8
-
FoodLFG #8 Yep azért mondtam, hogy minőségben mindenképp, a tartalom egy más tészta.
Hogy érdekli-e a képminőség vagy sem, az attól függ, hogy mit néz.
"a youtube felhasználókat nem érdekli a képminőség"
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy egy részét biztosan nem érdekli a képminőség. -
winnie #7 a youtube felhasználókat nem érdekli a képminőség. a tartalom a fontos és egyelőre bármennyi sokkal jobb megosztó is van, sokáig utolérhetetlen lesz a youtube, pláne ekkora támogatással. -
savior #6 megneztem a dailymotiont. jo kepminoseg, gyors, sok video. egyertelmuen jobb mint a youtube. vegre kezdenek arra a szintre eljutni, amikor fullscreenbe rakva a videot is kinez valahogy -
#5 Ez mind szép és jó, de én rengeteg precedenst tudok - amikor európa
nagy pofával le akarta tolni az ameriakaiakat - de csak kevésről,
amikor ez sikerült is volna - egyszerüen túl nagy itt az okostojásszint,D -
FoodLFG #4 A Youtube felett eljárt az idő. Legalábbis minőségben mindenképp. Ki akar ratyi hang- és képminőségű videókat nézni, ha van jobb is.
Nem értem, miért nem javítanak ezen. Talán nincs kapacitásuk?
A jogvédők keze szerintem előbb vagy utóbb minden nagy videómegosztót elér, az más kérdés, hogy valószínűleg addigra lesz egy másik, amit még nem szívatnak.
Egyébként valljuk be az emberek többsége az úgynevezett „illegális” tartalmak miatt látogatja ezeket az oldalakat.
Szerintem az egyáltalán nem elítélendő, ha valaki feltölt ilyen videókat. -
Petys #3 Jah a YouTube tényleg amióta ilyen világhírű lett, megvette a Google és perelik mindenhonnan, azóta nem nagyon működik...
Például tegnap is megakartam nézni újra az Aston Villa-Liverpool meccsről vmi kis gólösszefoglalót, de az összes videó helyén egy nyamvadt szöveg áll hogy:
"This video is no longer available due to a copyright claim by NetResult"
Hogy pusztulna ki az összes tetves jogvédő cég/szervezet/egyesület, nem igaz h egy Tv-ből felvett meccsösszefoglalót sem lehet már közszemlére tenni a nyamvadt engedélyük nélkül...
Hajrá Dailymotion! -
WinG #2 Ezzel szemben a dailymotion tényleg marhajó. Tapasztalatból mondom :) -
#1 Hát az biztos, hogy a feltöltött Youtube-os videóknál brutálisat romlik a képminőség... ezt tapasztalatból mondom