Női médiummá válik az internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Menj ki a fórum fõoldalára, és jobboldalt alul nézd meg a statisztikákat.
These are my friends, see how they glisten...
Aha. Csak ez nem statisztika! A statisztika NAGY minták esetén jó te okostojás. A statisztikia igenis használható dolog, csak a sok barom az idióta mondásoknak hisz, mert nem ért a statisztikához. Gratuálok nekik is ezúton.
A választásoknál meg azért bukott mindig a rendszer mert csak párszáz embert kérdeztek meg és ezzel a hibahatár 3-4% is lehet! Pulsz mínusz!! Tehát A párt kaphat 40 plusz-mínusz 4 százalékot a másik meg 38 és ugyanígy. Akkor az is lehetz, hogy azegik kap 44-et a másik meg 36-ot. Ugye-ugye...
Konfidenicia intervallum és egyebek..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy asszonykám nekem is rakott már fel kínai nyelvû webcam drivert, végülis a célt elérte, meg õ szerintem úgy áll hozzá hogy "vagy sikerül vagy nem, ha nem akkor majd úgyis van egy férjem aki rendberakja" 😊
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
A férfi ismerõseid nem kapnak MSN-en vírust, vagy csak nem tudsz róla? Vagy az összes férfi ismerõsöd informatikus? Nem a nemtõl függ, hogy ki mennyi vírust és egyéb kártevõt kap be. Az én ismerõseim között teljesen kiegyenlített az arány.
A cikk nem inkább arról szól véletlenül, hogy többpólusúvá válik, mivel egyre szélesebb réteg internetezik? Egyébként az egésznek a megfogalmazása egy kisarkított, végletes, szenzációhajhász, ferdített izé, amit utálok.
Na.
Amúgy a cikk lényege annyi, hogy egyre több nõ használja a netet, és ez igaz, nálunk is így van. Nézz csak meg egy online mmorpg-t...Egyre több a lány, vagy nézz meg egy nagyobb közösségi portált...
A nõkrõl alkotott képed meg elég középkori, már bocs<#banplz>#banplz>
Ez volt a cikkben. Engem nem érdekel hogy milyen codec van alapból a windowsban (nagyon semmilyen), vagy hogy a szomszéd pistike be tudja állitani az email klienst, vagy hog szerinted mihez nem kell értenie. A nõi ismerõseim fele most viszi szakemberhez a gépét mert msn virust kapott be. Szóval talán mégsem ártana ha értene hozzá.
És az hogy milyen codec van a windowsban, meg az hogy nem tud codeceket telepiteni teljesen különbözõ dolog.
Word-excel: nem azt mondtam hogy használják nap mint nap. Hanem hogy nem értenek hozzá.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A levelezõ klienst (fõleg, ha nem sima webmail használnak) egyébként elég egyszer bekonfigurálni, ezt a szolgáltató emberei simán megcsinálják a net bekötésekor, vagy lehet kérni segítséget, ez nem mindennapos feladat. Az alapvetõ codecek is általában már a Windows telepítésekor felkerülnek a gépre.
Az Accesst a férfiak hány százaléka ismeri, és hogy jön ide?
A nõk 99% nem tudja mi az és hol van a vezérlõpult. 90%a nem képes codeceket telepiteni és nem tudja hogy mi is az egyáltalán.
Nem ismerik a wordot, az excelt, nem tudnak pl. tartalomjegyzéket csinálni.
Nem ismerik az accest és nem tudják bekonfigurálni a levelezõ kliensüket. Nem tudják hogy hol kell firefoxban beállitani a default letöltési könyvtárat.
Soroljam még?
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
És igen, a statisztika sok mindenre jó, bármit ki lehet mutatni, van is egy ilyen mondás^^
"Németországban például a nõk 51 százalékának legalább közepes, de inkább jó a PC-ismerete,"
Szövegértés rulez... Nem hiszem hogy a pc ismerete meg a netes tartalom egy fogalomkör lenne.
