Víz és olaj alapú megjelenítő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahogy télen a BKV-n lopják az olajat és nem fûtenek, ebbõl is kilopják az olajat még szállítás közben/elõtt... 1-2 darabnál nem sok, de pár milliós rendelésnél már egészen szép mennyiség összejöhet 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
És mint ahogy a BKV-nál lenni szokott magyarországra hozzák a selejteket és minden második monitor berobban az olajtól xDDDDD
Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Egy darabba nem is kell, de milliós darabszám esetén... 😄 Nem kell majd meglepõdni az olyan híreken, hogy LG mérnökök eltûntek... 😄
Nekem is ez jutott eszembe 😄 amúgy nem hülyeség a dolog, gl Nekik. ^^
most még!de jön itt hatalmas olajválság, meg világégés.meg terroristák.természetesen.<#banplz>#banplz>
Ebbe nem fog kelleni egy hordonyi olaj😄csak pár deciliter az meg 100 Ft sincs
Drága lesz az olaj miatt!
Különbözõ szinek: Hallottál már a szubpixelekrõl?
Az egyes pixeleken alkalmazható fokozatok már egy másik kérdés. Ha ezt nem tudja, akkor szvsz teljesen haszontalan a cucc.
Ami azonban az energiafogyasztást illeti, én eddig úgy tudtam, hogy maga az folyadékkristály mûködtetése nagyon kevés energiát fogyaszt, és amin spórolni lehetne az a háttérvilágítás. Ez a cucc viszont ugyanúgy háttérvilágítást igényel.
Az egyes pixeleken alkalmazható fokozatok már egy másik kérdés. Ha ezt nem tudja, akkor szvsz teljesen haszontalan a cucc.
Ami azonban az energiafogyasztást illeti, én eddig úgy tudtam, hogy maga az folyadékkristály mûködtetése nagyon kevés energiát fogyaszt, és amin spórolni lehetne az a háttérvilágítás. Ez a cucc viszont ugyanúgy háttérvilágítást igényel.
komolyra forditva:
viz és olaj oké... egymást cserélik a feszültségváltásra, oké... de ez akkor még mindig csak 2 szin nem? hol vannak itt a tonusok...a szinességröl még nem is beszélve. a fekete és a fehér között is milliárdnyi átmenet van. ez képes legalább arra?
viz és olaj oké... egymást cserélik a feszültségváltásra, oké... de ez akkor még mindig csak 2 szin nem? hol vannak itt a tonusok...a szinességröl még nem is beszélve. a fekete és a fehér között is milliárdnyi átmenet van. ez képes legalább arra?
Na jo,ha projectoros kijelzot is beleszamoljuk akkor 4669.
"azt hiszem a 4672. 😊"
Bocs de valahol elszamoltad magad,ez meg csak 4668.
Bocs de valahol elszamoltad magad,ez meg csak 4668.
Nem hogy szurkolnál nekik, h vmi jót hozzanak össze <#ejnye1>#ejnye1><#vigyor>#vigyor>
DE ha majd veszek 4 elektróvettingolajos monitort, akkor ha kifogy a kocsimból AKKÓR ÁTÖNTHETEM belé a naftát?? <#heureka>#heureka><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting><#banplz>#banplz>
DE ha majd veszek 4 elektróvettingolajos monitort, akkor ha kifogy a kocsimból AKKÓR ÁTÖNTHETEM belé a naftát?? <#heureka>#heureka><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting><#banplz>#banplz>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
azt hiszem a 4672. 😊