27
-
dez #27 A család belekóstol (torkol) a vérfürdő-fotózásba. Biztos így értették. :P -
#26 én má rosszabb dologra gondoltam a cím alapján... -
braeburn #25 Sonny, megboSSZulóla. :) -
braeburn #24 A Sony, mint az atombomba megboszulója. Ügyik ezek a japcsik, bár az alagutakban falnak ütköző és királyi familiákat tizedelő Mercik sem kutyák. :) -
Hardzsi #23 Ha igazak az általad idézett oldalon írtak (sokkal kevésbé hatásvadász az a cikk imho), akkor összesen adtak el 350.000+66.000 kamerát ebből a típusból, s a teljes készletből kb 71.200 hibás készülék van. Ehhez képest mekkora kamu, hogy: "Sony most éppen 350-400 000 ilyen fényképezőgépet kénytelen visszahívni". Ezek után nem tudod, mit mondjak az SG cikkekről... -
#22 Énsem vártam mást egy sony fantól, ha egyetlen cikkben is rosszat írnak a sonyról vagy annak valamelyik termékéről, akkor már jön a sony ellenes weboldal beszólás. De a sony helyére az m$-t is be lehet helyettesíteni, mert az m$ fanok is ugyanezt csinálják. -
GrimReaper78 #21 "Vérfürdőbe torkolhat a családi fotózás"
Az helyesen torkoLLhat, ugyebár... -
#20 Nem is vártam volna mást, komolyan ilyen Sony ellenes weboldalt nemnagyon találni ...... (bezzeg a Samsung, azok azér mégis fizetnek.......:)
LOL -
Su0my #19 köcsög terrorista állat sony... irtják a népet! -
orkenyid #18 "A Sony spokesman said there were about 350,000 DSC-T5s sold in the U.S., Europe and China and another 66,000 sold in Japan since it was introduced in September 2005"
Ez nem azt jelenti hogy mind a ~400ezer db hibás
Forrás: http://www.studiolighting.net/ooops-sony-dsc-t5-cameras-may-cut-or-scratch-users/ -
#17 lol -
Zozo76 #16 Pont ma szolt a haverom hogy az alig hasznalt szinte uj PS3-asa tegnap beadta a kulcsot. Csak vibral a menu, es a kep neha atmegy fekete feherbe. Ja es szet van csuszva a kep mintha videoresz halt volna meg benne. -
#15 Microsoft mikor hívja vissza a Vistát? -
qwas #14 Sony fényképező mint tömegpusztító fegyver.
Családirtás fényképezés közben. -
Polemius #13 "350-400 000 ilyen fényképezőgépet kénytelen visszahívni"
"matricán található szám 3500001 és 3574100 közé esik"
Na most vagy több készülék azonos szám alatt fut, vagy nem stimmel valami. -
#12 Ha így gondolod, akkor a cikk elérte acélját!;)
Monnyuk valaszeg alaptalanul, ellentétben más konzolokkal. -
L3zl13 #11 Hatásvadász és bulvár, de jelen esetben inkább poénos rájátszás a cím.
Rosszabbakat is láttam már itt az SG-n... -
#10 Ezek után merjen vki PS3-at venni -
Csaba42 #9 Na ja, elég bulvárszagú hatásvadász cím. -
Gee the CM #8 Na ja, végül is a cikknek megvannak a maga poénjai. -
avman #7 tusé--- :D :respect:
de azért "A Sony lassan emberiség ellen elkövetett bűnökért is felelhetne" ezen is jókat röhögtem.... -
#6 story magazin rulez -
Gee the CM #5 Vérfürdő hát...inkább ügyelt volna a cím helyesírására... -
BaltásRém #4 "vérfürdő" !!!!! :) -
lammaer #3 Azért tényleg lehetett volna normálisabb cimet adni a cikknek. -
xuldar #2 Szokásos hatásvadász cím... Azt hittem, kilövi az optikát, vagy a kijelző berobban a fotós arcába, de ez... pfff... -
#1 kötsög sony
értelmesebb minőségellenőrőket kéne foglalkoztatnia