tanga
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Voltam zárás előtt. _______________

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Te nem szereted a faszverést mert nem vagy szánalmas - neked szemét a fórum.
Én nem szeretem a focit, és akkor most bemegyek minden egyes foci topicba és megmondom, hogy szemét fölösleges topic és szánalmas?
Csak egy kissé régebben bezárt topic kedvéért: -.-
loálmán 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
btw a tangától csak a francia bugyi jobb <#alien>#alien>
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
😊
dolgozom, haggy44
Mert ennek nem igazán a fehérnemû a lényege, hanem a nyálcsorgatás meg a faszverés.. de minek ezért teleszemetelni a fórumot.. szvsz szánalmas.

Borat :-c
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)