Nevada Tan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem az en stilusom de sztem nincs koze a LP-hoz meg a TH-hez se ebbe van 1 kis reeepp is sztem 😄 bar en mondom nem halgatok se rockot se semmi iet
izlések és pofonok.
Ez a zene nagyon rossz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Úgy csinálsz minta az LP nem koppintott volna Radiohead-tõl, U2-tól, fûtõl-fától az új lemezére!Ezek szerint õket is le kell lõni, és minden lopkodó bandát!??
És miért kell egyáltalán megemlíteni a th-t meg a másik fos tini csapatot?Értsétek meg nem a mi korosztályunknak gyártják ezeket a zenéket, nem kell foglalkozni vele!
És miért kell egyáltalán megemlíteni a th-t meg a másik fos tini csapatot?Értsétek meg nem a mi korosztályunknak gyártják ezeket a zenéket, nem kell foglalkozni vele!
Qwerty4
köcsög kis LP koppintók,ezeket falhoz állítanám azt lövetném le mint th-sokat és a nó kexeseket....
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Sajnos.
Ami így is van.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
vazz jött a TH és minden német 1üttest hozzá hasonlítanak... de amint néztem, legtöbben már leszarozzák, mert Linkin Park koppintás...
a nemzetiségük miatt a youtube-on sokan hasonlítgatták.
én csak azt mondom amit a többség úgyvél h igaz.
én csak azt mondom amit a többség úgyvél h igaz.
huh hát a 2nek tul sok köze nincs 1máshoz😊 ráadásul a TH tinibanda.
meghallgatva jópár zenéjüket elmondhatni róluk h jó banda.jobb mint a TH! es ezen ne vitatkozzunk.
nekem legalábbis bejön a stílusuk..
igazából jólenne õket angolul meghallgatni,,hátha ütõsebbek lennének 😄
nekem legalábbis bejön a stílusuk..
igazából jólenne õket angolul meghallgatni,,hátha ütõsebbek lennének 😄
jaja ezzel én is így vagyok, 1edül a Rammsteint szeretem német 1üttesek közül... de ez se rossz.
Nevada Tan - Revolution
1 baj van vele/velük..nem szeretem a német nyelvü zenekarokat *kivéve a Rammstein-t(angolul valahogy érthetõbb számomra minden külföldi zene..)
attól függetlenül jó ütemes, pörgõs zenéket játszanak 😊
1 baj van vele/velük..nem szeretem a német nyelvü zenekarokat *kivéve a Rammstein-t(angolul valahogy érthetõbb számomra minden külföldi zene..)
attól függetlenül jó ütemes, pörgõs zenéket játszanak 😊
Nem régiben alakult német 1üttes, nagy adag Linkin Park beütéssel. Most elöször hallottam 1számukat (revolution), sztem nem rossz… bár több számot nem ismerek tõlük😊 Az énekesüknek joo hangja van sztem.
Valaki hallotta már õket, vélemény róluk?
Valaki hallotta már õket, vélemény róluk?