115
Szal..
-
CéZé #75 Persze még lehetett volna feleségül venni valakit a helyi szépségek közül. Meg biztos van még olyan dolog amit nem csináltunk. De miután vége még lehet vele bohóckodni mert nem jön a New game felirat :) -
CéZé #74 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó barlangban van egy sárkány, akit ha legyőzől vége is a játéknak. Kell beszélni még 1-2 emberkével és Misty barlang elött megjelenik pár tank? Ekkor jön egy sárkány árnyék és az egyik tankot befonja virágokkal a többi meg eltűnik. Vége. -
Tomek83 #73 Gratula:) Akkor nem unatkoztál az utóbbi 1-2hétben.
Nem mondd el mi van a végén.
-
CéZé #72 Befejezve.
kb 120-140 óra játékidő -
#71 nem lopják, van ami nem marad meg. eper pl kitünően terem...
a kard igaz, a kisebbel gyorbabban vágok, a nagynál 1 suhintás közben a 2 monster üt 1-1 et... -
Tomek83 #70 Szerintem a nagyobb kard nem jobb,én a wind sword-del nyomulok,igaz hogy kevesebbet sebez,de gyorsabb.
Létezik az hogy ellopják a terményemet?Mert elültettem a cuccot és másnapra eltűnt.
Kardot hogyan lehet tuningolni,mert nekem csak a szerszámokat írja ki. -
#69 a második barlangban, a nagyobb kard ellenére is csunyán aprítanak... -
#68 köci. -
CéZé #67 Nézz el a könyvtárba minden barlang legyőzése után. Most például vehetsz teleportot 2000 aranyért. A térképről bárhonnét visszajutsz vele a házadhoz.(a barlangból nem) Meg valami gyógyító varázslatot 3000-ért. -
#66 első barlangban nagy gyilok volt ma, főmonster nem is volt olyan gázos.
most hogyan tovább, javallat? -
Tomek83 #65 Okosan és ügyesen kell megoldani:)
Igazából nem értem mi a probléma,van a menü hogy mit csináljon csatlakozzon hozzád,visszatérjen az erdőbe vagy melózzon(harvest crop asszem) rákatt a harvest cropra és kimegy leszedni a cuccot. Bár az egyik szörnynél nincs ilyen menü,de amit az első barlangban szereztem monstert annál ott van. -
CéZé #64 és dolgozik is, hogy csináltad? -
#63 lvl 12. ird ám le a trükköket.. :) hogy dolgoznak a nyűvesek? locsol?
nekem már nem hajlandó 3 kockát, hiába nyomom... -
Tomek83 #62 Sikerült reggel befognom munkára a monstert(aminek a Töki nevet adtam).
Hányadik szinten vagy Gabo? Mert én 11-12levelen csináltam meg az első barlangot,azzal az olcsó karddal voltam és rögtön nekimentem a gépezetnek ami adja a szörnyeket. -
#61 ja, a locsoló kanna már nekem is leesett, 3 főd, aztán ha upgrédeled 6..9...
2. barlang az betyár, az elsővel izzadok. -
Tomek83 #60 Cézé,te aztán jól nyomod:) Én még mindig a 2. barlangot nyomom,meg volt tojás fesztivál,de nem nyertem meg.
Nem tudom hogy tudtátok-e,ha a "b"-t hosszan nyomjátok akkor a kardból egy hullám jön ki,ami jól leszívja a monster hp-ját,meg a locsoló kannánál egyszerre 3földet locsol meg. -
#59 na, a doki 3 gyógynövényből és 400 pénzből kavarja ki a HP növelő szert, pont az üres üvegbe... tehát max 1 adag lehet nálunk ebből.
-
CéZé #58 Nem hiszem. Kb 1 hete napi 10-12 órát megy a ds :) -
#57 durva, 1 hetes játék lenne? -
CéZé #56 Na legyőzve az 5. barlang is. Már csak 3? van hátra.
