228
RACE 07 - támad a SimBin
  • Sinyo70
    #228
    Sziasztok.

    Race 07 hez van valakinek WTCC 08 - 09 - 11 mod-ja ?
    nem igazán találtam sehol :(
  • danikosz
    #227

    Sok szeretettel várunk mindenkit a hamarosan rajtoló bajnokságunkban! Kedden rajtol a PSRL új WTCR sorozata, amely 7 helyszínre látogat majd el és mindenhol 3 futamos hétvégék lesznek. Még tudtok jelentkezni, sok sikert!

    Infók és jelentkezés
  • bjoee
    #226
    Hi ,Targa Florio pályát keresem a Race 07-hez de nem elérhetö már a neten ,Esetleg nincs meg valakinek letöltve vagy tud letöltesi linket ami meg müködik. Elöre is köszönöm.
  • nandorimark96
    #225

    Januárban jön a következő WTCR bajnokságunk, amely az amerikai pályacsomagot fogja használni. A sorozat rövid, csupán 4 állomásból fog állni, de minden forduló 3 futamból áll majd. Minden versenyhétvégén lesz superpole és fordított rajtrács is. Várunk mindenkit sok szeretettel az ingyenes bajnokságunkba, gyere és legyél te a legjobb! Az év gégén a legjobbakat kupákkal, a résztvevők között pedig Hyp-R ZONE nyereményeket sorsolunk ki! Várunk mindenkit sok szeretettel!

    > Bajnokság információk és jelentkezés <
  • danikosz
    #224

    Sziasztok!

    Szeptember második hetében rajtol el a vadonatúj Raceroom tartalommal futó bajnokságunk. Év végén a legjobbakat serlegekkel, a teljes szezont futó versenyzőink közül párat ajándékcsomagokkal és Hyp-R ZONE nyereményekkel dijazunk. Gyere, győzd le a hazai eWTCR pilótákat és legyél te a legjobb!

    > Nevezés és bőven információk <

    Várunk mindenkit sok szeretettel!
  • JonasSandor
    #223
    Utolsó futamon döl el a bajnoki cím björk vagy michelis között.
  • danikosz
    #222
    <img data-original="http://kepkezelo.com/images/wnjolyrtttfbvdlloorq.jpg" class="bb-img lazy" />

    Sziasztok!

    Várunk mindenkit sok szeretettel a legújabb WTCC bajnokságunkban, amit a pár napja megjelent 2016-os csomaggal futunk! Megtalálható benne Michelisz Norbi gyári, Ficza Feri és Nagy Dani privát Honda Civicje. A tesztek már zajlanak (szerver is van) , ahol ki tudjátok próbálni az autókat és megnézhetitek, hogy a tavaly a bajnokságba csatalakozott Volvo S60 mennyire tudja felvenni a versenyt a többiekkel. A 7 fordulós naptár csak európai pályát tartalmaz és mindenhol 3 futamot rendezünk majd. Lesz superpole, fordított rajtrács is.

    Íme a teljes naptár:
    2017. Április 11. (kedd) – Portimao Club Chicane // teszt futam
    2017. Április 13. (csütörtök) – Portimao Club Chicane // teszt futam
    2017. Április 17. (hétfő) – Brands Hatch Indy // teszt futam
    2017. Április 20. (csütörtök) – Brands Hatch Indy
    2017. Május 4. (csütörtök) – Norisring
    2017. Május 11. (csütörtök) – Zandvoort National
    2017. Május 25. (csütörtök) – Lausitzring
    2017. Június 1. (csütörtök) – Nürburgring Sprint
    2017. Június 15. (csütörtök) – Zolder
    2017. Június 22. (csütörtök) – Portimao Club Chicane

    Gyertek el, nézzétek meg a tesztfutamokat, ahol semmilyen kötelezettségetek nincs.

    <a rel="nofollow" href="http://vsr.hu/forum/viewtopic.php?f=205&t=2484" target="_blank" class="bb-link">> bővebb információk és bajnokság jelentkezés <</a>
  • danikosz
    #221


    Sziasztok!

