29
Filmekből zene kivétele
-
#29 leszedtem egy ilyen tuningolt mozillát és azzal kilehet venni a youtubról dolgokat.Csak nem értem hogyan.Elkezdi letölteni,de erre csak a linket szedi ki.Pedig a tuningolt mzilla firefox leírásában az van hogy magát a videót szeded le és nem a linket :( -
#28 Audacity - hogy vegyek fel hangot vele?Nem vágom a progit mégha magyar is :S -
#27 sony soundforge - látod a képkockákat stb. de az nem kezel dvd-t, aviba konvertálás után viszont nagyonegyszerü. -
#26 én már nem harry potterezek :D :D -
#25 hát inkább a youtobról felvenni akarom márcsak :D :D -
#24 tökmind1. aki harry potterezik, az ne vegyen ki zenéket filmből -
#23 na akkor tisztázzuk a dolgokat
te a film DVD verziójából akarod "kivenni" a hangot?mert akkor bizony demuxolni kell.de jóval-jóval egyszerűbb ha beszerzed a film ost-jét!főleg azért,mert lehetnek effektek,szöveg a zene közben,és azt neked az Isten sem fogja különválasztani a zenétől -
#22 nah ez egyszerünek látszik :D
Feltettem a progit és hogy inditsam el,meg stb...? :D
Mármint hogy felvegye a hangot :D -
#21 Audacity<- Megynyitod megnyomod a REC gombot, eeloindítod a videót, leállítod a videót ha vége, importálás MP3-ba és kész. -
Szabi1991 #20 google.hu :D -
#19 húúú...én most tettem újra az Xp-t és nincs is ott :D :D
És felis van téve a hangkártya :D -
#18 bazdmeg, ne legyünk már ennyire droidok :D tálcán, óra mellett kis hangszóró... -
#17 Amúgy ha jól sejtem,és kiveszem a filmeket akor a zenék oylan hosszúságuak lesznek mint ami a filmben van.Nem? :) -
#16 nos én mozillát használok.Hogy másszak bele a hangerőbe? :D -
#15 "Youtube Google Video Grabber+Total Video Converter (ezekkel lehet lementeni jútúbról MP3-ba :)"
És ezek külön progik?Sorry nem naon értek iylenekhez :D
És honnan lehet leszedni? :) -
#14 youtube-ra ennél sokkal egyszerűbb módszer is van.
1. Youtube videó megnyit, hagyod bufferelni
2. eközben hangerőszabályzóba belemászol
3. menüben: Beállítások > Tulajdonságok, itt a "Felvételhez" kiválaszt
4. a sok szar között megkeresed a Wave nevezetűt, kiválasztod és csutkára tolod a hangerőt
5. GoldWave megnyit, Youtube videó elindít, GoldWave-ben nagy piros REC megnyom. -
Szabi1991 #13 youtube-on fentvan pár magyar szám a szilajból :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Youtube Google Video Grabber+Total Video Converter (ezekkel lehet lementeni jútúbról MP3-ba :) -
#12 Van "programot keresek" tápig ;) amugy annyit tudok h youtuberol tudsz leszedni mp3 formátumba bizonyos progikkal.. -
#11 virtualdub megnyit, save mp3, esetleg ha gyengébb géped van, akkor magát a videot megvágod (google: virtual dub vágás)
elmented mp3-ba, vagy wavba, amilyen verziot találsz, olyanba.
goldwave megnyit, megnyitod a zenédet és mégjobban megvágod. látod a "hanghullámokt", szal csak rájösz, hogy hogyan kell. ha meg nem marad a virtualdub.
de egyszerübb ha ost-t nézel szét vagy ilyesmik:S
és ez inkább pgoram, mind hardware, -
#10 hát jó de hogy kell? :D -
#9 jaja.De a magyar filmből akarom a magyar zenéket kivenni. :) -
#8 Hát a gold wawe sztem nem a könnyű kezeléséről híres:), viszont azzal bármit megtucc csinálni a kiszedett hanggal. -
Szabi1991 #7 Spirit: Stallion Of The Cimarron ? -
#6 hogy kell használni? -
#5 Tul.képpen én a Szilajból szeretném kivenni.És ott az audio mappa üres. :S
Valami oylat adjatok amit könnyü kezelni és magyarul is van :D :D
Persze az se rossz ha angol :) -
#4 goldwave -
#3 melyik a legegyszerübben használható program? :) -
#2 AVimuxer, Atomix MP3, Super... -
#1 Sziasztok.Tudtok oylan progit amivel mondjuk egy filmből kilehetne venni a zenéket? :)