18
AND1 Mixtape Tour 2007
-
mod #18 ÁÁÁÁÁÁ! Brutáljó, kegyetlenjó volt!!!
És a magyar csapat is milyen profi volt! (Nem a médiasztáros! ;-)) -
Anthony15 #17 csá a lényeg hogy rohadtul nem hasonlít a harlem globetrotters-re meg hogy a szabályok merőben másak pl szerkezetnél nincs kint a labda nincs lépés 2szer indulás meg ilyenek és még igaz hogy valakinek drága a cucc de azért nagyon jó minéségű nemsok más cuccom van mint Adn1 megvagyok elégedve vele nagyon minőségre nagyon jó csak ennyit akartam -
#16 énis énis énis:P
csak nekem kedden kerül arra sor hogy megvételezzem:( -
#15 nem kétség hogy überállat lesz :] /szintén aranyjeggyel megyek ;] -
#14 Már megvan a gold ticketem a 117-es sectorba
Nagyon várom, mondjuk sajnálom, hogy AO és Air Up (Mr.720) már kiléptek és nem lesznek ott, de a legkedvencebb játékosaim Sylk, Hot Sauce,
Professor ott lesznek szóval még így is nagyon komoly lesz. -
#13 jövőhéten rendelés:D -
#12 ezek összekenik a globetotters-t :] hiába ők indították el az egész lavinát.
mammut2-be is van AND1 bolt. és nem drága. nem drágább mint egy adidas-nike-rebbak-jordan :O ... sőőőt. sokkal olcsóbb
jóbaráti körömmel, sokat játszottunk, most téltől egyre kevesebbet, bezzeg milyen jó volt hallgatni a pillangón az oltásokat :D adidason nézni a "stock kosárlabdán" edzett lányok arcát, mikor professzor-t utánoztuk :]
régi szép idők ;) -
#11 meg a kosárpalánk is alcsonyabb. Végülis a trükközésről szól, meg a szép játékról:)
#3: nekem meg gatyám:) (azért nincs más, mert tényleg drága...) -
#10 Nem vagyok nagy követője a dolognak, de ha jól tudom, akkor az AND1-ban 1-2 dolog megengedett a rendes kosár szabályokhoz képest....arról tudok, hogy lábbal hozzá lehet érni....ha tévednék srry..... -
mod #9 Nagyon király lesz, tuti megyünk! Régebben voltunk a Harlem Globetrotters-ön, ez hasonló lesz hozzá? Link. -
lord nihilus #8 magyar and1 honlap -
lord nihilus #7 holdfényteam honlapján van and1 kategória, de arról semmi többet nem tudok elmondani :D én egri andi boltban vásároltam anno -
#6 amugymeg hol lehet etteté vásárolni?:) -
lord nihilus #5 :D and1ba nagyon jó cuccok vannak csak eléggé meg kell fizetni az árát... -
#4 nekem póló kéne a bulira mert azértmár megkéne jelenni vhogy;) -
lord nihilus #3 van egy fehér and1-os bicepsz szorítóm -
#2 1-2 videjo hogy mégis miről is van szó -
#1 ennyi szerintem elég róla:D