32
www.packers.com Amerikai foci csapat
-
manson222 #32 Megsérült Jordan Love, még nem tudni mennyit kell kihagynia -
sanyiute #31 Hajrá Green Bay :) -
sanyiute #30 Hajrá Green Bay :) -
mondjuk az igaz:D szentem majd csinálok -
Hát klcsön is vehetsz a packers oldaláról egyet vagy csinálhatsz magad is:) -
Kéne ide banner:S:S -
reklám!! -
IV. Veritas Gold Hungarian Bowl amerikai futball döntőre (2008. július 12. szombat 18:00) van 4 főre szóló jegyem, akit érdekel irjon:D -
azt hiszemitt nézd meg! -
rol33ndooo #23 Hello.Hol tudok Green Bayes sapkát venni?....mindenhol kerestem már.........................HELP -
M1XD -
Eddig elég szépet produkálnak na hajrá! -
Mea culpa megkövetem magam. Valóban jól játszanak idén és Favre az elmúlt 3 évhez képest megtáltosodott. Lehet szépen akarja befejezni.
Kíváncsi vagyok Playoffban mit hoznak majd. -
NEMnegatív rekord msot meg mondom megint 1 rekordja volt az se ma volt hanem vagy 1-2hónapja:) -
már 12-2:) -
Zenszkij #17 nem tavaj, hanem tavaly -
A Hálaadás meccset is megnyertük a Lions ellen 37-26-ra!!! 10-1-re állunk -
arról beszéltem de még mindíg a kedvencem -
lord nihilus #14 Testaverde rekordját akarja bizt megdönteni :D -
Dougie #13 Favre valaha tényleg nagyon jó volt, de most már...
kb évekkel ezelőtt vissza kellett volna vonulnia, de neeeeem, ő 40 évesen is dobálni akar... -
Hát ha Favre rekordjainak kedvéért a Green Bay még egy ilyen szezont akar csinálja csak... -
Szeptember 9. én biztos el kezdődik -
tavaj rendes nem negatív rekordot döntött! -
Mikor kezdődik az idény? -
Az nem farve hanem favre! -
Úgy érted negatív rekordokat?:)
A Completion Percentage-e az elmúlt 4 évben évente 5 százalékot esik.
Az első preseason meccsen 28%-a a dobásainak érte el az elkapót... csoda, hogy nyertek. Bér ez a csoda inkább a fantasztikusan játszó defensenek és Aaron rodgersnek köszönhető.
A 48 - 13 -as seahawks elleni győzelem sem favre érdeme hiszen egyetlen egy TD-t volt képes dobni. Ahol Aaron Aodgers azert igen szépen teljesített. (túlképp ő hozta a meccset és a védelem meg a special team hiszen Favre csak az első negydben volt fent és a második negyedben folytatta a játékot amit elkezdett és benyomott egy TD-t aztán lehozták a pályáról.)
Én nem vagyok elájulva a teljesítményétől nem beszélve arról, hogy a Preseason semmit nem jelent a szezon kapcsán. Favre nem lesz elsődleges irányító. Sőt valszeg Aaron Rodgers fog a legtöbbet játszani. -
hát:) farve rekordokat döntöget mostanéába:9 azaz tavaj 2-3at most is 1-2 sikerül meg látjuk:)
-
Hmm, nem ismerem... -
lord nihilus #4 szimpatikus és tehetséges csapat :) de meg nem tudom mondani h tud e még vmi nagyot alkotni Favre bácsi ill. a csapat idén tud-e kiugrót nyújtani -
www.nfl.hu -
Brett Farve az isten:) -
www.nfl.com
www.nfll.hu
www.packers.com
MINDENT TUDHATTOK RÓLA!:)