Insane 2
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 az mi ? (google ben csak zenéket találtam)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én várom. (és itt errõl van szó). A mai napig is oltári meneteket megyünk az Insane-nel. RTF (nehéz zászlóval!) Rulz.
az insane2.com már 2005-ben le lett foglalva, az insane2.hu szabad, a 2nsane.com másé, a 2nsane.hu szintén szabad... melyik domaineket is foglalták le?
a codemasters nem rendelte meg, õk mással foglalkoznak, szó nem esett róla - innentõl nem kicsit bulvárvacaknak tûnik a dolog.
a codemasters nem rendelte meg, õk mással foglalkoznak, szó nem esett róla - innentõl nem kicsit bulvárvacaknak tûnik a dolog.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
én is furcsállom, most õk egyszerre dolgoznak a project torquen (level-r) és overspeed-et most fejezték be (la street racing), a képen meg erõsen átdolgozott quadro s2 van, mely szerepel mind2 gameban, nem tudom igaz-e, de ha az, mindenképp jó hír😊
Szerintem elég lesz megnyitni ez a témát, ha valamiféle minimális, de legalább hivatalos bejelentés érkezik. Ez semmi más, csak egy pletyka.
Márpedig ez a GS újságból való.
Ez szerintem egy kicsit fake... A mostani GameStar-ban pont az Invictusos srácoknál voltak látogatóban, és szó sem volt a DVD-n az Insane 2-rôl, egy teljesen másik projecten dolgoztak, teljes erôbedobással. A képen a 2-esen látszik, hogy utólag tették oda, világosabb a többi bet?nél.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ez a terep széria folytatása? hehhhehehehe várjuk😊
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha megjelenik, akkor remélem az elõbbi Insane játéknak méltó folytatása lesz az Insane 2. Gondolom sokan szeretnék a kezükben tartani. <#smile>#smile>
← ElőzőOldal 2 / 2