47
67.5 vagy 90 és meddig?
  • Bandi 18
    És nagy kérdésemre még mindig nem látok választ hogy meddig marad. Mert hallottam már dec 31-et is és akkor visszaáll minden...Vagy megmondom őszintén fogalmam sincs :)
  • Bandi 18
    Igen nekem is fura volt mert eddig jó dolog nem történt :D:D
  • Bandi 18
    Van ártáblazat is onnan néztem jómagam is :)

Gondolom ez mindnehol egységes Max Fejér megyében kell bérletet venni :P
    Az új árakat kell nézni, és úgy tudom hogy 200+ nál korlátlan :)
  • zeli
    Én egyszer hónap elején tudtam meg, hogy a diákbérlet 90%-os lett 67.5% helyett. A buszsofőr adott egy 90%-os bérletet, én meg azt hittem, hogy véletlenűl nyugdíjas bérletet adott .
    Körülnéztem az interneten, találtam itt valami hírt.
    Szóval akkor marad a 90%-os bérlet..
  • ZilogR
    gondolom azért dec 31, mert akkor fogja a kormánybácsi a november-decemberben kiötlött rémségeket a nyakunkba zúdítani: pl.:
    nem lesz támogatás a diákoknak,
    megszűnik a szocpol,
    internetadó 1GB/hó fölötti forgalomnál,
    csak kivájt belű kenyeret lehet sütni,
    minden 18 év feletti, de még nem alkoholista férfiember kötelezően el kell hogy árverezze a veséjét az ebay-on, a befolyt összeg 98%-át az egésszégbiztosító pénztárába kell befizetni, a fennmaradó 2% fedezi a műtét költségeit, stb...
  • BaliBoy
    Jó topik ez. Engem is nagyon érdekelnének a részletek. Főleg azért mert én 240km-ert teszek meg. Nem tudja vki, hogy ilyen távolságba mennyibe kerül most a bérlet és, hogy mennyibe fog ezentúl? (elég ha az egyik adatot megadja valaki :DDD) Ha jól tudom úgy van, hogy 200 km-es a legnagyobb bérlet de azt igénybe lehet venni hosszabb távra is. Ez igaz?
  • Bandi 18
    Hello

Most lehet hogy a modik meg fognak kövezni de nem tudok dőlőre jutni ebben a hatalmas kérdésben :) (Már rég vagyok tag egy felesleges topikot megengedhetek magamnak :D )
    Szóval ma hallom hogy újra 90%-os kedvezményt kapnak a felsőoktatás tanulói a bérletre de csak a lakóhely és a suli között. Ez szép és jó is lenne sőt meg is érné, cask a nagy kérdés ott jön hogy volt róla szó hogy ez csak dec 31-ig lenne így. Ki mit tud róla, mert szerintem sokan vagyunk most megkavart állapotban...
    Amúgy számolgattam: egy 70-80km-es bérlet 4800 HUF (90%-al). Na már én hetente 1x utazok fel és le mivel koleszos vagyok az 1200 HUF havonta 4x az 4800 HUF. Tehát ugyanott vagyok sőt ha hirtelen haza kell mennem már jól is járok. Nagyon fura de hát halljam a többiek véleményét is :) Hajrá....