Felfegyverzett dinók?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hír meg remélem, hogy átverés, Spielberg csak nem adná a nevét ilyen baromsághoz...
amúgy meg sztem a film kedvéért volt béka-DNS,hogy szaporodhassanak a dínók.
hát,izé...
Egy kb. 100 éves formalinban elraktározott erszényes farkas embriót találtak valahol az USA-ban. Az állatkertbõl származó elég jó álapotú tetembõl DNS-t vontak ki és mai farkasok DNS-ével pótolták a töredékeket. Klónozni még ugyan nem tudják. A JP1-ben varangy DNS-t használtak. Laikus vagyok, de van fantáziám... ha van technika akkor miért is ne?
mert ugyebár 2001 óta az sincs
szal lehet rossz a történet, de akik a dinoszauruszokat szeretik azok minden résznek örülnek
ez a hír a 4. részrõl pedig kacsa, hülyítik az embereket
2008-as bemutató se tartható szerintem, azt mondták Indiana Jones 4 után kezdik, az pedig 2008 májusában lesz bemutatva
(Legalábbis a könyvben!)
Egyébként a 3. részben azok voltak benne, amik az elsõ könyvben voltak, de a filmbõl kimaradtak (Pl. folyó, madárház). De ettõl még nagyon szar lett sajnos. :-S
amúgy pl. a Nublar nyiltott... nem tudjuk mi lett vele
Hát akkor már szerintem is inkább fegyveres dínók. Sõt, kiborg dínók, implantokkal :D Volt régen valami gáme, asszem RTS, dínók rohangáltak hátukra erõsített mindenféle gyilokeszközzel, ha a címe beugrana :D
One Vision. One Purpose.
Akkor most miért is nem volt tudomány az SP1-ben???? Lehet, h. pár év múlva valamelyik majomnak tényleg eszébe jut pár dínót leklónozni és szabadon engedni...
Ez a harci-dínó sztori elég gayginak hangzik, JP3 már nem kellett volna, az 1. és 2. rész volt a tuti.
Jeff Goldblum karaktere igazán kafa volt.
És abban beszéltek is, stargatelost!!! Pontosabban volt valami olyan baromság benne, hogy a végén Alan Grant a hangképzõ szervük makettjével átverte õket :p LOL
Az ötlet, hogy negyedik részt gyártsanak már szar húzás szerintem, pláne, hogy gépfegyveres dínókat akarnak bele! :O Már az ajtónyitogatós rész is enyhe túlzás volt szerintem... Áhhh... Remélem akkora bukás lesz, hogy ötödik rész meg sem fordul a fejükben. Hülye Spielberg! Már a 3-at sem csináltam volna meg!!!
Persze az is uncsi lenne ha megint egy szigeten lezuhannának és menekülnének amíg ki nem szabadulnak de ezzel az újítással csak még jobban tönkreteszik az egészet. Mi a fenének egyáltalán folytatás?
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
az elsõ rész amúgy tényleg jó volt, a többi már csak szenvedés (szerintem).
elsõ rész rulz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
de ha már Sam Neill nem lesz, legalább Jeff Goldblum kellene bele mint a 2-ben
<#levele>#levele><#idiota>#idiota>
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
ha nem JP lenne, hanem külön film, azt mondanám ok, de így negyedik részként? :S
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"