19
Virtuális séta városokban
  • 4DSee
    Üdv!

Szerintem ezt nézzétek meg :) : www.4dsee.hu
  • nyusz
    blackgamer felvettelek msnre
  • nyusz
    de hogy na oldaj meg? honlap szerkesztéshez értek.. pl berakom a várostérképet. képként. és akkor arra kéne pöttyöket rakni a fotokhoz meg a videokhoz. Így gondoltad?? nem probléma amúgy is dvd-sre terveztem. meg folyamatosan fejleszteném utcánként.
    Tehát te hogy csinálnád html-en?
    ui:köszi a segítséget eddig is
  • blackgamer
    végülis egyszerű HTML-el is megoldható a dolog, csak sokat kell filmezned és sok helyet foglal a gépen/neten

PhotoSynth-t én nem próbáltam
  • nyusz
    jaja hát nem is oylan kamerára gondoltam de PhotoSynth az nem különleges annyira mer a fotokat rakja be de azt is csak nnézegetni lehet csinálni nem??
  • ColdFire
    csak az a gond, általába, ami különleges, az marha drága:)
  • nyusz
    de egyiekt se tudom letölteni hogy kiprobáljam a fotoimmal. Bár most láttam hogy street wievert különleges kamerával vették fel
  • nyusz
    megnéztem street viewer jobban tetszik sokkal mint a psynth
  • nyusz
    letöltöte a böngészőhőz de nemtalálom holtudnék iylet csinálni... pedig körbenéztem ,, még keresglek
  • nyusz
    köszi megnézem
  • nyusz
    most találtam ilyet nehéz csinálni?? mármint fotokbol hogy kell összerakni? mert az nem gond ha több 1000kép kell megctudom csinalni
    csak nemlatom itt ugye bárhova rakhatod a manuszt tehát a 360fokos képeket hogy rakja össze?
  • blackgamer
    ez kell neked: Háromdimenziós térbe rendezi fotóinkat a PhotoSynth
    itt kipróbálható
    itt meg a topikja
  • nyusz
    eartszerüen nem lehet? mer ugye ott is feltöltesz képeket és berakhatod térképre. van olyan program h map guide open source azt felraktam de nem nyit meg semmit amikor elinditom...... szal az a lnyeg h kéne egy virtuális térkép ha rákattintasz a foto jelekre bejönnek a fotok ha meg az utcára akkora video az utcáról. ennyirőviden..
  • ldavid
    magyar street view-t akarsz? :)
  • Cat 02 #5
    az 1szerű, a gond a többivel van :)
  • nyusz
    az megvan én a panasonic camerámhoz kaptam! a képekkel emg vidokkal nicns gond ne mvagyok kezdő fotozás videozás vágás stb témában pont az hogy programozást ne mnagyon tudom ezért kéne valaki v valakik akivel kooperálok:D. amúgy van egy 5ös középszíntű érettségim de azzal szte mitt semmit se értek...
  • zsolesz92
    asszem webcamerámhoz atták a panorama maker vagy mi a rákot. it csak összeteszefd a képeket és faszákat csinál belőle
  • VRSDM
    milyen programnyelveket tudsz?
  • nyusz
    hello! bocsi hogy külön tpicot nyitttam d ene mtaláltam hasonlót eddig!
    Az lenne a kérdésem a nagyérdemühöz, hogy én szeretnék valami olyat csinálni hogy sopronról készítek az utcák srakain panorámaképeket. Az utcákon végig videokat autorol. És van e valamilyen program vagy technika hogy google earthez szerüen vagy akár máshogy oylan program legyen amit csinálok, ohgy a város térképe megjelenik és ha rákattint valaki az utcára behozza azta videot az utcáról illetve a képekre is rálehetne kattintani.... távolabbi célom lenne hogy beírni neki pl utvonalra hogy fő tér erzsébet utca és akkor a legrövidebb uton oda lejátszaná a videokat odáig. tudom hogy nagy vállalkozás csinált már valaki hasonlót??