TV megjelenítés -szervíz-

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, ezt a topicot jól beindítottam 😊
A tanács pedig nagyon meg lesz fogadva, köszi
Kandurex
😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szerintem nem, mert olyan tökéletes felületet úgysem kapsz, mint az eredeti

Walk the Talk.

bizisti sajnállak
bár ez Rajtad nem segít

Walk the Talk.

Kandurex

akyyy
nekem nyáron egy légy vagymi szártadt rá a monitorra, hiába vettem bármitá azota is ott van😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Kandurex
TFT -t lehet polírozni? (legalább is karcolást eltûnteni valahogy 😞

banok
vidd szerelõhöz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mi van akkor, ha a kép közepén van egy vízszintes vékony csík? Hang van. Orion, síkképernyõs, CRT. Ja, 3 hónapos!
(Lehet, h nem jó helyre írtam... nem találtam jobbat)
<#nevetes1>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

lehet nem ide kéne írnom,de ha már van ien topik..

régen , vagy 3-4 éve vettünk egy Philips TV-t,még az elején +kérdezte hogy mien nyelven legyen, mi ezt egybõl leokéztuk, és angol nyelven maradt..
Ezután sajnos nemtudtuk visszaállítani magyarra...
igazából ez még nem oan nagy gáz , de egy ismerõsünk meg oroszra állította , de egy szót se tud oroszul <#vigyor3>

Ienkor lehet még vhogy "nyelvet állitani" ?? 😄

önmagában nem sikerül trapézzal, mert alul kilóg a két széle a képnek, vagy felül lesz rövid a kép a szélekhez képest...
A Reset pedig sajnos nem a gyári beállításokat hozza vissza, hanem az elõzõ mentett beállítást. Milyen cumi.
Hogyan állíthatnám vissza a gyári beállítást?
PíszLávJuniti
Vagy várjál, "trapéz"-zal nem lehet korrigálni a fordított V-t?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
ez nem "párna"torzítás jelensége?
crtknél lehetett jókat szórakozni, tftnél már sajna nem 😮

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

kép a képben elavult, kép a kép mellett 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

igen, nyitottam ott is egy fórumot hasonló témával. köszi 😊
Igen a képen már benne vagyok a Geometrie menüben. Ott ezek a lehetõségeim vannak. De az az érdekes, hogy ezt az "alulról fordított V betû" jellegû hibát nem tudtam eltüntetni. Gondolom vhogy kombinálni kellene a lehetõségeket, meghatározott sorrendben, de nem tudom, hogy hogyan...
illetve mi a T72 és a P72 mód közötti különbség? Melyik a jobb? Miért?
passatgt
új tv-m van, 4 napja vettem, mert rossz volt.
De ha meglehet csinálni mindegyiket, miért ne csinálnám😊

Az aktuális mûsortól függõen szoktad váltogatni õket? 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Seth
ott van hogy geometrie, abban kéne lennie

PSN ID.: Beegabor

passatgt
passz
de ha témába vágva, orion, vagy elekta tv-hez nem tud valaki szervizmenüt?😊

Van két rossz tv is, az egyiken egy hullám megy lassan fel le, a másikon meg oldalra elcsúszik a kép, hátha lehetne kezdeni vele valamit, ha meg elrontom, nem gond, úgyis szar😊

banok
a választ nem tom de ajánlanék egy fórumot ahol nagyobb az esélye, hogy egy hozzáértõre akadsz. http://sat.netboard.hu

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Grundig m72-105 IDTV szervíz menüjébõl szeretném a közvetkezõ képhibát korrigálni A hiba az, hogy a bal alsó sarokban középrõl indulva enyhén lefelé hajlanak a vonalak (pirossal jelöltem, hogy honnan és hogyan)-felül, és jobb oldalon ilyen hajlás nincs. Ezek a lehetõségek vannak a szervíz menüben Melyikkel? Illetve meg szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a T72 és a P72 között? melyiket válasszam? Melyik jobb? Elõre is köszönöm a válaszokat!