekem sem kéne hajnal 4-ig neteznem, mindjárt megoldódna az alvásproblémám

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Olvass vissza 3-at.

"A lényeg nem az alvás hossza, hanem annak minõsége." Majd késõbb hozzátette: "Amennyiben az alvás ideje elég hosszú, akkor a minõsége is megfelelõ"
> "Amennyiben az alvás ideje elég hosszú, akkor a minõsége is megfelelõ" - tette hozzá Walzl.

Hát, ez eleve egy hülyeség!!!!!! Nem tudom, miféle alváskutató ez a Walzl, mindenesetre a hülyeségeivel jól belekontárkodott az eredeti kutatási eredménybe. Nem tudom, honnan szedte a cikkíró ezeket a kommenteket, inkább az eredeti cikket kellett volna rendesen átadni.

Caak tudnám, mi értelme ilyen haszontalan cikkeket összekalapálni. <#csodalk> Lényeg nyilván a több click, aztán hogy az olvasó mit kap cserébe, az már kit érdekel.

Erm, ez a cikk nem tükrözi az eredetit. Abban világosan arról van szó, hogy még ha nem alszunk is kevesebbet, a minõsége romlik. (Egyébként ugyanígy van, ha elalvás elõtt pl. olvasunk, mert ez is koncetrációt igényel, ami megzavarja az elalvás természetes folyamatát.) Ez a Walzi, akinek össze-vissza kijelentései kiteszik ezen cikk nagy részét, csak egy külsõ kommentáló, nem is a kutatócsoport tagja.

én minimum 5 órát netezek 1 nap de ritka a minimum inkább 8-10 és tökre jókat alszom nem vagyok reggel fáradt átlag 6 óra alvás teljesen jó nekem

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

"A lényeg nem az alvás hossza, hanem annak minõsége."
az elejen ezt kijelenti, aztan meg vegig azt taglalja, hogy a tv es a szamitogep miatt keveset alszanak az emberek. akkor megiscsak szamit az alvas hossza is?
osszessegeben azt allapitotta meg a kedves tudos, hogy aki keveset alszik az reggel faradt...
Egyik másik Freelancer modban vannak jó nagy naprendszerek, és percekig nem történik semmi... arra riadtam fel, hogy belezuhantam egy csillagba... 😊

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

barret
Ezt a kepet honnat banyasztak elo?
A monitor kb egy 386-os gephez passzol 😄
Es a bill is.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Tinman
Több esetben is fényes nappal belealudtam a DS-re kiadott Puzzle Questbe... olyan nyugtató zenéje van és körökre osztott, így volt, hogy 2 órás nyálcsorgatás után ott folytattam ahol abbahagytam, persze a DS-n feküdtem <#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

én WoW közben anno többször elaludtam és arra ébredtem fel hogy a., meghaltam b., állok a mezõ közepén és leöltem a mobokat 😊

hunterrel volt fõleg gyakran 😛

Nemtom..ha a napi programom esetleg egy kis gyúrás, szaladgálás a városba mozizás, ez mind meló után, akkor ha csak 5-6 órát alszom, ugyanúgy qva fáradt vagyok másnap reggel, mint amikor kockulok estétõl hajnal 1ig, de mind1 <#levele><#vigyor> Nem akarnak, vmi hasznosat is megállapítani? LOL

Darth Sith
"Rontja az internetezés az alvás minõségét"
persze, mert alvás helyett gépezel, és akkor nem alszol 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

szerintem ennek oka pusztán annyi, hogy a netezést nehéz abbahagyni. "Még ezt megcsinálom" felkiáltással simán maradunk még fél orát, amikor már nem kellene.

kuci06
Lol kép 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Gerygrey
Nekem csak akkor szokott probléma lenni az alvással, ha adrenalinpumpáló játékokkal játszom... Például olyan már volt, hogy csetelés közben simán elaludtam 😊