Zavargások Görögországban kalóz CD-k miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És igenis az is ártatlan, aki az általad említett harmadik felszólításra sem hagyja el a helyszínt , fõleg ha nincs merre menekülnie , mivel nem hagytak neki utat, amerre mehetne. És semmiképpen nem érdemli azt, hogy mindenféle ítélet nélkül rálõjenek, vagy kilõjék a szemét...
Te sem gondolohatod komolyan, hogy nem lett volna más eszköz a tömeg feloszlatására, mint a tömegbe lövetés... Csak a szerencsén múlott, hogy senki sem halt meg.
És hogy nincs joguk eldönteni ki a civil, ki nem ??? Akkor szerinted miért képzik ki õket. Persze vesszen 100 ártatlan , mint hogy megmeneküljön 1 bûnös...
Azért ha végiggondolod egy tüntetést másképp kéne kezelni, mint egy terrorista támadást...
A bankrablókat sem illik pár bedobott kézigránáttal, vagy sortûzzel "hatástatalnitani", ha civilek is vannak a bankban.
Egyébként ez 1 tipikus ilyen anarchista eset, vlm plyetka után mennek pusztítani.Engem már csak érdekel mit kántált a tömeg?Gyilkor rendõrök?😊
Görögországról: háromszor voltam, és eléggé zavart, hogy nem láttam az egész országban olyan feketét, aki ne másolt CD-ket árult volna. Belõlük pedig nagyon sokat. Lépten-nyomon odajöttek az emberhez, hogy rásózzanak PÉNZÉRT egy másolt lemezt. Csodálkoztam, hogy a rendõrség miért nem lép fel ellenük. Most úgy tûnik elkezdtek lépéseket tenni, erre tüntetnek? Hihetetlen.
Amúgymeg gondoljatok bele, hogy milyen lenne, ha épp a ti nyaralásotokon, abból a káváházból ugrik ki a faszi, amiben ti üldögéltek. Egy ilyesmi eléggé horrorrá tudja változtatni a mézesheteket is. Úgyhogy nem tüntetniük kéne, hanem egy bocsánatkérõ fáklyás felvonulást rendezni a jelenlévõk lelki épségéért!
Az általad említett degenerált egyéneket pedig védi a mi olyan zseniálisan megszerkesztett törvényünk, amely a saját emberei ellen fordulnak. Ez olyan, mintha tökön szúrnánk magunkat. Sõt, már rég meg is tettük.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Kiraknak egy réz hegesztõpálcát az asztalra, és kérdezik a mûszakiakat, hogy mi is az. A válaszok:
Lakatos: hegesztõpálca, ára X Ft
Vegyész: réz, tömege X g
Fizikus: fémrúd, hõtágulási állandója X 1/K
Matematikus: henger, eltérése az ideálistól X %
Erõsáramú villanyász: vezeték, terhelhetõsége X A
Elméleti villanyász: áramvezérelt szakadás
Digitális villanyász: aszinkron D-flipflop
Informatikus: egybites gyökvonó
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
addig a "huligánoknak" nevezett ártalan emberek százait is hónapokra begyûjtötték, csak mert arra jártak... (tény, hogy voltak köztük dobálók is)
Nem tudom milyen felháborodás és rasszistázás lenne, ha belelõnének a putrisorba azonosító nélküli rendõrök, csak mert ott valószínûleg bûnözõk lapulanak...
Az igazi bûnözõk ellen soha soha nem léptek fel így. Az azonosítók lekerülése egyszerûen bûncselekmény. Miért várnak az állampolgároktól törvénytiszteletet, ha a hatóság elõre kitervelt módon, a törvényeket szándékosan megszegve lép fel ártatlan emberek ellen is ? ...
Ugye megvertek egy "alattomos huligán" magyar zászlót lengetõ papot, néhány külföldi túristát, képviselõt, külföldi tudósítót is.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
De a másik oldalról még nagyobb gerinctelenség (lásd. lefelejtett azonosítószámok az egyenruhákról).
Egyébként tényleg, mit tehet a rendõrség arról, hogy kiurott?
Szerintem meg nincsenek tisztában azzal, hogy mi történt, valaki elterjesztette a kiszínezett verzióját. Szvsz.
Egyesekben még gerinc sincs.
"A tiltakozást az váltotta ki, hogy egy kalóz CD-ket és DVD-ket utcán árusító nigériai férfi augusztus 19-én hajnalban életét vesztette, amikor kiugrott egy kávézó ablakán, mert - tévesen - azt hitte, civil ruhás rendõrök készülnek õrizetbe venni. "
A hapi saját maga tehet a halálról, semmi köze a rendõrségnek hozzá. És ha pedig mégis õt akarták volna elfogni, akkor is õ tehetett volna a saját haláláról, mert minek ugrott ki? Minden normális ember visszariadt volna egy nagyobb ugrástól.
De ezeknek is úgy tûnik, valami jó ürügy kellett ahhoz, hogy handabandázzanak, kihasználjék a szerencsétlen férfi halálát. Tisztán érthetõ, hogy nem a bosszú a céljuk, hanem, találván egy kapóra jött ürügyet, mindössze csak a figyelemfelkeltés és a vandalizmus a céljuk.