296
Száguldás Los Angelesben
-
Display #256
...Midnight Club Los Angeles - South Central DLC - 09.03.19 -
#255 a játék xbox360 és ps3 exkluzív. szóval nem lesz pc-s verzió :D -
RYO21 #254 mikor jelenik meg a játék pc-re? -
#253 hell yeah! lehet akkor megint előveszem a játékot. :D 800 ms pontot simán megér nem? -
Display #252 The South Central Map Expansion features:
* Map expansion by one third
* Four new neighborhoods
* Price: FREE for both Xbox 360 and PLAYSTATION 3
The South Central Premium Upgrade features:
* Nine new vehicles:
Luxury: 2008 Mercedes-Benz CLK63 AMG "Black" SUV: 2008 Range Rover Supercharged, 2008 Range Rover Sport Super Charged Lowrider: 1955 Chevy Bel Air, 1963 Buick Riviera, 1964 Chevy Impala, 1965 Chevy Malibu Muscle: 1970 Chevy Chevelle, 1966 Pontiac GTO
* 26 new races
* 12 new battle maps
* 10 new delivery missions
* 100+ new red light races
* New rims
* New body kits for each new car
* New vinyl pre-sets
* Hydraulics/Airbags unlocked on all new cars
* New music
* Price: $9.99 for PLAYSTATION 3 and 800 MS points for Xbox 360 -
Display #251 from 576.hu
Prémium kategóriás letölthető tartalommal bővül a Midnight Club: LA is. A Rockstar San Diego nagyszabású sandbox versenyadagja 800 pontos / 10 dolláros áron kínál hosszútávú örömködést a vezetés szerelmeseinek. A fizetős tartalmat felvezető ingyenes South Central Map Expansion csak a térkép méretét toldja meg a jelenlegi harmadával, négy új kerületet csapva a térképhez, a nem túl súlyos dollárokért árult kiegészítő viszont kilenc új autót, 26 új versenyt, 10 új delivery missziót, száznál is több lámpás kihívást, új felniket, body kiteket és vinyleket, valamint komplett zenei részeket is hozzácsap a kínálathoz. Vagyis jelentősen kibővíti az alapjáték tartalmát - rajongóknak értelemszerűen kötelező, PS3-on és X360-on egyaránt március 10-től. -
Display #250 A DLC előreláthatólag március 10.-én érkezik. A premium pack 800 MS pont-ért pedig 12.-én. =) -
Display #249 A cheat-eket akkor van értelme használni ha már kipörgetted a story módot. Azért szép baleset lenne a R* San Diego crew részéről hogy kódok segítségével lehetne A-ból a B-be jutni =) A rep pointok (reputation=hírnév) lényege kb annyi hogy minél több van annál nagyobb a respect, tisztelet. -
Display #248 A cheat-eket akkor van értelme használni ha már kipörgetted a story módot. Azért szép baleset lenne a R* San Diego crew részéről hogy kódokkal segítségével lehetne A-ból a B-be jutni =) A rep pointok (reputation=hírnév) lényege kb annyi hogy minél több van annál nagyobb a respect, tisztelet. -
Hupszi:D Aki játszik innen nem jön krúzolni? -
szanett1 #246 sziasztok!
Én még csak nemrégiben kezdtem elkezdeni játszani ezzel a játékkal, de végre egy játék ami negy egy hetes elfoglaltság.
Csak pár dolgot nem értek.
A cheat kódókat lehet használni a játékban csak akkor nem tudok pénzt keresni? A rep pontok mire jók?
-
#245 csak a DLC jönne már... -
#244 megvettem és egy ideig ki sem bontattam, most elkezdtem tolni, és az elején gondoltam eladom mer nem fogott meg, aztán gondoltam elkezdek játszani vele egy kicsit majd eladom, de idővel egyre jobb lett, végül is nehéz is meg nem is, mert ha ütközök egy nagyon akkor is vissza lehet hozni a versenyt, sőt, annál jobb, mert ha végig vezetek akkor "csak" a forgalmat kell figyelni, amúgy sztem nem is lehet nagyon elhúzni de lemaradni se annyira, csak a kezdeti nehézségeken kell túlmenni. összességében jó autós játék, pénzt is könnyű szerezni, ha furikázol meg pénzért versenyzel és a zenék is jók, ami még nagyon tetszik a kamera, ami szintén izgalmasába teszi, bár a főszereplő kicsit személytelen, de ez egy jó kis autós játék. -
Display #243 it was just a planned date =) -
#242 Nem is jött:S -
Display #241 DLC is planned for release on January 29th
coming' soon =) -
#240 nézzél róla videókat és döntsd el, hogy neked tetszik-e -
#239 Jó játék? -
amodent67 #238 Hibásan került ki, még aznap törölték a Live-ról. -
#237 hi!
a flag-es acsikat ki lehet boost-olni barátokkal? ha igen van rá jelentkező? :D -
#236 "Egyébként kint van a DLC, ingyen tölthető."
holl? Mer LIVE-on nincs az biztos. -
Display #235 Live nélkül nem fog menni. :/ -
amodent67 #234 Ja, hát akkor ennyi. -
hellboy 8 #233 Úgy hogy Flashelve van a gépem -
amodent67 #232 Már hogy ne lenne Live-od? -
hellboy 8 #231 Display tehát hogy ha nincs Live-om akkor nem is birom majd megszerezni,bocs a kérdésért csak nem nagyon vágom viszont nagyon tetszik a verda -
amodent67 #230 A cruising time szerintem nem üldözési idő, hanem "mászkálás" a városban. Egyébként kint van a DLC, ingyen tölthető. -
Display #229 Hi!
Audi R8 unlock-hoz regisztrálnod kell a socialclub.rockstargames.com-on.
Mindenféleképp meg kell adnod az XBox Live account-odat, és ezt követően
kell teljesíteni az alant olvasható 12 feltételt: (a Driving License menüpont alatt láthatod, hogy állnak a dolgok)
"Cash: 1.000000 (gyűjts össze 1 milkót)
Drive: 5000 miles (vezess 5000 mérföldet)
Consecutive Wins: 25 (nyerj 25 versenyt anélkül hogy vesztenél 1x is!)
2 Wheel of Distance: 10 miles (10 mérföld kétkeréken kocsival)
Wheelie Distance: 15 miles (15 mérföld egykeréken motoron)
Time Cruising: 25 hours (Üldözési idő legyen 25 óra)
Total Special: 5000 uses (Speciális képességek használata 5000x)
Jump Distance: 25 miles (25 mérföld ugratási távolság)
Career Wins: 350 wins (350 győzelem karrier módban)
Cars Destroyed: 250 wrecked (törj össze 250 autót)
Opponents Hit: 1000 hit (1000 koccanás az ellenféllel)
Objects Hit: 10000 hit" (1000 objektum összetörése)
Ezeknek a nagyrésze könnyedén megszerezhető/elérhető. A végére érdemes hagyni a Consecutive Wins-t mert ha elvesztesz egy versenyt is, akkor az lenullázódik." -
hellboy 8 #228 sziasztok új vagyok itt pár hozzászolást elolvastam de nem nagyon értem ha szeretném az AudiR8-ast akkor regisztrálni kell a neten? és akkor utánna hogy lesz meg, azt értem mit kell teljesiteni de kell hozzá Live is és ha kell nekem meg nincs akkor sosem lessz meg?A választ elörre is kösz -
Display #227 Egy kis kiegészítés:
A South Central Upgrade Map ingyenes lesz (új térkép), azonban a South Central Content Pack fizetős DLC formájában fog megjelenni. (Az utóbbi fogja tartalmazni a korábban említett feature-öket: új single mission-ök, új autók ill. motorok (!), zenék, és karakterek.)
-
#226 Már rég
Sorry:) -
#225 Kint van! -
Display #224 Jövőre érkezik az első ingyenes DLC a Midnight Club Los Angeles X360-as kiadásához, South Central Upgrade Map címen. A terület az eredeti játék 1/3-a lesz megközelítőleg.
Új térkép, új single mission-ök, új autók ill. motorok (!), zenék, és karakterek. Az alábbi helyszínek biztosan szerepelni fognak: Exposition Park, USC campus, Shrine Auditorium, Crenshaw Plaza, L.A. Memorial Coliseum, 105 Freeway.
Külön érdekesség hogy első alkalommal lesz lehetőség SUV-al nyomulni a sorozat történetében.
more info @ www.xbox360achievements.org
-
Display #223 www.rockstarwatch.net
"Rockstar has released an update for Midnight Club: Los Angeles today for both the Xbox 360 and PlayStation 3 systems. The patch brings some AI balance on both consoles. The 360 version of the update includes support for leader boards for tournaments, better multiplayer match searching, and the much wanted streaming and performance fixes." -
Display #222 Nem hiszem, szerintem csak Live-ról lehet letölteni. -
tom235 #221 esetleg offline nem lehet letölteni?, mert bannolt a gépem -
Display #220 Midnight Club Los Angeles Update Released.
Rockstar Games has announced the availability of a title update for its racing game sequel Midnight Club: Los Angeles. Available for both the PlayStation 3 and Xbox 360 versions of the game, the patch offers improved AI that dynamically adjusts to the user skill level -- many reviews noted the game was incredibly difficult.
The Xbox 360 patch also adds extra leaderboards for tournaments through the Rockstar Games Social Club, improved multiplayer match searching, and "upgraded streaming and performance".
Available from Xbox Live / PS Network :)
Ha valaki eddig túl nehéznek érezte a játékot akkor az update letöltése után másképp lesz;) Peace! -
#219 Sziasztok!!
Megszeretném kérdezni hogy lehet a Midnight Club Los Angeles-ben Xbox360-on Wireless Racing Wheel 2 kormányt használni. Elörre is köszönöm a segitséget. :) -
Display #218 Ezt a Garage-ban tudod csak amikor lecseréled a gyári alkatrészt. (Szinte minden autónál működik a dolog).
A Gallardo és a Murcielago (Dub Edition)egyébként légterelővel rendelkezik és menet közben aktiválja önmagát automatikusan. De az más. -
Norberto91 #217 Cső láttam ez egyik előzetesbe hogy a gallardo spyder tetejét ki lehet nyítni és zárni. a kérdésem az hogy mely gombbal/gombokkal tom ezt elérni?