Pollen:
Nálunk középiskolában a közgazdaságtan tanárunk, aki mellesleg nõ volt, kijelentette hogy a statisztika nem más mint a valóság félremagyarázása és igy egy marék baromság.
Ugyanis ha én keresek havi netto 50ezret, gyurcsány feri bácsi meg havi netto 600 ezret akkor a mi kis statisztikánk ki fogja hozzni hogy ebben az országban kurva jó élni mindenki átlag netto 300 ezret keres...
És mint emlitettem már, minden egyes választáskor a statisztikák által vesztesnek jósolt párt lett a gyõztes.
Nincs ez másként ennél a felmérésnél sem, ha csinálnának a nõk körében egy reális vizsgálatot akkor az jönne ki hogy 40en felül a legtöbb nõ bekapcsolni sem tudná a gépet (persze a fennti tanulmánykészitõnek ekkor igy nézne ki a tanulmánya: már a nõk több mint 20% használ gépet! Nem ám az lenne hogy 80%a nem ért hozzá...).
Aztán a 18 és 35 év közöttiek többségének az informatikai tudása a béka segge alatt van, ellenben napi 2-3 órát tölt el az emailjei meg a myvip iwiw nézegetésével. Persze ha a mi statisztikusunk ugy késziti a tanulmányát hogy
iwiw myvip freeamil= informatikai tudás, akkor mindárt megszületik egy a fentihez hasonlitó tanulmány aminek nem sok alapja van.
Másrészt meg úgy szokták a statisztikában, hogy egy csoporton belül kb homogén legyen a sokaság(vagyis kb ugyanolyanok legyenek...)Éppen ezért valahogy tagolni kell, ezt a csoportosítást alkalmazták...Rágódhatsz rajta, hogy miért, de teljesen felesleges...csak ne értetlenkedjetek ennyit<#hehe>#hehe>
<#guluszem1>#guluszem1> ha a nõkõn mûlna a fejlõdés kéremszépen..akkor... <#bdead>#bdead> Végülis rajtuk is múlik, csak megközelítés kérdése...hiszen, vkiknek meg kell szûlniük az embereket <#vigyor>#vigyor>
Egyébként lehet, h tényleg én nem értem, de mondjuk egy 25 éves csajt miért kategórizálnak össze egy 34 évessel mondjuk? :S és miért pont 34 a határ, nem pedig 33? 😄 vagy 32? 😄😄😄😄 hát ez kész...mifaszomez.Assdfel egyetértek.100 ember az úccáró" oszt jóva".Igazi kimutatást, úgy lehetne, h minden korosztályt megvizsgálnak évekre lebontva.SZVSZ.. 😊
Jah, egyébként kérdésem, h mivel töltenek több idõt baszod mer az se mind1, h ezeket a szenny wiw/májszpész oldal stílust nézegetik frissitgetik 3 órán át, meg avon katalógus, meg mittomén müköröm.hu..vagy értelmes dolgot is csinálnak....?
Két csoportot vizsgáltak, mert úgy gondolták, nem kéne egy kalap alá venne a 25-49 éves korosztályt...&magyarázom senkire a hülyeségem, a cikket nem én írtam, amit lentebb leírtam az meg egyszerû tény^^
A másik pedig, h minden csak tapasztalat kérdése...Viszont, annyiban különbözhet a két nem, h a férfiak, inkább mûszaki beállítottságuak (nagyátlagban) és jobban érdekli õket a gépek felépítése stb. és sztem a csajokat kevésbe (eztuti), és mivel tényleg nem árt, az egész gép rendeltetés és biztonságos használatához az ALAPOK elsajátítása.Ezért.A mûszaki beállítottság miatt szerintem a férfiak egy lépéssel elõrébb vannak..Ez úgy van mint a smink a mûkörmös stb. a csajoknál...Õk arra vannak inkább be állítva.Nem pedig a netes biztonságos,pc-s hardware-es világra...ami érthetõ szerintem 😊
(Egyébként ehhez a cikkhez is szólt már hozzá nõ rajtam kívül is, szóval nem tudom, miért hiányolod a nõi hozzászólásokat.)
akkor hol vannak a nõi hozzászólások?
