Onslaught 2

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpiritFire
Nyomkodtam mint a hülye, jöttek, egyet sem öltem, de a black holeok szedték õket <#idiota> ráhagyom, mert nagyon fogja a gépet...

Voltam nyitás után!

Zomil
próbáld feketelyuk nélkül ugy már lesz kihivás

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nyomogasd sokat a next wavet 😄 hamar sok jön😄

SpiritFire
Ennek sosem lesz vége? Már kurvára unom és bármeddig el tudnék menni :S, így 1200 felett már nincs újdonság <#idiota>

Voltam nyitás után!

Super Saiyan
ha nem hiszed el, nem vagy normális

>:C

Nem tok valami jol angolul ha tudnék nem kérdezem meg jo osk eszed van neked is..

Zomil
egymás mellé rakod öket ennyi...de nem hiszem el h nem lehet a játék how to play részét elolvasni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Super Saiyan
#43 !!!?!?!?

Zomil
nah uj rekord 😊

Hogy kell össze illeszteni két fegyvert hogy nuke meg ilyesmi legyen?????????????????????????????????????????

SpiritFire
Carlosénál 1el jobb <#idiota> Pont 1-el

Voltam nyitás után!

Hogy kell combot csinálni?

SpiritFire
Le lehet tölteni? mert így neten szaggat nagyon

Voltam nyitás után!

Galy
Akkor megnyugodtam. 😊

Egyébként meg a játék célja, hogy az ellent távol tartsam area51-tõl.
A miként pedig tökmindegy.

Carlos
Dehogyis!!!

Þór vígi þessi rúnar

Galy
ja, ez a topik csak a classik pályásoknak szól? 😊
Carlos
Ez nem is a classic pálya.
A black hole pedig nem megoldás, mert az a 'kill'-ért nem ad pénzt.

Þór vígi þessi rúnar

Galy
Na ennyi:

black hole a megoldás 😊
jo játék😄😄

Carlos
GRAT!!! Ment egész este? 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Grat!!!

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
nah itt az én rekordom

Rise Against
így kell 0 fegyverzettel 580 rohamot kibírni -.-

Zomil
az exchange mit jelent?

jah és nem lehet vmit csinálni azzal h ne akadjon ha már nagyon sok rakéta kering?

Zomil
jópofa játék😊 ilyesmi van hangyásba is😊)))

Super Saiyan
plss

tigeroo
ez olyan mint a war3 dota?:o
Super Saiyan
pls vki leirná hogy kell kombókat csinálni?

Carlos
Ezaz!
Keményen!!!

Þór vígi þessi rúnar

DoctorJohnson
aztakurva 😄DDDD

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

AZ enyém ilyen, de még nincs vége:

Carlos
Az enyémmel amit lent látsz ki lehet húzni úgy 150-ig. Nehézkesen, de ki lehet.
Álltalában ilyenkor jön rá a 3-4 100%-os damage növelõ 8500/darab áron. Az odab**sz. Ezzel el lehet lenni 200-ig. Onnantól már durvul a dolog.
A te képeden a tipikus rossz példa látható. Sok kicsi...
Nem ajánlom.

Þór vígi þessi rúnar

DoctorJohnson
Na köszi, kipróbálom eztis 😄

DoctorJohnson
Huhh 😄 Hát a 100-as pálya után már nem tudta a dupla kombóm feltartani az NMI-t. A második kombóm a balfelsõ sarokban meg még nem készült el 😄

Carlos
Egy gyors tipp:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Igen...Ez igy lesz a jó...
Csináld azt, hogy felhúzod a rakétás range-ét és fire rate-jét közepesre és akkor kiküldi a rakétákat patrolra...Funny...

Þór vígi þessi rúnar

DoctorJohnson
😄 lett egy lézerrakétás kombóm, és az egyik rakéta nem érte el a cvélpontját, így a térképen körbe körbe repül és egyetlen lövéssel intézi el a bejáratnál az enemyt már vagy 10 perce 😄DDD

Carlos
Egyet tegyél le és azt tunningold. De hamar kevés lesz.
Én rakétással kezdem. Eleinte fire rate, majd párhuzamosan a damage.

Þór vígi þessi rúnar

DoctorJohnson
"Eleinte csak egyet."
??? 😄

eleinte csak egyet tegyek le és csak 1et tuningoljak maxra?

Carlos
NemNem!
Eleinte csak egyet. Egy rakétás szépen fejlesztgetve elég az elsõ 20-30 pályára. Aztán utánna kombózd amivel szeretnéd.

Þór vígi þessi rúnar

DoctorJohnson
engem az érdekelne, hogyan érdemes fejleszteni õket? egybõl az elején kezdjük el a tuningot vagy inkább érdemes lerakni az egész pályára 1es szintû ágyukat és csak utána tuningoljuk õket?

Carlos
Amúgy elején nagyon hasznos, hogy a rakétást felfejleszted és akkor elvan egyedül meg egy másikkal (lézeres, tazer).
A kombók akkor érvényesülnek, ha mindkettõnek kimaxolod a sebzését.
Plö 200-as pályáig el lehet lenni maxra húzott rakétással és lézerrel, mert igy minden rakéta lézer nyalábot lõ ki magából. Namost ha fentvan 8-10 rakéta, akkor nem sok minden éli túl...egy ideig... 😊
Aztán kombinálni kell... 😛

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A kombók amolyan odab***ós kombinációk.
Például a napalm rakétához le kell rakni egymás mellé szorosan két rakétást, egy ágyút és egy tazer-est.
Ekkor szép nagyokat pukkant x mp-enként.

Þór vígi þessi rúnar

Pheaper

jó gém 😊)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

SpiritFire
ezt le lehet tölteni?

Voltam nyitás után!

Galy
ITT még van pár hasonló, de az Onslaught a beszteszt!! 😄
DoctorJohnson
kombókat akarunk!!!!!!

Ehh, én is gondolkodtam, hogy nyitok neki egy topicot, de pár nap játék után meg is untam...

A rekordom:

Kills: 3881
Shots: 220318
Spend: 754767
Score: 2929250727

lvl 410.

SpiritFire
Ezeket a combokat elmagyaráznád?

Voltam nyitás után!

Oldal 1 / 2Következő →