24
Elektronkus cigaretta
  • TurboX
    #24
    ráadásul a mérete miatt nem kell annyit töltögetni, és valahogy jobb a tömítése is ill. nem horpad a homlokod(...bár a helix v3 elég jól szelel)
  • Lazarus
    #23
    Látom ez is ilyen egyszerű csináld magad fűtőszálas. Ha az enyém is megfárad kipróbálom
  • TurboX
    #22
    dual coil örök fav. nagy hidegekben (liquid sűrűsödése miatt)

    nálam az összes helix szarrá repedt:( így váltottam vivi novára (kb. ugyanazt tudja csak nagyobb tankkal)

    minőségi liquid

    bocs a reklámért..
  • Lazarus
    #21
    Mini eGo akksival és dual coil tankal kezdtem, egész jó. Aztán beruháztam egy eGo USB-s "aksira" mivel sokat ülők gép előtt így kézenfekvő választás volt, plusz egy Helix V3-ra. Szimpatikus hogy ehhez pár forintét megoldható egy fűtőszál csere. Így már csak a liquid az igazi költség, vaterán sikerült találni 600Ft-ért 10ml 18mg-os liquideket, ezeket is hamarosan kipróbálom.

    Kb 30 óra telt el az utolsó sima cigim óta és egyelőre nem is érzem szükségét hogy rágyújtsak
  • serrin42
    #20
    A cigigormát felejtsd el, mert az akkumulátor és a patron is kis teljesítményű. Keress rá az eGo akkukra inkább és olyannal válassz készletet.

    Megadnám a blogom címét, ott sok dolgot leírtam már a témában: ecigiblog.blog.hu

    Van egy nagyon jó magyar fórum is, ahol biztos kapsz segítséget:
    http://www.ecigiforum.com/
  • Lazarus
    #19
    Van valakinek bevált márka tippje? Azért itt kérdezem mert itt kisebb a valószínűsége az anyagi érdekekből eredő megvezetésnek.

    Kb 1 éve vettem noname kínai ecigit de egyrészt nagyon gyenge volt, másrészt 2 hét alatt tönkre ment, nem adott semmi füstöt.

    Ez el is vette a kedvem egy jó darabig az e-cigiktől, de a napokban újra elkezdett foglalkoztatni a téma hogy egy minőségibb darab jó alternatívát nyújtana.

    Igazából szeretek dohányozni, nem akarok felhagyni a nikotinfüggőségemmel. Mivel jelenleg magam töltöm így árban nem biztos hogy olcsóbban kijönnék, viszont mindenképp pozitívum volna ha nem lenne tőle büdös a pofám és nem halnék meg pár év múlva tüdőrákban.

    Első rákeresésre a South Beach Cigik jöttek ki győztesnek, de egy kis utánaolvasás után kiderült hogy lehúzás az egész. Jelenleg a Smokeless Image cigik tűnnek a legjobb vételnek, van valakinek tapasztalata ezekkel a cigikkel kapcsolatban?
  • kaiser54
    #18
    46 év kemény dohányzás után ez az első hét, hogy rendes cigit nem szívtam csak az e-cigit. Az a döbbenetes, hogy nem is kívántam egy percig sem. Persze ennek a ciginek is vannak hibái: nehéz, nem lehet szívás közben elengedni és nem mindig tart ki egy napig töltés nélkül. Előnye viszont sokkal több. (Igazgatói engedéllyel az irodában és minden olyan helyen ahol egyébként tilos, szívhatom) Legalább próbáljátok ki, mert érdemes! Nekem minőségre is bejött. Jó az aksi, a patron, a töltő, minden működik. Sok sikert mindenkinek!
  • elektromosbago
    #17
    www.ecigaretta.ewk.hu
  • elektromosbago
    #16
    www.ecigaretta.hu
  • kokos
    #15
    És linkelek egy oldalt amin vannak módok(e-cigi fajták)E-cigi mod....ha esetleg valaki tud itthoni beszerzést az irhatna!Venni szeretnék egy olyat amit elég pár naponta feltölteni az aksit!Kösz!Hy!
  • kokos
    #14
    Én kb 40 ezer ft-ot költöttem eddig 2 hónap alatt!Viszont most már megtaláltam a majdnem tuti készüléket amivel már nap mint nap szívom az e-cigit!
    -------Egy a lényeg Ne használj atomizátort!Mert megeszi az aksikat!Integrált patronnal tovább bírja az aksi legalább 2x hosszabb ideig!
  • bolfi
    #13
    ...vettem, kipróbálta. Oxy Gain márkájú pipát vettem, mert sokkal nagyobb teljesítményű, mint a többi kicsi vacak. Egy hét múlva csere, mert besz..t. Következő porlasztó 3 hétig bírta, majd lecserélték egy alapból selejtesre. Gyenge a termék minősége és az árusító sem kipróbált darabot árul, lesz ami lesz alapon úgy is vissza lehet vinni, megjavítják. A pipa 40 rugóba került, sajnos nap közben nehezen mozgok, drága eljutni a szervizbe stb. ...kidobtam. Közben, hogy ne essek ki a leszokás folyamatából, vettem egy ugyan ilyen márkájú mini cigit, fél napot bírt, -aksicsere, -most működik, de nulla élmény, mert 1-2 óra alatt kimerül az aksi és a patron is. Kevés füstöt ad, csak az első 5 szívás élmény, a többi csak szívás. Utolsó próbát tettem, egy másik márkát próbálok ki, (bár az a gyanúm, hogy mindet ugyan az gyártja) hátha bejön. Igazából a pipának lenne esélye, mert amíg működött, tényleg élmény és egy kis odafigyeléssel leszoktam, mert sokkal finomabb az elektromos cigik íze. Ha közben rá gyújtottam,
    kellemetlen volt. Érdemes kipróbálni, de eddig nem volt szerencsém. A patronok ciginek megfelelő adatai semmit sem érnek, mert ha azt az élményt akarod elérni, mint az igazi ciginél, sokkal több fogy belőle. Ha azt írják, hogy egy cigipatron egy doboz ciginek felel meg, az nikotintartalomban biztos igaz, de az élmény csak néhány cigit takar. Találtam hozzá utántöltőt, azzal már olcsóbb lehet, ha nem kell állandóan szervizbe rohangálni. Ennyit nagy vonalakban. ...ja, és még annyit, hogy nem a készülék a hibás, ha tönkremegy, hanem ti...

