296
Száguldás Los Angelesben
-
#16 Remélem nem lesz olyan az irányitása meg a kamera nézete mint a 2-nek vagy a 3 nak biztos jó game lesz -
#15 áhh jöjön már ki alig várom . -
Display #14 Erre nagyon kiváncsi vagyok, biztos frankó játék lesz. Alig várom! -
ldavid #13 trailer 2
-
ldavid #12
-
#11 Ezúttal egy igen érdekes hírrel szolgálhatunk. A Midnight Club: Los Angeles megjelenési dátumáról már sokmindent mondtak a készítők, azonban pontos időpontot még nem kaptunk. Azonban az egyik nagy internetes játékmagazinnak, a GameStop.com-nak dolgozó egyik munkatárs közzétette a jövő év nagyobb megjelenési dátumait bescannelt formában.
Aki jobban beleolvasott a listába az észrevehette, hogy a Midnight Club: Los Angeles és Grand Theft Auto IV is szerepel a nevek közt. Előtte pedig ott díszeleg a megjelenési dátum, ami nem más mint 2008. április 1-je, egyaránt PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Az említett GameStop munkatársat teljesen érthető módon kirúgták állásából. Természetesen ez a megjelenési dátum még mindig nem hivatalos, hiszen a fejlesztőknek meg kell erősíteniük.
Xbox360 - tervezett megjelenési lista
Eredeti forrás_ GTAPlace.hu -
Gaba22 #10 Midnight Club - Los Angeles felvételek
Három friss kép bukkant fel a Midnight Club széria legújabb darabjából, a Los Angelesből. Igazi benzingőzös felvételek.
Az idei Games Convention során leplezte le a Rockstar a Midnight Club sorozat legújabb darabját, a Los Angelest. Hivatalos bejelentés a mai napig nem történt, csak egy debütáló trélerről számolhattunk idáig be, valamint pár hivatalos képről.
A mostani felvételek erősen scannelt képek benyomását keltik, de azért megtekintésük így is javasolt.
kép1
kép2
kép3
aztán van egy 4. is
Nem mai hír, de gondoltam beteszem :D -
Gaba22 #9 A PC Dome újabb hírt adott ki!
Midnight Club: Los Angeles - bemutatkozó
Ahogy azt már megírtuk, a GTA sorozatról méltán elhíresült Rockstar Games egy új projektbe fogott bele, amely a Midnight Club: Los Angeles címet viseli. A következő generációs konzolokra készülő mű az utcai autóverseny kategóriában indul, de ismerve a fejlesztőket biztos, hogy nem csak egyszerű száguldozásról lesz szó. A jövő év elején megjelenő játék elsősorban a grafikájával kíván hódítani, de az ígéretek szerint Los Angeles nevezetességei is szerepelni fognak a pályákon. -
#8 Jah ez is valami faszaság lesz, várom! Csak az a kérdés mikor jelenik meg... -
Gaba22 #7 Jó játék lesz ez, csak kevés hír van róla.
Amikor néztem a trailert, a motor hangok nagyon tetszettek! Az autók csillogása is gyönyörű.
A zene pedig, ami a trailer alatt megy, az nagyon bejött nekem! :) -
Code92 #6 konzol hiány :(:( pedig már a dub edition is nagyot ütött nálam ps2-n -
#5 Kéne 1 f*asza banner nem?:) -
#4 oh csodalatos kis autokazas lesz azzal a kis szurke Mustang -gal... X360 powa! :D -
#3 Nagyon fasza lehet, már csak egy konzol kéne nekem-.-' -
#2 Ez lesz az én topic-om, a korábbi részeket utáltam, de a videó alapján ez elég jónak néz ki :D -
#1 Szevasztok. Megnéztem a keresőt, és a fórumot, nem találtam a játék témáját, ezért megnyitottam Midnight Club: Los Angeles topicját. Nem rég néztem meg a trailert, és a videó alapján azt kell mondanom, hogy jó kis játék lesz. Összeségében szép grafikával, jó hangulattal, jó járművekkel, motorokkal, és persze belsőnézettel lesz ellátva a játék, és úgy látom, hogy egész Los Angeles ki lesz dolgozva. :)
Hivatalos weboldal és trailer
Megjelenés: 2008.
Xbox 360, PlayStation3