S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merthogy nem csak a proci számít....
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
-.-
1600x1200-ban max. grafikán, 4xFSAA-val teljesen jól futott. Igaz, nem sokat tudtam játszani vele, mert elég gyakran fagy.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
A VGA kártya szintén remek, normálisan megírt játékoknál süvít mint a szél, de sajnos a Stalker nem ilyen! Indokalatlan, hogy egy ilyen relatív komoly vason, 30 FPS alatt legyen sokszor a framerate 1024x768 mellett.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Új alaplapommal meg procimmal még nem néztem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Jó, hogy beletették ezt a directx8-as választási lehetõséget.
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!