    Várunk mindenkit sok szeretettel januártól az Audi TT kupában! A nemrég megjelent 2016-os autókkal fogunk menni két hetente csütörtökönként.. 6 európai helyszín lesz és minden fordulóban 3 futamot teljesítünk. Minden további infót >itt< megtaláltok. Várunk mindenkit sok szeretettel!
  • danikosz
    #220


    A Virtual SimRacing életében a HTCC hagyomány lett! 2008-ban kezdődött az első Hungarian Touring Car Championship! A korábbi években a szimulátoros világ krémje megtalálható volt ezekben a bajnokságokban és itt mérték össze tudásukat. Horváth Henrik, Gáspár Zsolt,Wágner Tamás,Báldi Gergő,Huszár Norbert és még sorolhatnánk. Nagy Dani (2-szeres suzuki bajnok és 2016-ban a Zengő Motorsport WTCC csapatában versenyző!) is itt mutatkozott be 2014-ben. Szeptemberben elrajtol a VSR HTCC 2.0! Most már Raceroommal!

    >Jelentkezés a nyereménnyel tűzdelt ingyenes bajnokságra és minden egyéb infó<
  • danikosz
    #219




    Szeptemberben elrajtol a Virtual SimRacing szervezésében a DTM 2013-as bajnokság! A 8 fordulós bajnokságban két futamos versenyhétvégét tartanak.

    >Jelentkezés a nyereménnyel tűzdelt ingyenes bajnokságra és minden egyéb infó<
  • danikosz
    #218


    A Race07-et nem engedjük el. A vezetőség pár tagja ragaszkodik a szeretett játékunkhoz, ezért kerestek egy megfelelő modot amivel nem egy unalmas, agyon használt S2000-es bajnokit futhatunk. Előtérbe kerülnek a 90-es évek nagyágyúi, a Super Touring Car-ok. A bajnokság ingyenes. Az év végén a legjobban nyereményekben részesülnek.
    > Információk és jelentkezés <
  • danikosz
    #217


    Sziasztok!
    Pár hét és a VirtualSimRacing elindítja első Raceroom bajnokságát a WTCC 2015-el. A bajnokság INGYENES, egyedül csak az autót és pályákat kell beszerezni,hogy indulhass! Várunk mindenkit sok szeretettel!

    Bajnokság információk
    Bajnokságra jelentkezés
  • danikosz
    #216


    Sziasztok! Február elején elrajtol az utolsó S2000-es autókkal hajtott VSR Race07 bajnokság! 9 helyszín, nincs súlybüntetés. Volkswagen Scirocco és a 6 sebességes (seq) BMW is ott van a listában! Év végén nyeremények. Kupa,érme,kupon,oklevél.

    >> Jelentkezni itt tudtok és minden egyéb infó innen elérhető <<
  • Vaktermesz
    #215
    Igen, tavaly voltam 1-2 funrace-en, a gondom az, hogy szeretek versenyezni, évek úta kisebb-nagyobb amatőr helyeken mentem, de sajnos anyagi okok miatt sose tudtam egy kormányt+pedált beszerezni. Régen csak billentyűzettel mentem, azóta áttértem az egér(kormányzás)+billentyűzet(gáz, fék, váltás)-ra, tudom, nem a legjobb megoldás, de hát nem engedhetek meg magamnak egy közepesen jó kormányt se még jó ideig. Ezért sem jelentkeztem a januárban indított Mini-Cooper bajnokságra se, pedig nagyon szerettem volna menni.
    Nem tudom ez mennyire probléma, ha netán később jelentkeznék.
  • danikosz
    #214
    Fogyatkozunk,de nálunk még mindig 40-50 körül vannak futamok. >> Nézz körbe << . Nevezési díjas dolog nyilván más lenne nálad mert csak a végére esel be. Viszont lesz a HTCC után következő bajnokság is.
  • Vaktermesz
    #213
    Sziasztok, jó egy éve játszottam utoljára, sajnálattal látom, hogy alig vannak a szervereken. Elszívta egy másik game, vagy már nem érdekes az embereknek? Emlékszem Mini-vel hatalmas versenyeket lehetett menni Brands Hatch Indy-n, vagy Monzában, imádtam, most 1-2 szerveren vannak emberek és az se tele. Hátköznap van vagy tényleg kiürült a játék? Illetve van magyar bajnokság ahol egy kezdő is tudna versenyezni?
  • danikosz
    #212
    A játék nem engedi a felni festést,nem mi. Az ablak pedig egységes mivel ott kap helyet a rajtszám és egységes a banner hogy legyen valami normális összkép. Bocs.. :D
  • SimaSuna #211
    hát basszus, eléggé lekorlátoztátok a lehetőségeket :D
  • danikosz
    #210
    Nem lehet festeni a felnit. Lámpa pedig ott van ahol az ablak,amit a BT csinál meg szóval az is off. :D
  • SimaSuna #209
    elég rég festettem Race07-be.
    Felnit szeretném átszínezni. azt hol tudom megtenni?
    Illetve a lámpa burkolatát szeretném sötétíteni..
    Tudna valaki segíteni?
  • SimaSuna #208
    na, ezt ma megnézem,, aztán jövök.
    ToldiOnBoard Bazsival :D
  • danikosz
    #207


