482
-
#41 Első évad vége fele esett le:D -
#40 Erre most jöttél rá?:) -
#39 Heh, Mia(Madeline Zima) kiskorában a "Dadus" c. sorozatban játszotta az egyik kis csajt:D
-
#38 elsőhöz már van -
#37 Hali
Valaki nem tudja h mikor lessz a két új részhez felirat?
köszi
-
#36 Kösz az infot! -
#35 a második évad első és második része már a neten :P -
#34 az a jó, ha két király sorozat egy nap startol:) -
#33 promo
érdekes h a dexter is erre a napra van beigérve... -
#32 szeptember 28-tól lesz tudtommal ez is :S de messze van még :( -
CsoTor #31 Most kezdik a 2. évad forgatását, műsorra pedig valószínűleg nyár végén kerül. (TV.com -on olvastam) -
#30 Szerintem nyáron jön a folytatás, lévén, h nyáron ment az első évad. De ez csak szeirntem van így. -
#29 a sorozat első évada még a wga sztrájk előtt véget ért. a 2. évad kezdésről nem tudok semmit még. -
gabeszg #28 Nekem is tetszik a sorozat csak eddig nem láttam, hogy van itt is topicja amúgy ha lehet tudni mikor lessz a folytatása?(v ez is a irosztárjk miatt nem lessz még 1 ideig?) -
#27 Nah jah:D Meg az egész nem törödömség:D -
#26 akarod mondani tetszett a sex vakulásig?:DDDd -
#25 Nagyon nagy sorozat, nemrégen kezdtem és daráltam le az első évadot:) nekem nagyon bejött. Rengeteg sorit nézek de ennek a stílusa nagyon megfogott. -
#24 Legjobb sorozat:D -
#23 kár hogy olyan rövidek az epizódok mint a szomszédok csak azt nem értem hogy pl egy ilyen sorozatot miért nem tudunk mi magyarok is csinálni ehhez nem kell nagyköltségvetés de ha jobban belegondolok nálunk dukovni megfelelője berényi miklós ő is meg...szta már az egész lépcsőházat csak azt tudnám mikor lesz már valami szaftos jelenet a kisramónával -
#22 háát az utolsó jelenetet csak azért tették bele, mert lesz folytatás :-) -
#21 lesz. -
#20 Magasan a legjobb sorozat az újak közül zseniális.Nagyon remélem hogy lesz folytatás bár eléggé lezárták a történetet... -
#19 általában egy héttel később jön a felirat (és egy napra rá a 720p-s időzítés), mondjuk 11 alkalomból még netszes statisztikát összeállítani
de ezek alapján holnap/holnapután már lesz -
#18 hajrá :D
én meg az utolsó 12-es rész magyar subra várok....de már mióta :(
-
#17 Én most kezdtem el nézni de nekem is nagyon bejön a sorozat...:) -
#16 OMG mekkora gecinagy volt az évadzáró epizód aztakurva.
Eddig az év sorozata ez az biztos! -
#15 1x10-nek a végén a jelenet, amire megérkeznek a csajok...
hát azt hiszem, a 'beteg' szó új értelmet kapott
végig tudtad, hogy meg fog történni, és bumm (azaz fröccs) nagyon-nagyon durva
nem is értem miért nincs ebben a topikban nagyobb pörgés, ennyire kevesen nézik (még)? -
#14 vagy csak szar volt a kereső... (a másodikat én nyitottam, mert úgy tünt nincs még)
ettől függetlenül tényleg az, sztem a legjobb idei dráma (és a the big bang theory-val együtt a legjobb idei újoncok) -
#13 jó sorozat lehet:D
-
#12 thx, talán itt lesz
valahogy nem találtam ide a sho.com californication részéből /de lehet, hogy csak én voltam láma, vagy még akkor nem volt fenn/ -
Fergio #11 nézd meg itt -
#10 nah, akkor az után, hogy nagy nehezen megtaláltam amár létező topikját, megkérdezem itt is: a mai rész végén (1x09) mi a szám címe? /neten nem találtam sehol/ -
#9 Bárcsak:D -
winnie #8 annál jóval jobb -
#7 énis..de hát ezt bebuktuk:D -
#6 azthittem már valami red hot chili peppers portréfilm lesz.
kár. -
Fergio #5 Jobb :D -
#4 erotikus-sorozat :)
mar nem tudom melyik csatornan ment regen, de lattam belole jopar reszt. jopofa volt.
PORThu -
#3 az valami erotikus?:D -
#2 jobb mint a Voros Cipellok? :DD