Meg van szép piros kétszemélyes ágyam is :) -
CéZé #55 A dokinál tudsz venni. 150 HP-t visz fel. Ha majd lesz nagy házad ott meg lehet majd csinálni gyógyfüvekből, 300 HP-t visz fel. -
#54 van egy üveg edényem, de gyógyitó italkát hogyan? -
CéZé #53 Kellene ha lenne üres flaska mivel abba lehetne gyógyító ital készíteni, de csak 1 van. Mire levered az összes szörnyet arra meg elfáradsz :) -
#52 ez nagyon durva, ennek a töredékét jártam be... akkor kell bőven HP javitó szereket vinni.. -
CéZé #51 Miután leverted az első barlangban (Carmite)a bost, kell kapálnod 50 parcellát, majd a polgármester ad belépőt.
Itt a főmaki at első barlangban.
De elötte le kell verned az összes szörnygyártó gépet :)
Ezüst van az összes barlangban csak keresgélj. -
#50 oh, 2. barlanghoz ki ad pass-t?
cz, első barlangban van iron, és brond, de hol van ezüst? egyébként az első barlang főmonszterét nem találom... -
CéZé #49 Egy 800 aranyért vett kard a fejlesztések után most már 30000-t ér :)
Dől a lé :) -
Tomek83 #48 Rosetta nevezetű csaj ad kaszát.
Én még barlangban nem ültettem,nálam mégcsak tavasz van. Most a 2. barlangot fedezem fel. -
CéZé #47 Csak az epret próbáltuk.
A monstereket viszont még mindig nem sikerül munkára birni, pedig már van valami pamacs féle is amivel simogatni kell, meg már a barátságunk is 5-ös szintű :) -
#46 ahha, csak az eper marad meg a barlangban? kukorica pl nem.. :)
vennék monster farmot, ha lenne fa, és pénz.. -
CéZé #45 A szabadba nekünk sincs semmi, ott csak fát vágunk. Az első barlangban van 4 db 3*9-es parcella tele eperrel és minden nap öntözni kell, jól jövedelmez.
Külön csirke ol nincsen hanem a Camus-nál lehet venni mostrer farmot, abba megy bele minden befogott állat. -
#44 igen, de ahhoz fa és sok zsozsó kell... nekem a nyár pl katasztrófa, 2* hazavágta a vihar a veteményt, bevétel alig... a barlangban ültetett növény másnapra eltűnik... szal eddig csőd. :)
kaszát nem találok, csirke lakor nemtom hogy kellene építeni.
-
CéZé #43 Egy tipp: Igyekezzetek a házat minél elöbb fejleszteni mert lesz utána saját kovács és ötvös műhely valamint lehet varázsitalokat kotyvasztani.
Minél több barlang meglesz annál több kacatot lehet begyüjteni, de sajnos kicsi lesz a hátizsákunk. Ekkor jön majd jól a nagyabb ház mert Ivantól lehet polcot is venni amire sok csekmetnek hitt tárgy ráfér, ezek meg kellennek a fejlesztésekhez :) -
CéZé #42 Hasznos motyók :) -
#41 bakker, de tolod... de honnan van kaszád? pajtát épitettél már? -
CéZé #40 Ha ültetsz fűmagot lesz szénád ami kaszálás után hozzáadódik a kajához.
Ha meg veszel akkor a kis ablakon bedobod és akkor is hozzáadódik.
A cuccaid közt meg tudod nézni: FEED -
Tomek83 #39 A szörnyeket hogy kell etetni? Mert vettem nekik kaját,és nem tudom odaadni nekik.Valahogy az ól bal oldalán levő cuccra kell rakni,de onnan folyton eltűnik. -
CéZé #38 http://fogu.com/hm/rune_factory/
egy jó kis oldal -
CéZé #37 Ha kis ágakra csaptok a baltával akkor 1 egység fát kaptok, a tuskóra asszem 12 ütés kell és 10 fát ad ami egyből megy a fészerbe :)
A szörnyekhez kell a Friendship Gloves (barátság kesztyű?) amit a Carmite barlang megnyitása után Tabatha fog odaadni. Menj egy szörnyhöz és a kesztyű legyen nálad amivel megfogod?
Fogtunk már birkát meg tyúkot is :) -
#36 ez jó kérdés, én se tudom hogy gyűlik a fa... pénz is kell a szörnyólra.
egyébként, hogy foghatóak be?