    Szeptemberben rajtol a VSR HTCC 2015-ös bajnoksága! 10 pálya, 1 győztes. Év végén pedig különböző nyeremények!
    Egy rövid interjú pár Suzuki pilótával akik indulnak majd.

    Jelentkezni itt tudtok!

    Szeptemberben találkozunk!
  • danikosz
    #206


    Útjára indul az RCM Motorsport és a Virtual SimRacing közös projektje, a Road to RCM!

    A program elsősorban azon tehetségekhez szól, akiknek nincs olyan anyagi háttere, ami elég lenne a magyar autósportban való részvételhez. Az alap elgondolás idehaza teljesen új és egyedi alapokon fekszik: közösségi finanszírozás. Bizonyára mindenki tisztában van vele, hogy a versenyzés nem olcsó és támogatókat sem olyan könnyű találni. Azonban, hogyha mindenki azonos összeggel lép be és egy megfelelően előkészített és megszervezett válogatón keresztül autóba ül, akkor biztos lehet a képességeiben, és abban hogy nem fog kudarcot vallani. Egy bemutatkozó futam mindenkire nagy hatással lehet: csapatokra, szponzorokra, nézőkre. A cél, hogy otthonról, a fotelből kikerüljön egy ember az RCM Cup szezonzáró futamára, Brno-ba.

    A győztes még az éles futam előtt 3 napot tesztelni is fog az autójával, hogy Brno-ban tényleg már csak az ívek és a féktávok begyakorlása legyen a legnagyobb gond. A korhatárnak csak alsó limitje van, mégpedig a 12 év. Felső nincs!

    A regisztrációt követően egy email-ben kapjátok meg az utalási adatokat.

    Minden további információt a weboldalon megtalálsz!
  • neilszab
    #205
    Indul a tavaszi WTCC szezon!

    Jövő héten elrajtol az ország egyik legnagyobb és legnívósabb Race07 bajnokságának folytatása, a HTCM8 - Tavaszi Szezon!



    Az nagyon sikeres őszi szezon során (több mint 70 résztvevő) rengeteg újdonság került bevezetésre (repülő rajt, Q1, Q2, Superpole..), melyeket a most induló új bajnokságba is tovább örökítünk, életbe lép viszont egy fontos újítás, az idei futamokon múltidézés gyanánt kizárólag a 2006-2007-es WTCC autókat fogjuk jó alaposan meghajtani! (Race07 alaptartalom)

    A pályákat illetően igen változatos lesz a szezon, ellátogatunk Montreal-ba, Sebring-be, Ausztráliába, de nem marad ki a naptárból a legendás Nordschleife sem és még sok más érdekes helyszín!

    A bajnokságnak igen izgalmas FŐDÍJA is van, további infók itt, Gyertek! ;)
    HTCM8 - Tavaszi Szezon
    GTR-Masters Facebook

    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.08. 17:58:07
  • danikosz
    #204

    Ingyenes Race07 bajnokság. Év végén díjazás. Kupa,érem. >> INFÓK <<
  • danikosz
    #203

    Fabrizio Giovanardi , Gabriele Tarquini , Alessandro Zanardi , James Thompson , Jordi Gene , Yvan Muller , Andy Prialux , Tom Coronel , Jörg Müller , Dirk Müller , Ricard Rydell , Augusto Farfus , Gianni Morbidelli , Nicola Larini

    Ismerős nevek? Ugye nem csak neked ugranak be a régi szép idők, amikor még olyan autók is versenyeztek az európai túraautó bajnokságban, mint BMW, Alfa, Volvo, Peugeot, Ford. Egy kicsit ebbe az időbe nyúlunk vissza.

