7
  • angol
    #7
    hú vaze, tényleg lehet penre írni valamit ás eladni, nem semmi, ezek valami barlangban éltek eddig
  • bunny
    #6
    Mostmár csak azt nem értem, ezt pl. miért nem lehet megoldani ... CD-n? Miért kell erre usb? Mert gyorsabb? nem mondanám. Egyszerűbb soxorosítani? Hát ez sem igaz. Akkor miért nem CD? Ez megint egy olyan dolog, hogy előadjuk a nagy világmegváltó, XXI. századi ötletet, amit már "ezer éve" megvalósíthattunk volna olcsóbban, meglévő eszközökkel.
  • gkalcso
    #5
    In welchem Format werden die directrecordings ausgegeben?
    > .wma, DRM geschützt.

    természetesen a drm -nél nincs jogi akadály :-O
    Ja és a DRM nem arra van, hogy ne lehessen másolni az eredetit?

    Wie groß sind denn die USB-Sticks jetzt?
    > 256 MB.

    Ez meg nem olyan nagy, bár a célnak megfelel.

    http://www.di-rec.com/EN/faq-
  • aDannyBoy
    #4
    arra azért kíváncsi lennék, hogy a koncert végén pár perc alatt hogy vágnák össze, hogy csinálnák meg a hangmérnöki és egyéb munkákat, plusz hogy másolnának ki többezer gigás fájlt.

    anyway lehetne sorolni még tényleg mindenféle dolgot, amire jó egy pendrive. Én például az egyik 2 gigásomat data security célokra áldoztam be. Időről időre a kritikus adatokat kimásolom rá. jöhet bármi.
  • intrex
    #3
    De most komolyan, miért csak koncertfelvétel jutott eszükbe? El tudom képzelni, ha felhívnám telefonon ennek az osztrák cégnek a tulaját, és elmondanám: horvátországi hajóút végén a kapitánytól USB kulcson lehetne hazavinni a készült videókat, vagy egy unalmas focimérkőzés után a kijáratnál Erzsike nénitől lehetne vásárolni felvételeket, akár riportot is amin Jóskával beszélget, de kitérnek azért az aznapi mérkőzésre is, és még sorolhatnám. Szóval ha felhívnám az cikkben szereplő cég főnökét, lefordulna a székről hogy erre ők nem jöttek rá korábban? Nekik csak koncertek jutottak eszükbe. Aztán összeesne, és kétségbeesetten zokogna.
  • Csaba42
    #2
    Sajnos nem csak az ágazatra nem jellemző az összefogás. Amúgy ez szerintem jó ötlet.
  • dawinD
    #1
    flasht is .. sőt