Ryan Reynolds lesz a Villám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minek kell mindent lefordítani?? Miért nem lehet Flash a neve mint az eredetiben?
lol
mi az a Small Vill? <#banplz>#banplz>
talán Smallville 😄
amúgy Tom Welling tényleg jó lenne, ha õ játszaná mindenhol Superman-t 😊(persze ez lehetetlen)
mi az a Small Vill? <#banplz>#banplz>
talán Smallville 😄
amúgy Tom Welling tényleg jó lenne, ha õ játszaná mindenhol Superman-t 😊(persze ez lehetetlen)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Bale egy olyan Batmant formál meg aki egy teljesen reális világban mozog, nekem nem tetszene olyan filmben látni amiben Superman, Villám és más hasonló emberfeleti lények szerepelnek.
Hát nekem egyik se tetszett...
legyen a Small Vill-es srác a szupermen és Bale Batman. Bale nélkül nem igazi batman manapság.
Amúgy nagyon bírom hogy a rajzfilmekben meg a képregényekben mind batman és superman is kész testépítõk és ehez olyan mozgékonyak/gyorsak.. 😛 Így akarom õket filmen is látni 😄
Amúgy nagyon bírom hogy a rajzfilmekben meg a képregényekben mind batman és superman is kész testépítõk és ehez olyan mozgékonyak/gyorsak.. 😛 Így akarom õket filmen is látni 😄
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Egy kicsit illúzióromboló lenne, ha nem Bale alakítaná batman-t, viszont a superman-t alakító fütyihuszár nélkûl nagyon jól meglennék.
Cartoon Networkon megy a rajzfilm, nagyon-nagyon jó ....
Simán lehet belõle egy új X-Men , ha nem olyan gagyi lesz mint a Fantasztikus Négyes ...
Amúgy szarják már le a 10-15 éveseket, csináljanak egy komor, darkos, "R" Rated képregényfilmet (mint Sin City, 300) ... bevétel akkor is meglenne!
Simán lehet belõle egy új X-Men , ha nem olyan gagyi lesz mint a Fantasztikus Négyes ...
Amúgy szarják már le a 10-15 éveseket, csináljanak egy komor, darkos, "R" Rated képregényfilmet (mint Sin City, 300) ... bevétel akkor is meglenne!