10
-
vakegér1 #10 mi a fene:http://www.travian.hu/?uc=hu2_35297 -
SZVSZ #9 Aki szereti a Conquerorst az jojjon jatszani ASE-ra(all seeing eye)....vagyunk sokan magyarok! E patchrol ne feledkezettek meg :) -
Spica #8 hát az első rész felejthetetlen volt számomra, a második bár gyönyörű volt valahogy nem tudta hozni azt a játékélményt számomra :( a többivel már tényleg csak futólag találkoztam. -
#7 AoE 2 -vel először egy rokonomnál játszottam vendégségbe, szinte egész nap azt nyomtam mikor ott voltam, és gépemre is elsők között tettem fel, nem bírtam előle felállni. Na hát az AoE 3 -tól alig vártam szinte hogy felálljak mindig. Már az akadozó menü meghozta a hangulatot a játékhoz. :D
Van egy olyan sejtésem, hogy Dx10-es lesz és csak Vista-n fog elindulni, és még nagyobb bukás lesz mint a 3. rész :-( Nemtudnak már játékot csinálni :S -
Tsendes #6 Age of Empires 4 és 5? -
neoG #5 "ám mivel a játékot alapból kontrolleres irányításra tervezték, ezért egy számítógépes verzió számtalan akadályba ütközne."
ügyes kis programozók lehetnek.Cukrot nekik! -
#4 Az Lső rész nagyon izgalmas volt, a mikor még ezzel toltam nem volt meg a kraft a gépemben a második futtatására, de ahogy hallottam az sem volt kiskutya. A harmadikra már rá sem néztem mert akkor már rég égtem a nagyszerû FPS/RPG lázban, de a többi source-ot olvasva nem sokból maradtam ki. ^_^ -
Indigo #3 Egyetértek. Van már elég szarjáték PC-re, kell a francnak még egy bugyuta halo...
AoE viszont jöhet, mert a 3. rész enyhén szólva sem volt kielégítő a rajongók számára. -
uTomi #2 Egyetértek ,nekem még mindig az AoE2 a favorit. -
Csaba42 #1 Kell a francnak Halo, de az AoE kövi része hozza ám az első két rész hangulatát, mert a 3. rész enyhén mondva unalmas volt!