Hunting Unlimited 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szarvast akarok lõnni.
Besz
Nem biztos, hogy ez a problémád, de azért leírom:

A legtöbb küldetéshez csatoltak némi háttértörténetet is. Tehát ezeket a pályákat a megírt cselekmény függvényében is végre lehet hajtani. Ezáltal plusz pontokat lehet szerezni. Ez legtöbbször a következõképpen nyilvánul meg: a pályán elõre definiált láthatatlan pontok vannak, amit elérve kapod a pontot és a következõ utasítást egy kis piros zászlócska alatt. Olyasmikre kell gondolni, mint amelyek megkövetelik az útirányt, az úti célt, a célállatot, esetleg meg kell keresni majd követni kell bizonyos állat nyomát, illetve elhullajtott vérét, stb.
Nos, emellett könnyû elsiklani, mert nem sokáig jeleníti meg az üzenetet, és vissza se lehet nézni azokat. Célszerû nyomni egy Print Screen-t, és Paint-be beilleszteni a képet emlékeztetõül. Így lesz elég idõ lefordítani is. De egy képlopó program még egyszerûbbé teheti az eljárást.
Rendszerint már a küldetések kezdetekor megkapod az elsõ utasítást, amin elindulhatsz. Ez nem kötelezõ, kivételt képezhet az oktató rész, amirõl éppen kérdeztél.

Tehát a válaszom, hogy kezd újra a tutorial-t. Kövesd figyelmesen a zászlócska alatti utasítást, és ennélfogva találd meg és teljesítsd az összes utasításpontot!

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Gyocsika
Valószínûleg senki nem tudja rá a választ sajnos, és ezért nem válaszolnak.
Ez nem jutott eszedbe?
Ahhoz képes h 18-25 vagy, "szépen viselkedsz" Grat!

akkor szopjatok le
senki többet 3madx???
thx
emberek a challengbe az irányítás tutrialnál mit kell csinálni? minden mozgást megcsináltam puffogtrattam is meg minden de nem történik semmi
pls help!
Visitor
Van valami javulás a hunting unlimited 4hez képest?
Jön a demo, talán elszórakoztat amíg kijön az új ataris deer hunter...

THE HUNTER coming soon ^^

Gyocsika
Játszotok még? :D

Ha igen rakjatok majd légyszi még képeket.<#wink>

Requiem88
nem tudom :D lelõttem aztán így rakta be a trófeák közé :D

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Fókameister
ezt hogy?:D:D

Benc16
ba b*meg :C :DD

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Gyocsika
Ez durva !<#smile><#gun><#wink><#taps><#circling>

Requiem88
csak én nem látom a képeket amit beszúrtam? <#szomoru1>
http://www.kepfeltolto.hu/index.php?img=4d7s

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Requiem88

Requiem88
apropó, harcmûvész jávorszarvast lõttetek már?
én igen <#nyes>

Requiem88
nem lehet megnézni sehogy. menj sík terepre, ott már messzirõl ki lehet szúrni az állatot. vagy használd azokat a sípokat, azzal gyakorlatilag magadhoz hívod õket. nem nehéz egyébként (sztem), nekem legalábbis mindig sikerül.
free hunt-tal próbálkozol?

Benc16
azt nem ismerem, de ez a játék nekem azért nemtetszik egy kicsit emrt nem tom megnézni hogy hol lehet a vad... azaz nem tom követni hogy mégis merre lenne, mert volt olyan hogy kerestem fél órát és semmi, szal ez nekem nem tetszik de ha tudja vki hogy lehet emgnézni a vad hogy hol van azt megköszönném ha elmondaná.

Gyocsika
Én is ma már remélhetõleg ki tudom próbálni a játékot , kináncsian várom.
Nekem ezelöt megvolt a Cabelas Big game hunter 2007 az ehhez képest milyen?

Gyocsika
Szerintem jó lesz!

Requiem88
a banner bal oldala tetszik, a jobb oldalra betehetnél inkább egy játékból kivett elk-et vagy medvét pl, a "topick"-ból meg vedd ki a k-t :)
amúgy a challengeket toljátok, sokkal izgalmasabb és gyakorlatilag nincs olyan hogy nem tudsz lelõni egy vadat sem :)

Benc16
én is, leszaltóztam :D

Magnumrolcsi
Egy vadat se tudtam lõni, nem találtam õket csak madarakat lövöldöztem :( Quadal repültem olyat..

Benc16
Csináltam a topicknak egy banenrt.
sztem jó lett. ha gondoljátok be lehetne tenni.

Magnumrolcsi
Délután kipróbálom :P

Requiem88
ez tény. az egyik cabela's játékban (már nem emlékszem melyikben) volt olyan hogy a szarvas akkor rohant el amikor hátulról nekimentem :D
a hu sorozatban eddig ilyen nem volt, ami viszont nem tetszett az elõzõ részekben hogy az állat gyakran körbe-körbe kezdett el rohangálni. elég illúzióromboló volt :/

Csak nyak csatt!!XD

Akárhogy is nézegetem azt az 1. képet nem hinném, hogy ez dx10 lesz.
Szal nem kell neki nagy gép.:)XDD

jhetedikj
Már csak a pulyka miatt ki fogom próbálni(1.screenshot).<#alien>

anno 1987

Pistike 007
De az élethûséget nem lehet egy lapon említeni.

A Hunting Unlimitedek és a Cabelas sorozata tipikus 'ott a szarvas fuss utána'

Egy állat, két tár. Bár lehet hogy valaki nem így vadászik. De ha már a fílingje is olyan...

ez se lesz headshot :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Requiem88
jóóóó játék ez :)
a deer hunter nekem azért nem tetszett mert csak szarvasok voltak benne. :/

ColdFire
nem kell hozzá gép...
még az enyémen is elfut pedig elég fosh :D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Pistike 007
Az eddigi hunting unlimitedeknek nem kellett sok nafta, ati mobility radeon 9200-al és 256 rammal tökéletesen ment.

Benc16
hát egy biztos kell hozzá gép.

tigeroo
mennyi ennek a minimum gépigénye? sehol-semmi info errõl a stuffról..
Pistike 007
Nincs benne élet. Jó a grafika, de nem élethû.

DH25 Forever!

w77d
hát, még mindíg a deer hunter 2005 maradt a csúcs, de azért nem rossz próbálkozás!

Dragooon
fasza kis játék ^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Istencsászár
Az nemkell... egy pumpa azt kész:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jah, vakÍtó gránát meg füst van benne?XXD

TEccik a gamme, de inkább csé és ott gyilkolom a haverokat.

Benc16
ez baromi jó játék!

+fav

Alexease
En inkabb emberekre lovoldozom...
Gyocsika
Hunting Unlimited 2008
Egy újabb vadászós játék.
Hivatalos oldal

* Hunt of a lifetime, now with Turkey!
* Over 60 hunting scenarios ("challenges") to choose from