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
HP+
http://tldp.fsf.hu/HOWTO/Encourage-Women-Linux-HOWTO-hu/x174.html
<#banplz>#banplz>
https://twitter.com/foodlfg
Mikor hazajöttem kb egy hét múlva, akkor a vadiúj gép olyan lassú volt, mint az elõzõ az xp-vel 256-os memóriával. Na, mire lefutott a keresés kb úgy 16 Trojanhorse mutogatott be nekem. Az ad-aware-rõl meg most nem is beszélek. Viszont tele volt a gép mindenféle játékkal, meg a seekmo......
Hát ja többet töltöt a gép elõtt, de hogy nem rajta fog múlni a net biztonsága az tuti...
Bár még mielõtt vki nekem támadna rajtam se nagyon, de én legalább védem a saját gépemet.
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
Szép hogy mindenrõl meg van a magad(szûklátókörü?) véleménye és hogy a szavak értelmét külön külön megérted, de néha megérthetnéd a szöveget teljes egészében^^
a 34-gben benne van minden 34 éves, míg a 35-tõl benne van minden 35 éves, a kettõ között nincs senki😉 Még ha nem is tudod mi az a statisztika, ahol az egyik alapelv, hogy a két vagy több "csoport" nem fedheti egymást, a köznyelvben is így használják...
Ha ennyi eszed van, inkább hallgass és ne minden mondatot kommentálj egy cikkben...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
jah, növelik az MSN szerverek leterheltségét és napról-napra exponenciálisan nõ a nõi MSN felhasználók száma.. 😊
de a müködésrõl is alig - és ma egy biztonságos netes
közlekedéshez bizony szükség van a dolgok megértésre.
Na most ezek nélkül aligha lehet célközönség.
Hogy adnál el egy nõnek valamit - aki leül a gépem elé,
és 2 óráig meg 3 csávóig tart neki, hogy regisztráljon egy áruházban,
és lebonyolitson egy sikeres tranzakciót.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Ahhoz hogy valaki "közepes, de inkább jó" felhasználó legyen, nem is feltétlen kell tudnia ezeket. És itt a felhasználó szón van a hangsúly.
Nõi ismerõseim körében az internet= myvip meg iwiw és lehetõleg kétpercenként meg kell nézniuk hogy az expasijuk nem -e megnézte õket iwiwen, ha igen akkor a rohadék miért nézi ha meg nem a rohadék miért nem... Na én ezt a kettõt betiltanám...
Ezzel ellentétben soha az életben nem hallottak google-rõl...
"25 és 34 év, illetve a 35 és 49 év közötti brit nõk több idõt töltöttek a világhálón, mint a hasonló korosztályba tartozó brit férfiak."
Ezek szerint a 34 és 35 év közötti nõk nem szoktak netezni...
"Németországban például a nõk 51 százalékának legalább közepes, de inkább jó a PC-ismerete, "
Ettõl meg kell szakadni...
Akkor három fogalom: processzor, ram,hálókártya. Én megeszem a kalapom ha a nõk 51% el tudja röviden magyarázni hogy melyik micsoda és mire való.
Gyanitom hogy az 51%nak a 40%-a nem tudja hogy mi a különbség aközött hogy van 1 giga ramom, vagy 80 giga merevlemezem.
Amúgy meg:
hogy a túróba nézik azt hogy ki a nõ meg ki a férfi?
Én már évek óta netezek, seholsem kérdezték még meg hogy nõ vagyok-e vagy férfi.
Képzelem ez is úgy mehetett hogy megkérdeztek 100 embert az utcán... Akárcsak a választások ahol 4 évente rendre a vesztes párt nyeri a választást.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia