61
INSANE 2 - Az invictus új játéka
-
#21 Most hogy olvashattunk róla egy kis infót, mi a véleményetek a játékról? -
#20 izé hülyeséget beszélek le vagyok maradva. sry. -
#19 emmmmmá le van foglalva. -
#18 -
#17 #8 -
#16 ?! -
#15 Milyen proto használjak az 1nsane,ben?
-
#14 Insane -
#13 -
#12 -
Cat 02 #11 1 az mi ? (google ben csak zenéket találtam) -
XRV #10 Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én várom. (és itt erről van szó). A mai napig is oltári meneteket megyünk az Insane-nel. RTF (nehéz zászlóval!) Rulz. -
#9 az insane2.com már 2005-ben le lett foglalva, az insane2.hu szabad, a 2nsane.com másé, a 2nsane.hu szintén szabad... melyik domaineket is foglalták le?
a codemasters nem rendelte meg, ők mással foglalkoznak, szó nem esett róla - innentől nem kicsit bulvárvacaknak tűnik a dolog. -
#8 De rohadt jó lenne. -
#7 én is furcsállom, most ők egyszerre dolgoznak a project torquen (level-r) és overspeed-et most fejezték be (la street racing), a képen meg erősen átdolgozott quadro s2 van, mely szerepel mind2 gameban, nem tudom igaz-e, de ha az, mindenképp jó hír:) -
#6 Szerintem elég lesz megnyitni ez a témát, ha valamiféle minimális, de legalább hivatalos bejelentés érkezik. Ez semmi más, csak egy pletyka. -
XRV #5 Márpedig ez a GS újságból való. -
#4 Ez szerintem egy kicsit fake... A mostani GameStar-ban pont az Invictusos srácoknál voltak látogatóban, és szó sem volt a DVD-n az Insane 2-ről, egy teljesen másik projecten dolgoztak, teljes erőbedobással. A képen a 2-esen látszik, hogy utólag tették oda, világosabb a többi bet?nél. -
gyuri12 #3 ez a terep széria folytatása? hehhhehehehe várjuk:) -
#2 -
XRV #1
Ha megjelenik, akkor remélem az előbbi Insane játéknak méltó folytatása lesz az Insane 2. Gondolom sokan szeretnék a kezükben tartani.