25
-
cris07 #25 szerintem nem fogod annyira várni mert szerintem teljesen kész van (apád) de amire a küszöbtől bemászik a szobába eltucc mondani vagy tíz mi atyánkot!hogy ne fojcson meg az usb-vel és aszemüvegeddel boncson sört! -
Runo #24 Márminthogy milyen vga-n is futott így? :D
Merthogy nem csak a proci számít.... -
Plow #23 rókabőr -
BiroAndras #22 Az én gépem : X2 4200+, 2GB RAM, 8800GTX, Vista.
1600x1200-ban max. grafikán, 4xFSAA-val teljesen jól futott. Igaz, nem sokat tudtam játszani vele, mert elég gyakran fagy. -
feamatar #21 egyébként meg 2008ra max egy rókabőrt hoznak össze, ráadásul nem is lesz annyira nagy durranás miunt az előd, és mivel a várakozási faktora jóval kisebb, ezért a bugokat se fogják úgy tolerálni... ha csak nem művelnek valami nagyot, akkor ebből bukta lesz... -
feamatar #20 még jó hogy optimalizálatlan... lehet sok pipafüvetszívtak a srácok de rohadt lassan fejleszették... az rohadtul érződik főleg a végén hogy kényszerből dobták ki... talán ha még egy évet a sütőben lett volnam, bár lehet néhányan a DNFból voltak a fejlesztők közt azért haladtak ilyen lassan XD -
daneelolivaw #19 hagy csatlakozzak, télleg egy optimalizálatlan játék a stalker, ott van az aláírásomban a konfig,20-30-40 fps körül futott max grafikán. pedig nem valami szép játék leszámítva néhány dolgot. (lehet, h nekem azért több, mert amd-m van? :D ) -
#18 Most egy E6600-asom van (alapban 2.4 GHz 4MB L2), a procit imádom... XP alatt, netezés, kis filmnézés mellett alig 30 fok!
A VGA kártya szintén remek, normálisan megírt játékoknál süvít mint a szél, de sajnos a Stalker nem ilyen! Indokalatlan, hogy egy ilyen relatív komoly vason, 30 FPS alatt legyen sokszor a framerate 1024x768 mellett. -
#17 Nekem uaz, csak E6320as c2d @3Ghz... És arénában csak static lightinggal megy nekem is. Szóval az egy igen szar hely. Amugy minden maxon, csak talán az AA és AF nem, és így is csomó hely van ahol 25fps alá megy. -
#16 3.2 Ghz Prescott + 2 GB Dualban + 8800GTS-el fullon szaggatott... arénában 8-12 FPS.
Új alaplapommal meg procimmal még nem néztem. -
Oblivion 5 #15 ezt még hova lehet fejleszteni? pfff....
-
#14 Hát miko hogy -
gyuri12 #13 de még úgy is szaggatott... -
jeti00 #12 én a régit is élveztem, várom ezt is :) futni azt fog, feltéve ha nem 3 év múlva jelenik meg mert akkor megint lehet újtítani :P -
#11 Egy Rainbow six Vegas-hoz, vagy GRAW-hoz képest pedig kifejezetten az.
Jó, hogy beletették ezt a directx8-as választási lehetőséget. -
Rena11 #10 alig várjuk :D ez biztosan nem fog annyit késni mert félig már tutira kész van :D -
#9 A láma itt max te lehetsz, baromira nem optimalizált. Ehhez képest a HL2 az optimalizálás csodája. -
wednes #8 A továbbfejlesztett mesterséges intelligenciának az eddig videókban én nyomát se láttam még. -
gyuri12 #7 ne lámázz,igaz volt:D -
kricsi #6 plusz 3x nagyobb gép kell majd hozzá:) -
Chappy #5 én azért várom :D:D a hellgate london majd addig lefoglal :D -
#4 ez is késik e vajon 3 évet:D -
#3 Itt vajon nem olyan lesz a mesterlövészpuska szórása, mint a valóságban egy lefűrészelt csövű puskáé? :D -
#2 -
gyuri12 #1 ezt optimizálni is fogják-e?