    Ha nem dobnak az oldalról, majd még jelentkezem!
  • ecig
    #12
    Nem szoktam gyakran fórumokon írni. Nem túl friss az itteni anyag, de !
    egy kis helyreigazítás, mert baromira csípi már a szemem ez a sok szemét:
    NOS:
    1. ezt a mondatot nem mi és nem a mi cégünk irta le !!!

    "A cigarettát potló patronok értékesítése, folyamatos, a dohányárukat jelentősen meghaladó bevételt jelenthetnek az Ön kereskedelmi egysége számára. "

    2. továbbá : elhatárolódom, és elhatároljuk magunkat ( az E-CIG.HUngary Kft.) minden megjelenő reklámtól, hírdetéstől ahol az e-cigit egészségesnek állítja be bárki ! A nikotint tartalmazó patronok, valójában károsak, hiszen a NIKOTIN KÁROS !

    " Ha szeretne EGÉSZSÉGESEN DOHÁNYOZNI..." ez egy hülyeség és félrevezető !!! a fogyasztó abszolut megtévesztése !



    más:
    az e-cig használatával egyébként már nagyon sokan leszoktak és tartós eredményeket értünk el igen erős dohányosok körében is.

    A hitetleneknek :) egy teszt-sorozatot szervezünk, március közepétől.

    Hát rajta, csak rajta, ki lehet próbálni, minden hátrány és kátrány nélkül.

    üdv

    e-cig :)
  • Pistike 007
    #11
    Hát ez se lett top10 vaze
  • Borg
    #10
    Kb ilyen komoly dolog...
  • Cat 02 #9
    ofkórsz pénzért ? xP
  • passatgt
    #8
    Itt van a beszélgetés
  • passatgt
    #7
    Slágerrádión a Bumerángba valaki küldött egy ilyent és kipróbálták, tetszett mindenkinek.
  • Palinko
    #6
    akkor már csináljunk egy honlapot ahol az lesz a lényeg hogy lesz egy gomb, hogy elszívok egy cigit. majd látjuk hogy elfüstöl mittomén háyn perc alatt aztán meg eldobjuk. hát ez lenne a legegéségesebb :D
  • Pistike 007
    #5
    Tök zsír lesz, bemész egy kocsmába: Elnézést, hol találok egy konektort?
  • Szabi1991
    #4
    "A cigarettát potló patronok értékesítése, folyamatos, a dohányárukat jelentősen meghaladó bevételt jelenthetnek az Ön kereskedelmi egysége számára. "

    szal 2x drágább lesz egy patron mint egy doboz cigi

    és valszeg sz*rt se ér ez az elemes cigi -.-
  • bujcsik555
    #3
    igy müködik
  • Pistike 007
    #2
    Ez hogy is működik? [kíváncsi, nem szokni akar:)]
  • Jackson
    #1
    Olvasgattam erről az új dohányzásról leszoktató módszerről, véleményem szerint talán ezzel a legnagyobb esély egy erős dohányosnak a leszokásra. Van valakinek már tapasztalata? érdemes befektetni egy ilyenbe?