Társkereső honlap, csak lányokkal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként gondolom fizetni kell az oldal szolgáltatásaiért. Felmerül bennem, hogy ha azért fizetünk hogy lányokkal ismerkedhessünk meg, akkor az oldal üzemeltetõi nem teszik-e prostituáltakká az oldalon lévõ lányokat azzal, hogy gyakorlatilag belõlük termelnek pénzt, õk a termékük... Sõt, azon sem lennék meglepõdve ha fizetnének a lányoknak azért, hogy itt szerepelnek. Senki sem tudja bebizonyítani hogy valamelyikük ténylegesen ismerkedik-e. Lehet a lányok adták a képüket, valakik meg válaszolgatnak a nevükben. Szóval az oldal erõsen okot ad az összeesküvés-elméletek kitalálására ;-) Nem láttam sehol, hogy közjegyzõ jelenlétében kerültek fel a képek ;-)
"A weboldalt a társkeresõ lányok és a a technikai dolgokért felelõs szerkesztõk üzemeltetik. Bevételi forrásunk egyedül a Google hirdetésekbõl származik, de elõnyös reklámkampányokat is kínálunk Neked/cégednek."
Akkor mi a virtuális számla amit emlegetnek?
A képeket elnézve nem tudom elképzelni hogy ezeket a nõket a való életben ne környékeznék meg rengetegen. Miért jó nekik az hogy most már online is tömegesen nyomulhatnak náluk? Biztos bennem van a hiba, hogy nem látom az értelmét a dolognak... Bár én az iwiw-vel is így voltam, aztán abból is meggazdagodott aki kitalálta. Lehet ennek is ez lesz a sorsa. Ha így lesz akkor gratulálok már elõre az oldal üzemeltetõinek!
"A weboldalt a társkeresõ lányok és a a technikai dolgokért felelõs szerkesztõk üzemeltetik. Bevételi forrásunk egyedül a Google hirdetésekbõl származik, de elõnyös reklámkampányokat is kínálunk Neked/cégednek."
Akkor mi a virtuális számla amit emlegetnek?
A képeket elnézve nem tudom elképzelni hogy ezeket a nõket a való életben ne környékeznék meg rengetegen. Miért jó nekik az hogy most már online is tömegesen nyomulhatnak náluk? Biztos bennem van a hiba, hogy nem látom az értelmét a dolognak... Bár én az iwiw-vel is így voltam, aztán abból is meggazdagodott aki kitalálta. Lehet ennek is ez lesz a sorsa. Ha így lesz akkor gratulálok már elõre az oldal üzemeltetõinek!
"Ezen az adatlapon hiteles adatok és eredeti fénykép található"
tehát a sok kép közül csak egy eredeti? ;-)
tehát a sok kép közül csak egy eredeti? ;-)
Elmebetegség de egy ujabb társkeresö jeeeeeee😊))))))))))))))) Majd amikor fiuk is lesznek lányként hi hi hi minden társkeresöben vannak😊)))) Ide is beszivárognak😊)))))
Épp ezért számíthat sikerre. Jelenleg is ez zajlik a társkeresõkön, akkor lovagoljuk meg!
Akarkitol is szarmazik az otlet, egeszen biztosan nem sok fogalma van az online tarskeresesrol, aholis pont az a legnagyobb problema, hogy kiegyensulyozatlan, a lanyok postafiokja rend szerint csordultig tele van, olyannyira, hogy el sem tudja olvasni a leveleit, a fiuk pedig kb. 10 kulonbozo lanyhoz irt levelbol ha egyre kepnak valaszt.
Az egesz kezdemenyezes ugy van halalra itelve, ahogy van.
Az egesz kezdemenyezes ugy van halalra itelve, ahogy van.
Szia Kifliszemû! Én Sörhasú vagyok. Ismerkedünk? <#crazya>#crazya> Nem tehetek róla ettõl a hírtõl agymenést kaptam meg röhögõgörcsöt. <#vigyor2>#vigyor2>
"Szakmai zsûri által beválogatott lányoknak üzenhetsz, udvarolhatsz" Szakmai zsûri!!! Ez azért már garantálja a minõséget, azt hiszem. Elõtte a minõségbiztosítási osztály is és a customer satisfaction department is ellenõrzi, hogy kizárólag príma árut dobjanak piacra. <#vigyor>#vigyor>
Hiába, elvégre igényesnek kell lenni. Szóba sem szabad állni olyan nõvel aki nem rendelkezik minõségtanúsítvánnyal. LOL Azért beszállnék egy zsûrizésbe<#nyes>#nyes>
Hiába, elvégre igényesnek kell lenni. Szóba sem szabad állni olyan nõvel aki nem rendelkezik minõségtanúsítvánnyal. LOL Azért beszállnék egy zsûrizésbe<#nyes>#nyes>
"olyan lányokkal ismerkedhetnek, beszélgethetnek, akikhez amúgy az életben nem biztos, hogy lenne merszük közelíteni"
Bizonyára az ilyen emberek be is fognak vágódni ezeknél a csajoknál... Már eleve az is gáz, ha ilyen online társkeresõbe regeli be magát a csaj, ott már vmi gond lehet.
Jó dolog, hogy egyre több dolgot ültetünk át az informatikára, de azért az emberi kapcsolatok ilyen formája igazán maradhatna az eredetiben...
Bizonyára az ilyen emberek be is fognak vágódni ezeknél a csajoknál... Már eleve az is gáz, ha ilyen online társkeresõbe regeli be magát a csaj, ott már vmi gond lehet.
Jó dolog, hogy egyre több dolgot ültetünk át az informatikára, de azért az emberi kapcsolatok ilyen formája igazán maradhatna az eredetiben...
énis azt hittem.
Ebben semmi poén sincs. Azt hittem az elején hogy legalább csak leszbik vannak. Az mindjárt egyedi lenne <#ravasz1>#ravasz1>
"Az oldal készítõi azzal magyarázzák a még újnak számító weboldal népszerûségét, hogy a társkeresõ lányok itt nem egy valakik a sok közül,<...>"
Miért, mi a kínkeserves lófityma lesz belõlük? Szupersztár? Aztán ha lecsengtek, jönnek a mások a helyükbe. Naná, hogy egy a sok közül, mind!
Miért, mi a kínkeserves lófityma lesz belõlük? Szupersztár? Aztán ha lecsengtek, jönnek a mások a helyükbe. Naná, hogy egy a sok közül, mind!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia