Balls of Fury (2007)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobbat vártam a bemutatók alapján. Bár így is tetszett a film, és mivel nagyon szeretek ping-pongozni, ezért is közel állt a szívemhez a film, de sajnos kevesebb pinyó volt benne, mint amennyit vártam
www.flickr.com/sztyui
nekem tetszett szerintem tök jó film!!😊
up😊
vmi vélemény a filmrõl aki látta már?
vmi vélemény a filmrõl aki látta már?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Ez jó lesz 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hát ez LOL
lál <#idiota>#idiota> ezkell _D
REAL MADRID
Randy Daytona...
... majdnem, mint Randy Orton<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
Õ egy pankrátor.
Amúgy jó film lehet ez :S, talán majd megnézem :S.
... majdnem, mint Randy Orton<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
Õ egy pankrátor.
Amúgy jó film lehet ez :S, talán majd megnézem :S.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Szerintem haláli film lesz!!😄
Létezik Kínában egy titkos társaság, ahol a verseny brutális, a tétek pedig hatalmasak. Ez a titkos pingpongtornák illegális, minden szabályt áthágó, teljesen õrült világa. A korábbi profi pingpongzsenit, a mára hajléktalanná váló Randy Daytonát akkor rántja magával ez az õrület, mikor Rodriguez ügynök az FBI-tól felkéri õt egy titkos küldetés teljesítésére. Randy elhatározza, hogy összeszedi magát, megnyeri a versenyt, és közben elõcsalogatja apja gyilkosát, legfõbb ellenfelét, Feng-et is; hogy nemes bosszút álljon rajta.
Nemzet: amerikai
Stílus: akció, vígjáték
Amerikai mozibemutató: 2007. augusztus 31.
Nemzet: amerikai
Stílus: akció, vígjáték
Amerikai mozibemutató: 2007. augusztus 31.