    A 2002 – 2003 – 2004 –es ETCC bajnokságokból merítettünk ötletet. Nagyon sokan az újabb típusokat használják és a régire azt mondják, hogy azok az autók semmire nem jók. Egy Cruze ellen nem is, de ha mindenki az ezekben az években készült technikával versenyzik, akkor máris más a helyzet! Az „agyonhasznált” típusokat száműzve most olyan autókkal mehetsz, amiket a TV-n láttál egymásnak feszülni!

    Minden további információ >> ITT <<
  • KRi2
    #202

    Most hétfőn is ingyenes, nyílt futam a GTR-Masters szervezésében. Ezúttal az egyszerű, német AVUS pályán megyünk változó időben, minikkel. Ami igen szoros csatákat igér.
    Várunk minden érdeklődőt!
    Link
  • PetiM44
    #201
    Single player módra gondoltam, bár ezt az előbb nem fejtettem ki. Mondjuk az alap festések felülírása eszembe se jutott, ennek majd még utánanézek akkor. Köszönöm a tippet!
  • danikosz
    #200
    Ha az indulók letöltik a festést és szólsz nekik hogy azzal jöjjenek akkor igen. Vagy még azt tudod hogy kitörlöd/felülírod a gyári festéseket olyanra amilyet letöltöttél.
  • PetiM44
    #199
    Sziasztok!

    Nem tudom, jó helyre írom-e a kérdésem, illetve azt sem, hogy volt-e már hasonló itt. Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e oldani, és ha igen akkor hogyan, hogy egy adott versenyen csak az általam kiválasztott festésű autók induljanak el? Tehát például ha adott egy autó, amihez letöltöttem jó sok festést, akkor azt meg tudom-e oldani valahogy, hogy csak ezek a festésű autók induljanak a versenyen, és az alap festésűek ne?
  • danikosz
    #198
    Elvileg telepítésnél van lehetőség nyelvet állítani. De nekem alapból a cd-s telepítés magyar volt.
  • danikosz
    #197

    Ingyenes Race07 bajnokság! Ha tetszik a DTM és a WTCC akkor ez lesz a Te bajnokságod. A győztesek év végén RaceCenter féle kuponokat nyernek majd! Egyedül Race07-re van szükséged, az Extreme autók "saját modként" lesznek elérhetőek!

    Várunk mindenkit nagy szeretettel! >> Infók <<
  • itya
    #196
    sziasztok hogyan tudom beállitani nyelvet.cd-röl lett aktiválva
  • danikosz
    #195
  • danikosz
    #194

    Szeptemberben újra rajtol a HTCC bajnokságunk! Ezúttal olyan pályákra látogatunk el mint Spa,Bathurst,Fuji,Laguna Seca....
    Újra lesz GP és TC kategória ami azt a célt szolgálja hogy mindenki harcban lehessen a bajnoki címért! A kupák mellett a Race[color=#FF8000]Center [/color]felajánlásával egyéb szimulátoros nyereményeket is meg lehet szerezni! A Formula.hu ág még nem tisztázott.
    Élőben szurkolhatnak majd neked a haverjaid is kedd esténként!

    Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed itt minden további infót megtalálsz >> ITT <<
  • KRi2
    #193
    Következő hétfőn is nyílt funrace a Masters szervezésében: Link

    Gyertek bátran!
  • KRi2
    #192
    Várunk minden olyan virtuális versenyzőtársat, aki a feszült éles bajnokságok milliméteres küzdelmei mellett szívesen kieresztené kicsit a fáradt gőzt, de mégis minőségi, kiélezett, felnőtt, fair csatákra vágyik. Várunk mindenkit, akit nem elégít ki a ritka, de annál nagyobb felkészülést igénylő éles versenyek mennyisége, több gyakorlásra, test-test elleni tapasztalat szerzésre lenne szüksége! Akinek valamilyen okból pont hogy nincsen annyi ideje, a 100%-os felkészülésre, nincs ideje a hosszú bajnokságok végigviteléhez. Valamint várunk még olyan új pilótákat, akiknek a publikus szerverek szinvonala (béka popsi) már nem elég, szeretne megtanulni tisztán és még gyorsabban vezetni, de még nem érett meg egy zártkörű komoly ligás bajnoksághoz!

