20
-
#20 LOL! -
gyuri12 #19 azután,hogy a hobbid az animálszex,ezen már megsem lepődök... -
archkoven #18 Nem értem mi ebben az a nagy dolog amiről ennyit kell beszélni.
Nálam ennyi: hm, jól van. És? -
dartois83 #17 Ráadásul ha iszol egy red bullt, nők nem lesznek képesek rádmászni, még ha akár axe-ot használsz, ráadásul mi szükséged egy táncoló robot-autóra? -
Csaba42 #16 Nem, mert simán ráfogják, hogy valami vágási/árnyékolási engine-hiba, amit a sokan lazán elhisznek, oszt jóccakát. :D -
savior #15 ennyi erovel minden reklam utan lehetne birsagolni. redbul-tol repulnek az emberek, axe-tol a nok radmasznak, az uj kocsid meg tancolo robotta tud alakulni... -
szedavid #14 Itt nincs olyan, mint a reklámoknál,h bírságot kell fizetni a "vásárlók megtévesztése" miatt????? ...mert végül is a screenshotok is népszerűsítésre (reklámozásra) szolgálnak. -
#13 LOL alig égő :):) -
#12 Peter Petrelli szerű szuperképességel rendelkező egyedet láthatunk aki éppen lopja a képességét az egyik láthatatlan játékosnak :D -
ldavid #11 mindig is szerettem az EA-t...
/illetve kb. 5-7 éve még valamennyire tényleg xD/
de ez a bullshot ez tetszik :D -
#10 Jah majd ha 45ös szintű lessz akkor ki lehet maxolni a láthatatlanság skillt. -
Szefmester #9 nem értem minek retusálni, rendereljék le kicsit komolyabb poligonszámmal nagyobb felbontásban élsimítással oszt' jóccakát.. igez ezt is szorgalmasan csinálják a EA-nél :D
-
gyuri12 #8 mi történt azzal a bácsival?:O -
Cat 02 #7 vagy még csak 50 % ig képes láthatatlans lenni =) -
Nyarlathotep #6 Nem lepődnék meg, ha ez az egész egy megtervezett reklámfogás lenne... -
#5 Vagy lesznek benne unlockolható szuperképességű játékosok. A képen látható fickó valószínűleg a láthatatlanság képességével bír így könnyebben jut labdához és épp most válik láthatatlanná.
Lesz nyúlóskezű és szupergyors játékos is -
#4 miért ez a kép simán lehet játékból, lehet hogy csak a kompozíció miatt akarta kiszedni, csak elfelejtette teljesen. -
#3 elég amatőr lehetett a csávó :C -
Speeder #2 Nézd csak meg bal oldalon lent. Szegény fazont rendesen kettévágták :). -
Gregie11 #1 miért is nem stimmel? valaki elmondaná?