Virtuális séta városokban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!

Szerintem ezt nézzétek meg 😊 : www.4dsee.hu
blackgamer felvettelek msnre
de hogy na oldaj meg? honlap szerkesztéshez értek.. pl berakom a várostérképet. képként. és akkor arra kéne pöttyöket rakni a fotokhoz meg a videokhoz. Így gondoltad?? nem probléma amúgy is dvd-sre terveztem. meg folyamatosan fejleszteném utcánként.
Tehát te hogy csinálnád html-en?
ui:köszi a segítséget eddig is
végülis egyszerû HTML-el is megoldható a dolog, csak sokat kell filmezned és sok helyet foglal a gépen/neten

PhotoSynth-t én nem próbáltam

jaja hát nem is oylan kamerára gondoltam de PhotoSynth az nem különleges annyira mer a fotokat rakja be de azt is csak nnézegetni lehet csinálni nem??
ColdFire
csak az a gond, általába, ami különleges, az marha drága😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

de egyiekt se tudom letölteni hogy kiprobáljam a fotoimmal. Bár most láttam hogy street wievert különleges kamerával vették fel
megnéztem street viewer jobban tetszik sokkal mint a psynth
letöltöte a böngészõhõz de nemtalálom holtudnék iylet csinálni... pedig körbenéztem ,, még keresglek
köszi megnézem
most találtam ilyet nehéz csinálni?? mármint fotokbol hogy kell összerakni? mert az nem gond ha több 1000kép kell megctudom csinalni
csak nemlatom itt ugye bárhova rakhatod a manuszt tehát a 360fokos képeket hogy rakja össze?
eartszerüen nem lehet? mer ugye ott is feltöltesz képeket és berakhatod térképre. van olyan program h map guide open source azt felraktam de nem nyit meg semmit amikor elinditom...... szal az a lnyeg h kéne egy virtuális térkép ha rákattintasz a foto jelekre bejönnek a fotok ha meg az utcára akkora video az utcáról. ennyirõviden..
magyar street view-t akarsz? 😊
az 1szerû, a gond a többivel van 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

az megvan én a panasonic camerámhoz kaptam! a képekkel emg vidokkal nicns gond ne mvagyok kezdõ fotozás videozás vágás stb témában pont az hogy programozást ne mnagyon tudom ezért kéne valaki v valakik akivel kooperálok😄. amúgy van egy 5ös középszíntû érettségim de azzal szte mitt semmit se értek...
zsolesz92
asszem webcamerámhoz atták a panorama maker vagy mi a rákot. it csak összeteszefd a képeket és faszákat csinál belõle

VRSDM
milyen programnyelveket tudsz?

u dont have to listen anybody else but me

hello! bocsi hogy külön tpicot nyitttam d ene mtaláltam hasonlót eddig!
Az lenne a kérdésem a nagyérdemühöz, hogy én szeretnék valami olyat csinálni hogy sopronról készítek az utcák srakain panorámaképeket. Az utcákon végig videokat autorol. És van e valamilyen program vagy technika hogy google earthez szerüen vagy akár máshogy oylan program legyen amit csinálok, ohgy a város térképe megjelenik és ha rákattint valaki az utcára behozza azta videot az utcáról illetve a képekre is rálehetne kattintani.... távolabbi célom lenne hogy beírni neki pl utvonalra hogy fõ tér erzsébet utca és akkor a legrövidebb uton oda lejátszaná a videokat odáig. tudom hogy nagy vállalkozás csinált már valaki hasonlót??