    Úgynevezett "Fun" versenyekről lenne szó, de persze bizonyos színvonalat, versenyzői intelligenciát mégis elvárunk mindenkitől. Egy kellemes hangulatú, lazább, kikapcsolódást ígérő, kevesebb felkészülést igénylő, változatos, a Caterham-tól a GT kategóriákon át, a Formula autókig bezárólag... és a felhőszakadástól, a többórás futamokig mindenre lehet majd számítani. Itt nem csak és kizárólag a minél előkelőbb pozíció megszerzésén lesz a hangsúly, hanem hogy együtt csatázzunk és önfeledten élvezzük közösen a versenyzés örömét.


    Első állomásunk a híres Nordschleife, és egy még bajnokságban nem használt autóosztály a GT Club, olyan gépekkel mint az Aston Martin DBRS9, a BMW Z4 GTR, a Dodge Viper CC, a Vertigo Streiff és a Seat Cupra GT! Nem túl erős, jól irányítható autókról van szó.

    Időpont: 2014. május 07. (szerda)
    Autó: GT Club (GTR Evolution)
    Pálya: Nordschleife (GTR Evolution)


    Az induláshoz szükséges feltételek:
    - Kormány, és némi tapasztalat online versenyzésben
    - GTR-Evolution PC-s játék szoftver.
    - Profil létrehozása a Race07-ben valós néven nemzetközi formában - ez fontos, nálunk mindenki az igazi nevén versenyez
    - Regisztráció a GTR-Masters honlapján, majd a "versenyben használt névnek" beállítani pontosan azt, ami a Race 07-ben is a profilod neve. Ez szükséges ahhoz, hogy a fel tudjon ismerni a honlap, ha fellépsz a szerverre. Bővebben itt: Névhasználat
    - Szerver: GTR-Masters.hu #3
    - Stabil internet kapcsolat, 180 ms alatti ping-gel. Ellenőrizni itt tudjátok (PingTest), a budapesti szerverrel teszteljétek.
    - Sportszerű magatartás mind a szerveren, mind a fórumon, erről bővebben a Versenyzői kódexünkben olvashattok. Fontos eltérés az bajnoki futamokhoz képest, hogy funrace-en ha valakit szabálytalanul előztél meg, vagy véletlenül meglöktél hátulról, akkor ha a körülmények engedik, várd meg és add vissza a pozíciót!



    A honlapunkon rengeteg információ megtalálható, mely segít a kezdő versenyzőknek megtenni az első lépéseket, vagy még gyorsabbá válni a már ügyesebbeknek... és a magas résztvevőszámnak köszönhetően amiatt sem kell senkinek aggódnia, hogy méltó ellenfél nélkül maradna a futamokon. Ha sikerült rákapnod a szimulátorozás szépségére, akkor csatlakozz valamelyik éles bajnokságunkba is, hogy megtapasztald az igazi izgalmakat!

    További részletek: [L:http://forum.gtr-masters.hu/forumdisplay.php?150]Nyílt FunRaces[/L]
    Bővebben a ligáról: [L:http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?4556]GTR-Masters bemutatkozás[/L]
  • KRi2
    #191
    Kedves Versenyzők!

    Május 7.-én elrajtol hazánk legnagyobb szimulátoros közösségének , a GTR-Masers szervezésében a nyílt FunRace sorozata! Célunk egy rendszeres, állandó versenysorozat megrendezése megszokott időközönként a Race07-es szimulátorral, és hivatalos kiegészítőivel, de emellett persze szerepet kapnak majd érdekes és izgalmas addon pályák, és autók is! Nyitni próbálunk olyan új pályák, és versenygépek felé, amiket eddig különböző okok miatt még nem használtunk a bajnokságban, és nem az unalomig ismert, begyepesedett autókkal és pályákon mennénk csak.



