37
  • slickboy
    Azt a Batmotort milyen kategóriás jogsival lehet vezetni?
  • knightbali
    már megint :)
    *sietésben
  • knightbali
    A kölyköt nem rád írtam, hanem javítottam :), mivel a nagy ssietsben pontos j-vel írtam :)
  • Hesztia
    Az adatlapomon semmi infót nem találsz, úh miért kölyök?:P
  • Hesztia
    Na ez az, nem tudod...akkor meg? Tán nézd meg a filmet, és utána alkoss véleményt, papa.
  • Kozma89
    Kiváncsi vagyok ez a Joker hogy szövödik majd a történetbe, mert ugye a régiben meghalt. Vagy ezzel nem szoktak törödni a forgatókönyvírók?

a Batman:Kezdődik óta újrainditották a szériát, nincs köze az elöző filmekhez
  • knightbali
    Bocsesz, *kölyök, most vettem észre :)
  • LCO
    Kiváncsi vagyok ez a Joker hogy szövödik majd a történetbe, mert ugye a régiben meghalt. Vagy ezzel nem szoktak törödni a forgatókönyvírók?
  • knightbali
    Nemtudom, de szerintem egy ilyen elmosódott sminkű, csáléképű köjök, nem néz ki túl hiteles Jokernek. Érted, mama?
  • DoctorJohnson
    szvsz a kihallgató szoba az Archam-ban lesz, ott őrzik a közveszélyes elmebetegeket. A nagy kivilágított terem pedig hasonlít a Wayne vállalat termére, ahol Bruce kipróbálta a járgányát, de ez nem biztos.
  • DoctorJohnson
    Nem, és igazad van, a Wayne vállalat gyártotta a képeken látható batmobile-t. Ettől függetlenül tényleg egy garázsban összetákolt verda érzését kelti, és így van ez jól :)
  • DoctorJohnson
    Ugyan, az egy béndzsó rakétaautó volt légkondival, ez meg egy kib*szott TANK, a legűberebb batmobile :)
  • LCO
    Úgy tudom az első autót a Wayne vállalat gyártotta, szóval nyugodtan nézhetett úgy ki mint gondos mérnökök, tervezők munkája, vagy Bruce és Alfred hegesztette volna össze?
  • Darth Sith
    PS. Amúgy mintha Christian Bale fogyott volna, nem is keveset, nem?
  • Darth Sith
    sztem elég jó lesz ez a Ledger gyerek, és nem kell Nicholson-hoz hasonlítani, mert teljesen más közegben játszotta el Jokert, bár tény, nagyon jól!

Pár apróbb kérdés: mi van a 7es képen? a 8as képen, h kerül batman és joker egy ilyen kihallgató terembe, és az hol van? a 9es képen hol vannak? mert kivan állítva a batmobil meg a batruha és nem igazán úgy néz ki, h a barlangban. Akkor hol? van olyan hely még ahol teljesen biztonságban lehet h senki ne találjon rá, mint a saját háza alatt? és a 13as képes ki ez a sok mű batman? :D
  • WinT
    Az első képen a Joker akár Brandon Lee is lehetne a hollóból, csak kicsit sápadtabb. :)
    Legalábbis nekem rögtön ő ugrott be ahogy megláttam.
  • mellon
    Joker: Nálam, így korrigálatlan sminkel sokkál inkább kelti egy őrült kinézetét, mint Burtonnél. Természetesen respect Nicholson.
    Kocsi: Erről a batmobilról az ugrik be elsőnek, hogy mennyit bütykölt vele a garázsban, mert kinézetre nem egy minta példány, úgy mint az első. Nekem pont ezért tetszik. Nem az ugrik be, hogy Maranelloból gördült ki gondos mérnökök, tervezők és jómunkásemberek keze alól.
    Persze konkrét vélemény, csak a film megnézése után.
  • Hesztia
    Egy képnek mégis hogyan kéne meggyőzni arról, hogy jó lesz-e vagy sem? Ez az előre fanyalgás annyira fárasztó.
  • LCO
    A legelső hosszúkás kocsi volt a legtutibb. (páncél be)
  • slickboy
    Egyelőre nem vagyok eldőlve ettől a Jokertől, Nicholson számomra az etalon, de ízlések és pofonok, lehet még kellemeset csalódom:) Már nagyon várom a filmet.
  • Kozma89
    Szerintem jó lesz, nagyon várom
  • OliApa
    Emberek! Kell ezt még tovább fokozni? Majd amikor Dzsingisz Kán kardozik Dark Vader-rel! Az lesz ám igazi amcsi mogyoró!
  • knightbali
    Nem látszik, de most ki beszélt az alakításról?
  • pauly
    Egy olyan Joker nem illene bele ebbe a filmbe...
  • Nyarlathotep
    Jaja, olyan lett volna jó mint a képregényekben, rajzfilmekben is... egy iszonyat sovány, magas, és CG-s a szájú, sárga fogakkal, csepegő nyállal... nem pedig ilyen emos hülyeség. :( Nekem Jack Nicolson által alakított Joker sem tetszett soha.
  • pauly
    Miért mit vártál,hogy olyan lesz mint a régi Joker?
  • Rykov
    Nem, de valahogy nem is érdekel, ha a dzsóker egy ilyen valami lesz.
  • Hesztia
    Miért is? Már láttad?:P
  • Hesztia
    Miért, a képen látszik, hogyan fog játszani?
  • Rykov
    Na, a Joker az ami nálam kiütötte ezt a filmet...
  • DoctorJohnson
    sőt. a Batmobile tán semmit se változott (s ez nem is baj, az a járgány úgy jó ahogy van)

az előző filmben lévő verda
  • DoctorJohnson
    2 új járgány? melyik kettőről van szó? mert a Batmobile ugyan az mint a Begins-ben volt, csak hangyányit tuningoltak a külsején.
  • knightbali
    Ez a Ledger gyerek nem túl meggyőző ezeken a képeken.
  • BigPunisher
    joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooker
  • Andrews2007
    Alig várom már csak lenne mér itt egy hosszú trailer vagy maga a film .
  • pauly
    Szerintem meg kár összehasonlítani ezt Burton filmjeivel,ugyanis teljesen más.Az is jó volt,meg szvsz a begins is,de én nem mondnám hogy ez vagy az jobb...
  • Sanyi07
    Ez a Dark Knight bombajó lesz, én mondom. Tim Burton sem volt rossz, de ez szerintem még ütősebb lesz.