17
-
#17 ahogy télen a BKV-n lopják az olajat és nem fűtenek, ebből is kilopják az olajat még szállítás közben/előtt... 1-2 darabnál nem sok, de pár milliós rendelésnél már egészen szép mennyiség összejöhet :) -
#16 :DDDDDD -
r4pid #15 És mint ahogy a BKV-nál lenni szokott magyarországra hozzák a selejteket és minden második monitor berobban az olajtól xDDDDD -
roliika #14 Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön! -
KoviP #13 Egy darabba nem is kell, de milliós darabszám esetén... :D Nem kell majd meglepődni az olyan híreken, hogy LG mérnökök eltűntek... :D
-
KoviP #12 Nekem is ez jutott eszembe :D amúgy nem hülyeség a dolog, gl Nekik. ^^ -
neoG #11 most még!de jön itt hatalmas olajválság, meg világégés.meg terroristák.természetesen. -
matt taylor #10 Ebbe nem fog kelleni egy hordonyi olaj:Dcsak pár deciliter az meg 100 Ft sincs -
Scroll #9 Drága lesz az olaj miatt! -
L3zl13 #8 Különböző szinek: Hallottál már a szubpixelekről?
Az egyes pixeleken alkalmazható fokozatok már egy másik kérdés. Ha ezt nem tudja, akkor szvsz teljesen haszontalan a cucc.
Ami azonban az energiafogyasztást illeti, én eddig úgy tudtam, hogy maga az folyadékkristály működtetése nagyon kevés energiát fogyaszt, és amin spórolni lehetne az a háttérvilágítás. Ez a cucc viszont ugyanúgy háttérvilágítást igényel. -
#7 komolyra forditva:
viz és olaj oké... egymást cserélik a feszültségváltásra, oké... de ez akkor még mindig csak 2 szin nem? hol vannak itt a tonusok...a szinességröl még nem is beszélve. a fekete és a fehér között is milliárdnyi átmenet van. ez képes legalább arra? -
#6 ezt már én feltaláltam, szal ez már belevan számolva, tehát csak 4669 lesz ez után is -
duke #5 Na jo,ha projectoros kijelzot is beleszamoljuk akkor 4669. -
duke #4 "azt hiszem a 4672. :)"
Bocs de valahol elszamoltad magad,ez meg csak 4668. -
who am I 7 #3 Nem hogy szurkolnál nekik, h vmi jót hozzanak össze
DE ha majd veszek 4 elektróvettingolajos monitort, akkor ha kifogy a kocsimból AKKÓR ÁTÖNTHETEM belé a naftát?? -
aDannyBoy #2 azt hiszem a 4672. :) -
#1 Számolja valaki, hogy ez hányadik kijelző terv volt? :-D