75
Hogyan készítsünk alaplapot?
-
#35 nem hiszem hogy a pici áramköröket te megfogod tervezni egy nyáklapon :) bár ha tényleg minden alkatrészed megvan hozzá akkor lemásolhatsz egy alaplapot! a helyzet viszont az hogy temire azt kézzel megcsinálod addigra olyan elavult lesz mint a 486-os gépek alaplapjai :)
arról nem is beszélve hogyha müködésre akarod bírni és egy kisebb zárlat keretkezik kezdhetet előről az ellenálások meg mindenfél kis mütyürök ellenörzését :D -
#34 inkább menj vissza wowozni :| -
#33 #32 -
#32 Előbb gondolkozol , utánna pofázol.... -
HM #31 na és miért nem? ...
-
gettobuxa #30 kell egy integrált deus ex machina, és már fel is éled a vas :D -
#29 Még egy zárásra/törlésre érett topik [URL=http://voltam.zaras.elott][/URL] -
#28 azért szerintem egy Z80-as alapút össze tudna rakni. annak picsasok irodalma van. venni kell egy 80-as évek beli Z80 alapú gépet (pl.: ZX Spectrum). letörölni a könnyeket, fájdalmasat sóhajtani és kinyitni a dobozt. aztán lehet szépen látni, hogy tisztességes iparosmunka, de házilag pár éves pákahasználat-gyakorlattal a hátunk mögött kivitelezhető. de nem is a hardver a combos, hanem az, amíg feléled egy ilyen. -
#27 AJJAJJJAJ. pazdet..................
loalman
nem is tok mit mondani erre
nem tudsz alaplapot készíteni, törődj bele. :]
sok rétegű, ezt bazinagy ipari gépek nyomtatják nagytételben, komoly mérnökemberek tervezik és satöbbi. nem létezik hogy legyen hozzá megfelelő eszközöd. -
gettobuxa #26 én multkor összetekertem 2 kék és 2 piros drótot, esetleg beszállnék mint kutatás-fejlesztési szakember :D -
Livius #25 Hát mondjuk szerintem Magyarországon sehol se tudnál megcsinálni egy mai csúcs alalapot. -
Livius #24 Olyanom nekem is van multivibrátoros led. Iskolában csináltuk. -
#23 jobb lenne 286/287-es procikból szuperszámítógépet építni. egyenként modellezné egy áramlásban a vízmolekulákat és közben ezerrel konvertálna avi-ból divx-be.
amolyan Connection Machine otthon -
#22 Ha uyg van nekem is dobjatok már össze egy lapot meg ha ugy van procit is meg vgat is meg ramokat is -
praksi #21 egy LED-ekből álló sor, ahol mindig egy darab LED villan fel, utána pedig a következő, azaz a soron "végigfut a fény" -
#20 hááát,csak azt tudom mondani,hogy...hajrá! :)
ha kész lesz,szólj :D -
#19 egy egyszerű két ledes multivibrátort inkább... -
#18 mi az a futófény? -
#17 köszi -
praksi #16 nem kell futófény, áááá. előbb méretezzen egy differenciálerősítőt... -
#15 nem fiatalabb vagyok -
#14 ha ezt visszafele csinálod akkor akkor kész az alaplap -
#13 azmiaz? -
praksi #12 Életkor: 25-30 között
ez most komoly? -
zoolee #11 uhh..dege@ibuta vagy..XD
Nemhinném, hogy tudsz pl striker extreme alaplapot csinálni az otthoni ketyeréidből...
Am ezt otthon szerintem lehetetlen lenne csinálni.
-
#10 gondoltam olyanra is :D -
#9 szerintem alapítsd meg az Intel 2 céget, és akkor már tudsz alaplapot csinálni... -
#8 olyat honann lehet bószerezni :F -
#7 paszmekk... -
#6 Egy nyákja több rétegből áll. Kétlem, hogy neked vannak cuccaid hozzá... -
#5 OFF: amúgy összereaktam egy ma egy 486 DX-est 50 mhz DX2 proci
ON: vannak cucccaim hozzá, -
#4 Én anno csináltam futófényt. Akkor nekem már szabad alaplapot is? :-P -
#3 vannak az alaplaphozz alkatrészeim :D -
#2 Először próbálj meg egy ledes futófényt csinálni, aztán rájössz, hogy nem is olyan egyszerű ez az elektrotechnika... -
#1 Sziasztok!
Hogyan lehet alaplapot készíteni? Meg kérdeztem Kandurexet, hogy nyithatok-e ilyen topikot, és azt mondta, hogy ha nincs ilyen akkor nyithatok.