Pro Evolution Soccer 7 (WE11)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegyél meg nekem valamit.
kattints a nevedre, nézd meg miért van ott a két felkiáltójel...na az vagy te ;)
kattints a nevedre, nézd meg miért van ott a két felkiáltójel...na az vagy te ;)
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
ezt - ezt a topikot nem hiszem el
Mindenkinek hinni kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.
mivel a konami soccer topikba ir mindenki
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ebbe a témába több mint 1 hónapja nem írt senki pedig jó téma
de az átirással kapcsolatban igazam van remélem
kötöszköggyé vazzeee nincs jobb dógod? <#nyes>#nyes><#mf1>#mf1>
nemcsak a kiegészítõkkel hanem mindennel ami a játékkal kapcs.
felesleges különválasztani sztam
felesleges különválasztani sztam
"valaki szóljon hogy zárják le a fórumot"
egy topik miatt nem fogják lezárni a fórumot <#idiota>#idiota>
egyébként ezt a topikot sem kell bezárni,legfeljebb át kell rakni a konzolba,ott még tudtommal nincs pes 7 topik.
egy topik miatt nem fogják lezárni a fórumot <#idiota>#idiota>
egyébként ezt a topikot sem kell bezárni,legfeljebb át kell rakni a konzolba,ott még tudtommal nincs pes 7 topik.
ReaL MaDRid x siempre
csakhogy ez kiegészitõkkel foglalkozik
mem amugyis....kis pisti aki harmadszor jár itt esgén,és a pes7et keresi,akárhogy fogja beirni a keresõbe,nem fogja megtalálni,hogy mi éppen a konami szokker topikba tárgyaljuk ki a peseket
szal vagy azt kell átírni normális névre,vagy nyitni egy pes topikot,amibe lehet infózni a gémrõl,és az meg marad kiegészitések topiknak
mem amugyis....kis pisti aki harmadszor jár itt esgén,és a pes7et keresi,akárhogy fogja beirni a keresõbe,nem fogja megtalálni,hogy mi éppen a konami szokker topikba tárgyaljuk ki a peseket
szal vagy azt kell átírni normális névre,vagy nyitni egy pes topikot,amibe lehet infózni a gémrõl,és az meg marad kiegészitések topiknak
lol... mindenhogy beírtam keresõbe, sehogy nem dobta ki a 7-est.... az eredetiben tán nagybetûvel kellett volna írni...pedig modi is látta. valaki szóljon hogy zárják le a fórumot, nekem mennem kell haza.
És sorry a figylemetlenségért, pedig próbáltam körültekintõ lenni.
És sorry a figylemetlenségért, pedig próbáltam körültekintõ lenni.
VAN már ilyen topik,igaz eléggé kihalt,pedig van egy csomó hír a játékról...
nem mellesleg kéne már egy nagy PES topik,ahogy FIFA-s is van.így nem kéne minden évben nyitni egyet(kettõt,hármat :P)
nem mellesleg kéne már egy nagy PES topik,ahogy FIFA-s is van.így nem kéne minden évben nyitni egyet(kettõt,hármat :P)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sziasztok. Október végén jön az új PES....ide pedig addig is, minden ami fontos lehet....