Biztosan folytatódik az Age of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi a fene:http://www.travian.hu/?uc=hu2_35297
Aki szereti a Conquerorst az jojjon jatszani ASE-ra(all seeing eye)....vagyunk sokan magyarok! E patchrol ne feledkezettek meg 😊 <#violent><#gun><#integet2><#integet2><#integet2>
hát az elsõ rész felejthetetlen volt számomra, a második bár gyönyörû volt valahogy nem tudta hozni azt a játékélményt számomra 😞 a többivel már tényleg csak futólag találkoztam.
Balumann
AoE 2 -vel elõször egy rokonomnál játszottam vendégségbe, szinte egész nap azt nyomtam mikor ott voltam, és gépemre is elsõk között tettem fel, nem bírtam elõle felállni. Na hát az AoE 3 -tól alig vártam szinte hogy felálljak mindig. Már az akadozó menü meghozta a hangulatot a játékhoz. 😄

Van egy olyan sejtésem, hogy Dx10-es lesz és csak Vista-n fog elindulni, és még nagyobb bukás lesz mint a 3. rész :-( Nemtudnak már játékot csinálni :S

"ám mivel a játékot alapból kontrolleres irányításra tervezték, ezért egy számítógépes verzió számtalan akadályba ütközne."
ügyes kis programozók lehetnek.Cukrot nekik!<#mf1>

psishock
Az Lsô rész nagyon izgalmas volt, a mikor még ezzel toltam nem volt meg a kraft a gépemben a második futtatására, de ahogy hallottam az sem volt kiskutya. A harmadikra már rá sem néztem mert akkor már rég égtem a nagyszerû FPS/RPG lázban, de a többi source-ot olvasva nem sokból maradtam ki. ^_^

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Egyetértek. Van már elég szarjáték PC-re, kell a francnak még egy bugyuta halo...

AoE viszont jöhet, mert a 3. rész enyhén szólva sem volt kielégítõ a rajongók számára.

Egyetértek ,nekem még mindig az AoE2 a favorit.
Kell a francnak Halo, de az AoE kövi része hozza ám az elsõ két rész hangulatát, mert a 3. rész enyhén mondva unalmas volt!

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia