Európában támad az MS konzol fronton

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.sg.hu/cikkek/53233/sikeresebb_a_nintendo_mint_a_sony
És egy firssebb lista:
1. Toyota (TM) ¥27.3 trillion ($223.6b)
2. Mitsubishi UFJ (MTU) ¥14.2 trillion ($116.3b)
3. Mizuho FG (MFG) ¥9.8 trillion ($80.3b)
4. Canon (CAJ) ¥9.6 trillion ($78.6b)
5. Mitsui Sumitomo FG ¥8.7 trillion ($71.3b)
6. NTT (NTT) ¥8.5 trillion ($69.6b)
7. Honda (HMC) ¥8.35 trillion ($68.4b)
8. NTT DoCoMo (DCM) ¥8.3 trillion ($81.9b)
9. Nintendo (NTDOY.PK) ¥7.5 trillion ($61.4b)
10. Takeda Pharma ¥7.2 trillion ($59b)
A x360 bármekkora veszteséget termelhet, a MS a szoftver üzletág bevételeibõl játszva pótolhatja.
Jot nevettem a munkatarsamon (nagy PS manias, 2 ps1, 3 ps2, most meg ps3), mondja hogy az istennek nem rezeg a kontroller mikor lovoldozik a resistanceben vagy miben. Aztan elkepedt mikor mondom hogy max o rangathatja a kontrollert. <#idiota><#idiota><#idiota>
Ilyen tamogatas mellett jobb lett volna a vibracios funkcio a mozgaserzekelesnel.
NEXUS6
Az a gond, hogy a PS3 mozgásérzékelõs irányítása egy lehetõség, a Wii-nél viszont alap dolog, ezért aztán a fejlesztõk a PS3-nál általában baxnak rá, 10telet a kivételnek. Pedig tényleg poén. Ha a Sony-ék ráfeküdnének a témára, akkor valszeg ha nem is ütnék ki a Wii-t, de legalább is csökkentenék az elõnyét.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

hát, ha vennék egy konzolt a wii-t venném... próbáltam már mindhármat, a ps3 és xbox között inkább a ps3, de akkor is a wii a legjobb.... egyszerûen nem egy helyben ülök, vagy esetleg mozdulok egy kicsit. ott a legnagyobb a játékélmény - a wii sports grafikája meg egyszerûen fokozza a hangulatot :D
cloud.strife
Húúúúú, ezt kifejtenéd bõvebben? Vagy olvasni nem tudsz.....

www.digimomentsvideography.com

Igazad van!Példát vehetnének a Microsoft-tól,hiszen õk mindíg tökéletes termékeket készítenek.
A SONYnak azert kell annyi alkalmazott, hogy azt a sok szart amit gyart, valaki osszekalapalja. :)

http://www.vgchartz.com/
Top 10 - largest Japanese companies (Forbes ranking - 2004)

Company Name

① Toyota
② NTT
③ Honda
④ Nissan
⑤ Tokyo Denki
⑥ Sony
⑦ Canon
⑧ JR East
⑨ Mistubishi
⑩ Kansai Denki Assets

NEXUS6
Mármint max a tõzsdei értéke, vagy valami egyéb üzleti mutatója nagyobb.

A Sony-nak 163 000 alkalmazottja van.

A Nintendo-nak meg 3000!!!
;)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ja, már csak azért sem nevezhetõ kis szereplõnek mert nemrég bekerült a töp 5 legnagyobb japán cég közé, azaz legalább akkora vagy még nagyobb, mint a Sony...
Igen, pont ami a lenyeg lenne.
NEXUS6
Monnyuk nekem soha nem jött be a Ninendo feeling, sorry, de fontosnak tartom, fõleg konzol mûfajban, hogy egy gépnek legyen karaktere, lelke, kami-ja. A nintendo cuccosoknak kétségtelenül van és ezt az emberek megérzik, és ezért szeretik.

A PS3-nak is van, de ez sokkal diszkrétebb, talán nem is akarták olyan hívalkodóra csinálni. Viszont kétségtelen, hogy egy technikai tárggyal elsõsorban bizonyos szolgáltatásokat veszel meg, ez meg pl konzol esetében játékok nélkül nem mûködik.

Mondjuk én úgy mondanám, a PS3-ra "viszonylag" kevés játék van.

Tinman
Én személy szerint annyira szeretem a DS-em, hogy vettem belõle egy másodikat is, és láss csodát játékokat is szépen veszegetem hozzá. Olyan érzésem van vele kapcsolatba, mint anno a C64-el, aranyos, szerethetõ és mindig meglep... a játékok meg tök kreatívak rá, GBA kompatibilitást talán már nem is kell említenem.
PSP sem lenne rossz, de nekem az már túl nagy és nem akarom, hogyha tömegközlekedem azt gondolják, hogy "játszik a vén marha"... DS simán elmegy egy PDA-nak, hiszen ezerrel böködöm :-)

PS3: Tök egyszerû a képlet nem is értem sokan mit ragozzák... nincs rá egyelõre jó felhozatal. Ne feledjük, hogy a jó és sok szoftver adja el a hardvert!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szerintem mindenki döntse el maga mi tetszik meki.Nekem ps2-n nem jött be a killzone.(Ellenben rengeteg más igen ami se pc se xboxon nincs)De aki igazán játszott régebben vagy ps2 vagy xbox-on és megszerette
az arra a gépre exluzív játékokat,akkor úgyse fog a másik gép mellet dönteni.
Én spec nem játszottam soha xboxon, a ps tökéletesen megfelelt,még ha nem is volt olyan szép mint a rivális.Semmi bajom vele,de maradok a ps mellett:D
Egyébként meg a ps3 sokkal erõsebb masina és tovább is megállja majd a helyét!!!

Egyenlore a PS3 nem nagyon kavar be a dolgokna. Majd ha lesz tenyleg valami olyasmi huzocim mint a HALO 3 akkor talan. De meg a Killzone 2 is csak elsikkad ugyanugy mint anno az elso resze. Nem rossz jatek de sokkal komolyabb marketing kene neki. Valahogy a Sony befingott ezzel jatszohaz3-al.
Magyarázza már el nekem valaki hogy mért is kedvez a 120GB háttértár a hardcore játékosoknak? Amúgy ez a cikk nem sokat késett csak kb 1 hetet. Azért szép teljesítmény.
NEXUS6
Van abban valami amit írsz! Sõt a különbözõ gyártók különbözõ szélességû termékskálával vannak a piacon, ami jelzi és meghatározza a stratégiájukat. A legszélesebb konzolos termékskálával a Sony rendelkezik, hiszen a legújabb generációs konzolja mellett van elõzõ generációs és kézi konzolja is. A Nintendo egy érdekes húzással azt mondanám: egy a két generáció közötti géppel hódít mint állat, és emellett neki is van kézi konzolja, ráadásul talán még abból is töb generáció. A M$-nek 1 az az 1 darab terméke van igaz különbözõ kiszerelésekben. De ez nem változtat azon, hogy ezzel kell sikert elérni (értsd pl profitot termelnie) miközben szûkebbek a mozgási lehetõségei, pl nincs lehetõsége, hogy a különbözõ termékeivel egymást erõsítse.
(Ha valaki vesz egy PSP-t azt össze tudja kötni egy PS3-mal és így növeli az esélyét, hogy a vásárló egy új asztalinál a PS3 mellett dönt.)

Tinman
"belezavart a kis szereplõ, a Nintendo is"

Wii + NDS eladások alapján, nagyon komoly szereplõ, persze MS+Sony több lábon áll...
Box továbbra sem kell, majd ha mûködni is fog megbízhatóan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.