14
  • Zseblovag
    Gratula!!!
  • Jack Bauer ahős
    Részvét. :)
  • Inquisitor
    Érdekes, anno azt írták az Indexesek, hogy Anime/Manga rajongók körében könnyebb a becsajozás, mint internetfüggő számítógépkockaként, mert nagy arányban vannak köztük NŐK. ;)

Én meg vagyok a határeset, internettes kockulás alkalmával rá próbáltam sózni valakire egy anime sorozatot, de ehhez kellett egy élő találkozó ... Szombaton lesz az esküvőnk. ;)
  • zola2000
    Hát nem is tudom, az igaz hogy nagyon jók animék, de annál azért nem jobbak xD
    válasz erre: 9
  • 1Obi1
    Minő igaz
  • sexyKane
    Egy kis poén, nehogy valaki magára vegye:)

xx: Te figy, a Narumi nem egy rajzfilmfigura?
    yy: Anime te seggfej
    xx: Te szüzen fogsz meghalni...
  • b4dluckboy
    Samurai Champloo-t illetve NGE-t én is láttam,nagyon tetszett mindekttő, az ajánlott sorozatokhoz a Cowboy Bebopot fűzném hozzá,a mai napig kedvenc nálam:).
  • Inquisitor
    Azért én a szinvonal okán maradok az egészestés filmeknél, és a rövid (1x vagy 2x 13 rész) sorozatoknál ;)
  • Karez
    Pont lemaradtam róla. No majd máskor!

YakHead:
    Az anime elégé sok műfaja van már ígyis.Vannak az úgymond alapnak számító shouenes kardozós vagy 100 részen át menő "bunyó karácsonyig" sorozatok.De elég sok elgondolkodtatós főleg az emberiségről vagy az érzelmekről szóló történetek.Plusz a kicsit echhi poénosabb szerelmes történetek.
    Ha érdekel van pár elégé elgondolkodtató sorozat is:
    Death Note, X, Gungrave, Trigun, Neon genesis evangelion stb.
    Ezeket bárkinek szívesen ajálom, még anyám is aki nagyon elitéli a japán kultúrának ennek a részét még neki is tettszet a NGE apokaliptikus története.
  • YakHead
    Laikus fejjel elkezdtem nézni egy anime sorozatot. Samurai Champloo volt a címe. Aztán csak azt vettem észre, hogy kúrvára nem érdekelnek a "film" sorozatok, amik ott voltak az asztalomon. Nem értem, hogy a fenébe tudnak a Japánok (vagy akárkik) ilyen rohatt jó rajzfilmeket csinálni. Direkt nem mondom mesének, mert azért elég véres volt. Na mindegy, csak azt akartam ezzel érzékeltetni, hogy nem vagyok/voltam egy anime fan, de akkor is elkezdett érdekelni ez a műfaj.
  • KoS
    Remelem beszamoltok a DVD megjelenesekrol is! Nem szeretnek lemaradni rola...
  • Inquisitor
    Szerintem a kapcsolódó cikkek közt benne volt. Azt hiszem.
  • Wittgen
    Még jó, hogy nem t'om meg a cikkből, hogy mely filmek jelennek meg a közeljövőben.
  • wolruf
    Voltam csütörtökön egy filmen. Teltház. Naívan elmentem vasárnap is, de már csak a minden jegy elkelt feliratot bámultam :)