14
  • MrPrise
    #14
    Egyébként gondolom fizetni kell az oldal szolgáltatásaiért. Felmerül bennem, hogy ha azért fizetünk hogy lányokkal ismerkedhessünk meg, akkor az oldal üzemeltetői nem teszik-e prostituáltakká az oldalon lévő lányokat azzal, hogy gyakorlatilag belőlük termelnek pénzt, ők a termékük... Sőt, azon sem lennék meglepődve ha fizetnének a lányoknak azért, hogy itt szerepelnek. Senki sem tudja bebizonyítani hogy valamelyikük ténylegesen ismerkedik-e. Lehet a lányok adták a képüket, valakik meg válaszolgatnak a nevükben. Szóval az oldal erősen okot ad az összeesküvés-elméletek kitalálására ;-) Nem láttam sehol, hogy közjegyző jelenlétében kerültek fel a képek ;-)

    "A weboldalt a társkereső lányok és a a technikai dolgokért felelős szerkesztők üzemeltetik. Bevételi forrásunk egyedül a Google hirdetésekből származik, de előnyös reklámkampányokat is kínálunk Neked/cégednek."
    Akkor mi a virtuális számla amit emlegetnek?

    A képeket elnézve nem tudom elképzelni hogy ezeket a nőket a való életben ne környékeznék meg rengetegen. Miért jó nekik az hogy most már online is tömegesen nyomulhatnak náluk? Biztos bennem van a hiba, hogy nem látom az értelmét a dolognak... Bár én az iwiw-vel is így voltam, aztán abból is meggazdagodott aki kitalálta. Lehet ennek is ez lesz a sorsa. Ha így lesz akkor gratulálok már előre az oldal üzemeltetőinek!

  • MrPrise
    #13
    "Ezen az adatlapon hiteles adatok és eredeti fénykép található"
    tehát a sok kép közül csak egy eredeti? ;-)
  • crx
    #12
    Elmebetegség de egy ujabb társkeresö jeeeeeee:)))))))))))))))) Majd amikor fiuk is lesznek lányként hi hi hi minden társkeresöben vannak:))))) Ide is beszivárognak:))))))
  • Cat #11
    Épp ezért számíthat sikerre. Jelenleg is ez zajlik a társkeresőkön, akkor lovagoljuk meg!
  • rigidus
    #10
    Ott a pont.
  • rigidus
    #9
    Akarkitol is szarmazik az otlet, egeszen biztosan nem sok fogalma van az online tarskeresesrol, aholis pont az a legnagyobb problema, hogy kiegyensulyozatlan, a lanyok postafiokja rend szerint csordultig tele van, olyannyira, hogy el sem tudja olvasni a leveleit, a fiuk pedig kb. 10 kulonbozo lanyhoz irt levelbol ha egyre kepnak valaszt.

    Az egesz kezdemenyezes ugy van halalra itelve, ahogy van.
  • slickboy
    #8
    Szia Kifliszemű! Én Sörhasú vagyok. Ismerkedünk? Nem tehetek róla ettől a hírtől agymenést kaptam meg röhögőgörcsöt.
  • slickboy
    #7
    "Szakmai zsűri által beválogatott lányoknak üzenhetsz, udvarolhatsz" Szakmai zsűri!!! Ez azért már garantálja a minőséget, azt hiszem. Előtte a minőségbiztosítási osztály is és a customer satisfaction department is ellenőrzi, hogy kizárólag príma árut dobjanak piacra.
    Hiába, elvégre igényesnek kell lenni. Szóba sem szabad állni olyan nővel aki nem rendelkezik minőségtanúsítvánnyal. LOL Azért beszállnék egy zsűrizésbe
  • ZsoltiMC
    #6
    Lehet bongeszni a prostikat.. ebben nem latok semmi uj otletet.
  • dmegyesi
    #5
    "olyan lányokkal ismerkedhetnek, beszélgethetnek, akikhez amúgy az életben nem biztos, hogy lenne merszük közelíteni"

    Bizonyára az ilyen emberek be is fognak vágódni ezeknél a csajoknál... Már eleve az is gáz, ha ilyen online társkeresőbe regeli be magát a csaj, ott már vmi gond lehet.

    Jó dolog, hogy egyre több dolgot ültetünk át az informatikára, de azért az emberi kapcsolatok ilyen formája igazán maradhatna az eredetiben...
  • xizor
    #4
    énis azt hittem.
  • Troll
    #3
    Az, prémiumcsajok, na persze. Fizetősek mind...
  • quentit
    #2
    Ebben semmi poén sincs. Azt hittem az elején hogy legalább csak leszbik vannak. Az mindjárt egyedi lenne
  • Csaba42
    #1
    "Az oldal készítői azzal magyarázzák a még újnak számító weboldal népszerűségét, hogy a társkereső lányok itt nem egy valakik a sok közül,[...]"
    Miért, mi a kínkeserves lófityma lesz belőlük? Szupersztár? Aztán ha lecsengtek, jönnek a mások a helyükbe. Naná, hogy egy a sok közül, mind!