    Várunk minden olyan virtuális versenyzőtársat, aki a feszült éles bajnokságok milliméteres küzdelmei mellett szívesen kieresztené kicsit a fáradt gőzt, de mégis minőségi, kiélezett, felnőtt, fair csatákra vágyik. Várunk mindenkit, akit nem elégít ki a ritka, de annál nagyobb felkészülést igénylő éles versenyek mennyisége, több gyakorlásra, test-test elleni tapasztalat szerzésre lenne szüksége! Akinek valamilyen okból pont hogy nincsen annyi ideje, a 100%-os felkészülésre, nincs ideje a hosszú bajnokságok végigviteléhez. Valamint várunk még olyan új pilótákat, akiknek a publikus szerverek szinvonala (béka popsi) már nem elég, szeretne megtanulni tisztán és még gyorsabban vezetni, de még nem érett meg egy zártkörű komoly ligás bajnoksághoz!

    Úgynevezett "Fun" versenyekről lenne szó, de persze bizonyos színvonalat, versenyzői intelligenciát mégis elvárunk mindenkitől. Egy kellemes hangulatú, lazább, kikapcsolódást ígérő, kevesebb felkészülést igénylő, változatos, a Caterham-tól a GT kategóriákon át, a Formula autókig bezárólag... és a felhőszakadástól, a többórás futamokig mindenre lehet majd számítani. Itt nem csak és kizárólag a minél előkelőbb pozíció megszerzésén lesz a hangsúly, hanem hogy együtt csatázzunk és önfeledten élvezzük közösen a versenyzés örömét.



    Első állomásunk a híres Nordschleife, és egy még bajnokságban nem használt autóosztály a GT Club, olyan gépekkel mint az Aston Martin DBRS9, a BMW Z4 GTR, a Dodge Viper CC, a Vertigo Streiff és a Seat Cupra GT! Nem túl erős, jól irányítható autókról van szó.

    Időpont: 2014. május 07. (szerda)
    Autó: GT Club (GTR Evolution)
    Pálya: Nordschleife (GTR Evolution)


    Az induláshoz szükséges feltételek:
    [I]- Kormány, és némi tapasztalat online versenyzésben
    - GTR-Evolution PC-s játék szoftver.
    - Profil létrehozása a Race07-ben valós néven nemzetközi formában - ez fontos, nálunk mindenki az igazi nevén versenyez
    - Regisztráció a GTR-Masters honlapján, majd a "versenyben használt névnek" beállítani pontosan azt, ami a Race 07-ben is a profilod neve. Ez szükséges ahhoz, hogy a fel tudjon ismerni a honlap, ha fellépsz a szerverre. Bővebben itt: Névhasználat
    - Szerver: GTR-Masters.hu #3
    - Stabil internet kapcsolat, 180 ms alatti ping-gel. Ellenőrizni itt tudjátok (PingTest), a budapesti szerverrel teszteljétek.
    - Sportszerű magatartás mind a szerveren, mind a fórumon, erről bővebben a Versenyzői kódexünkben olvashattok. Fontos eltérés az bajnoki futamokhoz képest, hogy funrace-en ha valakit szabálytalanul előztél meg, vagy véletlenül meglöktél hátulról, akkor ha a körülmények engedik, várd meg és add vissza a pozíciót![/I]




    A honlapunkon rengeteg információ megtalálható, mely segít a kezdő versenyzőknek megtenni az első lépéseket, vagy még gyorsabbá válni a már ügyesebbeknek... és a magas résztvevőszámnak köszönhetően amiatt sem kell senkinek aggódnia, hogy méltó ellenfél nélkül maradna a futamokon. Ha sikerült rákapnod a szimulátorozás szépségére, akkor csatlakozz valamelyik éles bajnokságunkba is, hogy megtapasztald az igazi izgalmakat!

    További részletek: Nyílt FunRaces
    Bővebben a ligáról: GTR-Masters bemutatkozás

    Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek minket a Facebook-on is!

    www.facebook.com/GTRMasters
  • saboo8
    #190
  • Szabi #189