11
A vpp formátum
  • gabci13
    Köszi szépen már meg lett oldva.Egy programozó ismerős írt rá egy programot:D:D
  • Dj Faustus #10
    Továbbmenve a gondolatmenetben:
    tegyük fel, hogy a Red Faction/Summoner Package File-ról, azaz a Red Faction/Summoner játék csomagolt állományáról van szó. Tehát keresni kell hozzá egy kicsomagoló eszközt.

Google: vpp unpacker
    * Első találat - Python szkript (aki tud ezen a nyelven annak hasznos lehet)
    * Második találat - bár francia oldal, de a táblázat 7. sorában meg is van a Red Faction VPP unpacker
    * Vagy itt is van egy minden-egyben eszköz - jó vpp kicsomagoláshoz is.
  • Dj Faustus #9
    "Az a gáz hogy beírtam és pl magyar oldalaknak ilyen republikánus izéket hoz ki:D."

Google első találata a vpp file extension kifejezésre - ha már egy honosító (ezt így mondják szép magyarul) csapat tagja vagy, akkor angolul (a számítástechnika nyelve) megtalálható.

Egyik lehetőség:
    Red Faction/Summoner Package File

Másik lehetőség:
    Virtual Pool Game
  • Vlala #8
    És ha úgy próbáljátok keresni, hogy " .vpp "? Nekem kiadott néhány használhatót, szerintem . ez hasznos infó lehet.
  • gabci13
    Jaja:D:D:P
  • bardocz
    megnéztem és valami református mitudomén :D
  • gabci13
    Thx
  • NEOreg3
    Red Faction is vpp fájlokat használt, ahhoz már van magyarítás, így kérdezd meg az azt fordítő embert/csapatot, hogy mivel csinálta.
  • gabci13
    Az a gáz hogy beírtam és pl magyar oldalaknak ilyen republikánus izéket hoz ki:D.Amúgy meg kerestem ott kezdtem és nem találtam:S
  • bardocz
    gugli sem tud semmit?mert akkor aztán tényleg gáz van :D
  • gabci13
    Egy olyan nagy problémám lenne hogy egy magyarosító csapatnak egyik tagja vagyok.És egy olyan kiterjesztésű fájlal találkozunk hogy vpp.Eddig életemben nem hallottam ilyenről se én se a többiek és fogalmunk sincs mit kezdhetnénk vele vagy hogyan nyissuk meg.Valaki tudna rá progit adni?