12
nem lehet a VR formátumot olvasni
  • lpmaskmancick
    tmpgenc dvd authorral nem próbáltad még?
  • Kundvar
    Nem tudom mi lehet az ok. Visszaviszem a lemezt és megpróbálom feloldani, hátha valami kijön belőle. Bár hozzáteszem az is gyanús, hogy állítólag tele vette az egyik lemezt, míg a másikra csak kb fél órát vett fel. Ennek ellenére mindkettő lemezen 49 MB folglat helyet jelöl meg. Lehet, hogy ez egy flash fájl. Nem nagyon jutottam bentebb sajnos a megoldásban.
    Esetleg az isobusternél ismer valaki jobb helyreállító programot?
  • cloud.strife
    Naazért szvsz ez enyhén erős, ha erről az oldalról nézzük akkor ki az a balek, aki flashmemóriás kamerát vesz?

Mellesleg a fél világ DVD írós kamerát használ, nemcsoda, ha néha beesik egy-két hiba, nem kellene a bolhából ...........
    Kundar: szvsz a barátod cseszett el vmit de nagyon. A kamerával feloldani sem lehet a lemezt? Mert ha nem akkor baj van és nincs a lemezen semmi.
  • Kundvar
    Ebben igazad van. De mint mondottam egy barátomnak kívánok segíteni és megoldást próbálok keresni. Ha ebben tudtok tippet mondjátok.
  • Állatvédő
    Ezért nem szabad ezeket a beetetős DVD-s kamerákat megvenni. Még jópárszor lesz vele problémád. Kiforratlan szar technológia, a normálisabbja flash-kártyás kamerát vesz! Már bocs a kissé nyers stílusért, annyira idegesítenek ezek embereket átbaszó marketing trükkök!
  • Kundvar
    Ja igen. Egy dolgot még nem írtam. A lemez TDK DVD-RW lemez
  • Kundvar
    Sajnos nem lát rajta video filet. Pusztán egy ifo és egy bup file jelenik meg, de nincsen mögötte sem vob, vagy vr file.
    Mint irtam az isobuster csak aláírásukon keresztül látja a filet. A Nero lát 49 MB tartalmat, de nem tudja kiolvasni. A megtalált file neve: Recovered File 1.VR_MANGR.IFO és Recovered File 2.VR_MANGR.IFO.

• Kundvar
    Köszi most töltöm. Az eredményt megírom. Egyébként elvileg a videokamera lezárta a lemezt. Ha megnyitom Néro expressel akkor 49MB tartalmat jelöl, de semmit sem nyit meg. A Néro Visionnal nem reagál le semmit.
  • csgery
    Mellesleg ajánlom ezt! ezzel tuti lejátszod a videót, legyen az VR, befejezetlen, vagy félig letölttött, sérült file...:)!
  • csgery
    a VR videó lényege, hogy utána lehet szerkeszteni. Valszeg lehet nem zárta le a lemezt a kamera. Próbáld meg Nero Visonnal, (Make movie), annak be kell hoznia... ha az sem, akko ez bizony cumi...
  • mod
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezért nem jó a DVD-s kamera. Sajna nem tudom, mi teendő.
  • Kundvar
    Szevasztok

Nagy a problémám. Van egy Sony DVD irós kamera (1.2 GB) és a barátom VR formátumban rögzített rá. A lemez lezárását követően nem lát semmit a lemezen sem a kamera, sem a számítógép. Kipróbáltam az ISOBuster progival és azon csak aláíráson keresztül talált két file-t is. az egyik 30 MB a másik 2 MB. Megpróbáltam kifejteni, de egyszerűen csak ketyeg a gép és nem fejti ki. Tud rá valaki módszert, hogy miként lehet kiolvasni a fileket. Az Isobuster regisztrált verzio.

Köszi a segítséget előre is.