7
  • Talley
    #7
    Szerintem a G.I.Joe-ból filmet csinálni nem igazán kellene. De ez csak az én véleményem (mert a sorozat max 6-7 évesen vagy fiatalabban élvezhető).
    Viszont nem értem miért baj, hogyha valaki olyan rendezi akinek van "komikus vénája". Mert ha láttátok az eredeti szöveggel akkor tudjátok, hogy a rajzfilm minden volt csak messze nem komoly.
    http://imdb.com/title/tt0086719/quotes

    Mondjuk azért ha tényleg a rajzfilmre hasonlítana, akkor megnézném, mert jókat lehet röhögni (pl.: mikor a Kobrák beleesnek a lávába, aztán kimásznak onnan :D)
  • kringo
    #6
    Azért neked sincs éppen igazad. Az igaz hogy Bay jól megszokta szórni poénokkal a filmjeit, de azok illenek is az akció jelenetekhez. Különösen a Bad Boysokban.
    Sommers is szintén. Csak ő néha olyan jelenetekhez rak poénokat, ahova eggyáltalán nem kéne.
    Tehát szerintem inkább Bay aki tudja jobban párositani a humort és az akciót.
    Amugy jobb hogy nem Sommers rendezi. Nem mondom hogy rossz rendező, csak tulzásokba szokott esni. Pl.a Múmiákban, Skorpiókirályban, vagy Van Helsingben. A nagy esések, ütések, vágások. Ilyenkor a szereplőknek semmi bajuk. Még csak egy csöpp vér se csöppen. Vagy a hanghatások. A kardok csattogása, suhintása olyan hangosak, mintha vödörrel ütnék egymást. Meg fölösleges hangokat rak be némely mozdulatoknál.
    Inkább Bay vagy vki más üljön a rendezőszékbe.
  • matt taylor
    #5
    Ma már minden sarbol filmet csinlnak???
  • Librarian
    #4
    Végszügség esetén még mindig ott van a kedvencem: Uwe Boll...
  • Darkoo
    #3
    Jesszus nagyon nincs igazad. LÁttad te a Transformers filmet vagy a Bad Boys? Inkább volt vígjáték, mint akció.
    Pont Michael Baynek van komikus vénája
  • Wittgen
    #2
    Bay legalább ért az akciókhoz, Sommers nem lett volna igazán jó, mert van egy komikusi vénája, amit szeret a filmekbe beleintegrálni (pl a Múmia is tele volt jó poénokkal).
  • The Garrett
    #1
    g.i.joe nem lesz picit sokszereplős egy sima akciofilmnek?