Requiem for a dream
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
hát tudod vannak úgynevezett moviek is, olyan 1 órás rész kb. nah a 8,10,11-be van benne Brolly, de a 11 az szar, a többi jó, nagyon kemény jaja, kicsit hasonlít is rám😄 de ha megtod szerezni a többit is, akkor szed le még a 6,9,12,13-as movieket is, nagyon jók, nekem a 12es a kedvencem, mert csak ott láthatod Gogetat, sokkal keményebben néz ki mitn a szaros GT-ben, nah mind1, megtalálod az elõbb említett moviekban😊
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
te brolly:
brolly melyik DB sorozatban van?
mer végignéztem mind a 3-at, és biza 1ikben se találkoztam vele, pedig nagyon brutál-állat, és a ps2-es dbz játékokban is mindig vele játszok, és jutubon is láttam videokat, és azokbol a DBZ-re gyanaxom (gohan korábol kiindulva - mivel gyerekként harcol... vagy az már goten? tök 1formák) 😄 , de...
láttam 291 részt a DBZ-bõl... abban kidbuu volt az uccso ellenség...
GT-ben meg nem volt brolly, mer tutira emlékeznék... ott inkább a 7 sárkány volt a lényeg + a mindenkit magába olvaszto robot város, meg csupa ilyen elvont marhaság, meg a végén a maki legyõzése...
a sima DB-ben meg még kakarot is gyerek volt a 3/4-éig,szal nem lehetett meg gohan, aki harcoljon brolly ellen...
bocsi az OFF-ért,de már rohadtul látni akarom a brolly-fight -os részeket, és nem épp AMV-s formára gondolok 😊
/on
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
tényleg kis ember vok 😞
alig 171 cm magas... hüpp hüpp...
😄DD
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
jopár éve ajánlották nekem azzal a szöveggel, h bár baromi érzéketlen vok, a végén még én is meghatodnék, mer olyan jol összevágták az "összefoglalot" (-mostani szemmel a fürész-féle összefoglalok jobban tetszenek az uccso 2 percben) 😊
elsõre elaludtam rajta...
másodikra asszem félbehagytam, mer untam...
aztán ráförmedtem az ajánlora,h képes ilyen vackot ajánlani 😄
de csak erõsködött,h nézzem meg, mer nem az unalom a lényeg, hanem a mondanivaloja...
hááááát, igaz, h kb 20.ra vtam csak képes megnézni...
és bár nem is hatodtam meg...
de életemben elõször nem röhögtem 1 ilyen jellegû filmen!!!
ez nálam nagy szó!!!
azóta is akármikor meg tom nézni, mer fura, de miután láttam (egészben), tetszett annyira,h akármikor adják, megnézem 😊
és olyan hatással volt rám, h a full origi soundtrack itt csücsül a vinyon, és ha nagyon nagyon magam alatt vok, akkor képes vok meghallgatni magát a "theme" -t...
mindenkinek ajánlom a filmet, aki magárol azt hiszi,h biza 1 film nem lehet hatással az emberre, és kiröhögi azokat, akik el tnak érzékenyülni 1-1 meghato jeleneten!!!
(és ne a titanik "naaaagy jelenetére" gondoljatok, mer azon én is csak röhögni tok) 😊
ezt a mixet még 1 online trancerádioban hallottam, csak ott psycheledic circus mixbe volt belekeverve...
hmmm...
nekem az eredeti, full origi film zenéje vmiért jobban bejön, pedig én tényleg "trensz-teknõs" kategoriába tartozok 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az már tényleg vidámabb 😄
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
engemis lesokkolt kicsit a fil amikor megnéztem....
igaz hogy láttamá vagy 10x de akkoris megnézem ujra meg ujra ha van rá lehetõségem😊
hallgasd meg a goa requiem-et megmondom utálom a goát de abba biza jo😉
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
amúgy a zenét clint mansell szerezte és elképesztõen jól eltálta a dolgot..
"annyira nem jött át a film hangulata..."
"dob a film hangulatán..."
jellemzés 1
jellemzés 2
trailer