61
zene és a szöveg átültetése képre, neked mit jelent egy dal? próbáld képen megfogalmazni, mellékelj hanganyagot is!
-
#21 tudom :) -
#20 ez jó szám! -
#19 jó topik!
+fav.
én is csináltam egyet.
(walamiért lemaradt az alja, de a lényeg így is látszik) -
#18 nah ne csak rólam szóljon a tápig..itt az "óra" utcsó dala :) képben:
-
moralosan #17 ismerem, bár nem csípem az LP-t. :D
amúgy a topik ötlete fasza, szerintem mindenki elképzel magában egy képet a hallgatott zenéről. -
#16 így van leírva..de lényetelen...aki ismeri az tudja szvsz kívülről a szöveget.. -
moralosan #15 aposztróf helyén ? befigyel
amúgy fasza :) -
#14 nagyon jók a..öö mik is?:D képhanganyagok?:)
a #2-eshez a 30seconds to mars - edge of the earth számot tudom elképzelni.. -
#13 csináltam énis egyet, telik vele a topic :o)
a kép
billy talent - prisoner of today -
#12 emléxem arra a napra..suliból jöttem haza du 1 körül...TV szerettem volna nézni..de mindenhol 1 amerikai tudósító beszélt..füstölő építményt mutattak..és 1 repülőt.
Majd később 1 másik repülőt ami beleszáll a magas építménybe.
a tudósításban láttam amint emberek ugrálnak ki a huszonszázadik emeletről. nagyon megrendített a dolog.
mára mindez szinte feledésbe merült..de találtam 1 olyan videót ami igencsak otthagyta a pecsétet a szivemen.lehet csak azért mert ijen beleélős tipus vagyok..
Limp Bizkit - Lonely World 1
Limp Bizkit - Lonely World 2
bocsesz a regényért.. -
#11 na vazze nem is tudtam hogy Te csinaltad a linkin -es kepet :D
akkor meg plane qrvajo lett :) -
#10 Nem bírom a punk-rockot, de ez most vagány így együtt a szöveggel. Grat! :) -
#9 kösz! igyexem :) -
Mirk #8 bakker ez a rohadt videoplayer volt lehalkítva
én meg tekergetem a hangfalat mint a vadálllat -
#7 jo topic :)
kreativ, legalabbis szerintem.
Linkin Park - In The End.. qrva jo a kep meg a zene is :) -
#6 tetszik -
#5 nekem ez jut eszembe az "in di end"-ről :)
Linkin Park - In The End -
#4 hangerőt adtál rá? -
Mirk #3 a videó nem jól jeltt feltöltve, legalábbis nekem nem jön ki hang a hangfalból, egy szál se -
#2 -
#1 Sziasztok!
Néha van olyan hogy képeket keresek, és egy képről beugrik egy feeling, egy dal.
Készítettem is egyet ahol elhelyeztem a dalszöveget, és próbálja a kép, a szöveg hangulatát visszaadni.
Tudom hogy sok tehetséges és lelkes képszerkesztő van itt fórumon, ezért gondoltam hátha látnak mások is fantáziát a témában.
Ha felraktok egy képet, akkor feltétlen linkeljétek mellé a hanganyagot is. (ha máshogy nem, videóportálokra feltöltve)
Én a Hátsó szándék - Mit tudhat még adni az élet? című dalhoz készítettem a képet (első művem)
a dal itt hallható
Várom a ti alkotásaitokat is, kiváncsi vagyok hogy egy-egy dalt ki hogyan fejez ki képen.